Gość: mysza18 IP: *.pl / 83.17.19.* 28.12.04, 14:27 ja dopiero bede zdawac pierwszy raz 13 stycznia , intereuje mnie ile oso zdalo za pierwszym razem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 15:56 JA!!! (w W-wie, na Powstancow) I wcale nie bylo trudno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwiera Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:18 ja tez zdałam za pierwszym lecz w tarnowie i bardzo sie ciesze-mam prawko ale nie jezdze jak narazie Odpowiedz Link Zgłoś
susanka Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! 28.12.04, 18:22 Ja, dzisiaj w Ciechanowie. Zdawalam teorie i praktyke razem. Teoria luz. Manewry (wylosowane skosne i prostopadle tylem) spokojnie zaliczone plus jazda po miescie z awaryjnym hamowaniem tez spoks.....uwazam ze trudno nie bylo...a moze bylam po prostu dobrze przygotowana. Dla zainteresowanych zdawaniem w Ciechanowie dodam, ze plac tamtejszy jest ciut inny niz w Warszawie i jezdzi sie tam na punciakach. Na placu jest troszke pod gorke wiec gazu trzeba dodac co by samochodzik nie zgasl. Ja wzielam sobie 2 godzinki w Ciechanowie jazd. Godzina na placu i godzina na miescie. WYstarczylo, chociaz manewry musialam lekkko przerobic..wiadomo inny samochod inne punkty odniesienia, ale dalo rade. Polecam.AAaa no i krotki termin czekania na egzamin niecale 2 tygodnie. pozdrawiam, susanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxia10 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.net2u.pl 24.08.05, 11:28 ja zdałam w Gdańsku trudno nie było :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:43 Ha , jestem tym szczęśliwcem, który zdał za pierwszym razem! I jak to sie mówi: nie taki diabeł straszny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajjjjj Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 19:59 ja zdałam w krk po 35h( bez dawania w łapę) i jestem z siebie dumna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FragolA Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 21:39 JA!:) Na Odlewniczej 13 grudnia:) Ale jestem z siebie dumna... jaka to satysfakcja. Nigdy nie przypuszczałam, że aż tak wielka:) Powodzonka. P.s. Najważniejsze to opanowac stres:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanapkazserem Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! 29.12.04, 10:10 Ja :) Wcale nie było trudno :) Ale nastawialam sie że moge nie zdac za pierwszym razem ale sie udalo. Pozdrawiam i życze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe_Kraków Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.autocom.pl 29.12.04, 13:26 ja:))))) 5 listopada! łaczony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.torun.mm.pl 29.12.04, 14:38 Ja, w WORD Toruń, po 36 godzinach jazd. Egzaminator był bardzo w porządku. Wydaje mi się, że to było łatwe, ale na pewno wiele zależy od szczęścia. Nie było dużego ruchu na mieście (zdawałam w południe). Wszystkie skrzyżowania oprócz jednego przejechałam po kilka razy z moim instruktorem w czasie kursu, więc żadnych niespodzianek. Wątpię, czy bym sobie poradziła równie dobrze w nieznanym mieście... Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena11 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 20:13 Ja zdałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anet Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 11:05 Też zdałam za pierwszym podejściem na Odlewniczej. Miałam banalne manewry skośnie i prostopadłe tyłem. Na mieście bez awaryjnego bo padało:) Odpowiedz Link Zgłoś
marrtawu Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! 30.12.04, 23:45 Na Odlewniczej, u PRZEMIŁEGO pana egzaminatora, który rozładował mój stres. Nie wiem, czy by mi u innego tak dobrze poszło. Nazywał się chyba Włodarczyk, jeśli dobrze usłyszałam z głośnika... Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! 02.03.05, 00:18 potwierdzam koles jest naprawde sympatyczny na placu z usmiechem zwrocil mi uwage ze na recznym sie nie jezdzi :-) przejal sie troche jak mu powiedzialem ze mam nieorginalne okulary na nosie i slabiej widze, jak wyjechalismy na miasto to przed poleceniem "na swiatlach w lewo" najpierw spytal: "jakie pan widzi swiatla? " w czasie jazdy po miescie pozagadywal troche na lekkie tematy no i ogolnie ma takie przyjemne podejscie typu: "przekroczyl pan predkosc na ograniczeniu ... no ale niewiele" "tu byl taki drobny blad ... no ale domyslam sie, ze to przez stres" zycze wszystkim zdajacym trafienia wlasnie na tego przemilego pana a jego samego serdecznie pozdrawiam i dziekuje :-) ps. zdalem za drugim razem, za pierwszym zaliczylem tylko przygotowanie sie do jazdy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sophisticated goir Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: 80.51.253.* 31.12.04, 00:08 Ja zdałam za pierwszym razem. Bardzo się cieszyłam, bardzo bardzo nawet:) Ale sorki - jak sobie przypomnę, jak ja jeździłam wtedy (to było 3 lata temu), to się sama dziwię, jakim cudem to było możliwe;) Serio - ludzie swieżo po egzaminie i kursie mają tak blade pojęcie o prowadzeniu że szok. Prawda jest taka, że porządnie prowadzić to jest się w stanie człowiek nauczyć dopiero gdy trochę wyjeździ, i to bez pana instruktora, który wciśnie hamulec, sprzęgło czy lekko poruszy kierownicą... i pomyśli za kursanta;) Pozdrawiam wszystkich kierowców! Odpowiedz Link Zgłoś
hmhm1 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! 31.12.04, 08:13 czy tylko płeć piękna zdaje za pierwszym raze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.acn.waw.pl 01.01.05, 17:30 Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.acn.waw.pl 01.01.05, 17:32 > sorki - jak sobie przypomnę, jak ja jeździłam wtedy (to było 3 lata temu), to > się sama dziwię, jakim cudem to było możliwe;) Serio - ludzie swieżo po > egzaminie i kursie mają tak blade pojęcie o prowadzeniu że szok. Przecież od dawna wiadomo, że kurs nie służy temu, żeby nauczyć jeździć ale temu żeby zdać egzamin. :) Artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: 217.153.134.* 31.12.04, 15:30 to było dawno - 25 lat temu, nie było łatwo, ale też nie było takich kretynizmów o jakich słyszę teraz. Zostaw strach w domu i do przodu. Szczęśliwego Nowego Roku, gumowych słupków i szerokich poboczy. POZDRÓWKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aisog3 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! 31.12.04, 22:11 1998r. Ostrołeka - bez problemu ( mieszkam oczywiście w Wawie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.acn.waw.pl 01.01.05, 17:26 Ja w Wawie na Odlewniczej. Egzamin bardzo prosty. Mierzenie z linijką między bajkimożesz włożyć. Cofając po łuku stąłem wg. instruktora trochę za daleko - ale machnął ręką. Wjeżdżając do koperty musiałem korygować - był to chyba mój najgorszy wjazd do koperty jaki miałem :) - też nie było problemu. Potem miasto - całość trwała około 20 minut. Popełniłem dwa małe błędy - stanąłem, będąc na lewym pasie, żeby przepuścić przechodnia i wjechałem (skręcając w lewo) nie na mój pas (a instruktor mówił - jeśli nie ma kogoś na pasch to *jechać*!). Spokojnie mi potem egzaminator wytłumaczył co źle zrobiłem - ale powiedział, że "wyglądam na rozsądnego" i wie, że to przez stres. Z moich obserwacji wynikało, że z placu na miasto wyjeżdża około 70% egzaminowanych. Ogólnie bardzo miłę zaskoczenie po tym co wcześniej czytałem na różnych forach. Trzeba zrobić *bardzo* poważny błąd żeby nie zdać (np. nie umieć ruszyć na wzniesieniu - no ale jak ktoś tego nie umie to nie chciałbym stać za kimś takim w korku na jakimś wiadukcie). Powodzenia i nie ma się co stresować. Artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:26 Tez zdałam za pierwszym razem - w lipcu na Odlewniczej. I podpisuję się pod tym, co Artur napisał - było naprawdę sympatycznie, bez stresu, a opowieści o linijce czy oblewaniu za najmniejszy błąd można między bajki włożyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza18 juz niedlugo13.01 ja się tak boję ;( IP: *.pl / 83.17.19.* 08.01.05, 14:33 jejku... tak bym chciala zdać, mowicie wszyscy ze latwo bylo zdac za pierwszym razem.., bez stresu.. to są tylko slowa, bo napewno przed egzaminem sie b.baliscie.Po fakcie kazdy tak mowi.. Ja nie wiem jak opanuje ten stres, przeciez mi sie tak bede trzesly nogi ze chyba od razu mi zgasnie ;( JAK JA MARZE ZEBY ZDAC ZA PIERWSZYM RAZEM :(:(:( P.S zdaje w Bielsku.. poradzcie mi coś...... POzdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiuczek Re: juz niedlugo13.01 ja się tak boję ;( IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 10.01.05, 20:17 Mysza18 wejdz na GG, bo czekam na Ciebie i czekam,,, ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał0 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.media4.pl 12.03.05, 22:11 Też zdałem za pierwszym razem w czerwcu i był banał :) gorzej teraz bo kategoria C czeka :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 15:23 ja Odpowiedz Link Zgłoś
walnientynka zdalam, bo dalam.... 08.01.05, 18:14 ale za to teraz moge powolutku, bez zadnego durnowatego i rzezacego instrukora, uczyc sie jezdzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor_samochodu Re: zdalam, bo dalam.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.05, 18:33 a co dalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor_samochodu Re: zdalam, bo dalam.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.05, 19:09 Balonowke, czy orbitka? a swoja droga skromny i niewymagajacy instruktor, a ludzie mowia ze oni jednak tacy pazerni, jednak nieslusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
walnientynka Re: zdalam, bo dalam.... 08.01.05, 21:01 ale ty jednak palant jestes:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor_samochodu Re: zdalam, bo dalam.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.05, 21:29 wklej sobie ta wiadomosc o wypadkach smiertelnych, pod swoim kupionym prawem jazdy. zobaczymy jakie beda twoje wyniki jak sie sama bedziesz uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
walnientynka Re: zdalam, bo dalam.... 08.01.05, 21:33 chyba ten z hyundai'a u ciebie sie uczyl, dlatego takim glupim zabojca zostal, Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka81 Re: zdalam, bo dalam.... 08.01.05, 20:38 Ja też musiałam dać żeby zdać ale mój pan egzaminator nie przepuściłby mnie za gumę do żucia więc w moim przypadku wymagało to więcej wyrzeczeń, ale też zdałam za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka anka Re: zdalam, bo dalam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:50 ja nic nie dawałam... musiałam trzy razy porządnie obciągnąć i prawko w kieszeni ha! jednak dobrze być kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka81 Re: zdalam, bo dalam.... 15.01.05, 13:52 No cóż u mnie bez dawanie się nie obeszło ale od razu wiedziałam że tak będzie. I muszę się zgodzić że pod tym względem kobiety mają łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robercik Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.gryfice.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 08:47 Ja zdałem za pierwszym razem w Szczecinie. Było to 8 lat temu, gdy na placu wykonywało się wszystkie manewry, i to bez możliwości korekt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:25 Tylko przyznaj sie jakim autem Ja zfdałem za pierwszym razem tydzień temu teraz czekam na mozliwość zdawania na motor praktyki bo inczaej musze zrezygnowac z testów aby prawko dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robercik Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.gryfice.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 11:27 Wtedy do wyboru były w Szczecinie dwa samochody: Seata Ibizę i Skodę Felicję. Egzamin trafił mi się na Ibizie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maizy_corny Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! 12.01.05, 13:10 ja zdałam za pierwszym razem :]:]:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda.m Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 18:49 Ja!!!! W poniedziałek na Powst. Śląskich. Do tej pory to do mnie nie dociera:)!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza18 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.pl / 83.17.19.* 15.01.05, 14:26 moge sie z usmiechem na twarzy dopisac do tej listy ktorzy zdali za pierwszym razme :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dione Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 19:40 za pierwszym - powtarzalem luk... udalo sie... HURRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoName Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 23:20 Witam , jestem z Gdynia i udało mi się zdać za pierwszym razem, ale itak twierdzę że głupi ma szczęście dlatego się udało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 w zeszłym roku, Wałbrzych 28.01.05, 17:56 fiat panda zatoczka + ruszanie z ręcznego na mieście męczył mnie 30 minut, potem wytłumaczył moje drobne błędy i podziękował za miłą jazdę :) Fajnie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdriver86 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: 193.151.48.* 31.01.05, 15:17 Zdalem za pierwszym :P i nie bylo trudno chociaz w mojej grupie na 12 osob tylko ja zdalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.blast.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:23 zdałem za drugim, ale to niewazne , wazne ze sie udało:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kevin Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:58 Zdałem za I w Bydgoszczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki-k Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 20:27 zdałam za pierwszym razem chodziłam do opola do ośrodka ledan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:12 Też zdałam za pierwszym razem w Krakowie. Teraz czekam już miesiąc na prawko. Odpowiedz Link Zgłoś