Dodaj do ulubionych

wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem !!!!!!

IP: *.pl / 83.17.19.* 28.12.04, 14:27
ja dopiero bede zdawac pierwszy raz 13 stycznia , intereuje mnie ile oso
zdalo za pierwszym razem :)
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 15:56
      JA!!! (w W-wie, na Powstancow)

I wcale nie bylo trudno:)))
      • Gość: oliwiera Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:18
        ja tez zdałam za pierwszym lecz w tarnowie i bardzo sie ciesze-mam prawko ale
        nie jezdze jak narazie
    • susanka Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! 28.12.04, 18:22
      Ja, dzisiaj w Ciechanowie. Zdawalam teorie i praktyke razem. Teoria luz. Manewry
      (wylosowane skosne i prostopadle tylem) spokojnie zaliczone plus jazda po
      miescie z awaryjnym hamowaniem tez spoks.....uwazam ze trudno nie bylo...a moze
      bylam po prostu dobrze przygotowana. Dla zainteresowanych zdawaniem w
      Ciechanowie dodam, ze plac tamtejszy jest ciut inny niz w Warszawie i jezdzi sie
      tam na punciakach. Na placu jest troszke pod gorke wiec gazu trzeba dodac co by
      samochodzik nie zgasl. Ja wzielam sobie 2 godzinki w Ciechanowie jazd. Godzina
      na placu i godzina na miescie. WYstarczylo, chociaz manewry musialam lekkko
      przerobic..wiadomo inny samochod inne punkty odniesienia, ale dalo rade.
      Polecam.AAaa no i krotki termin czekania na egzamin niecale 2 tygodnie. pozdrawiam,
      susanka
      • Gość: maxia10 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.net2u.pl 24.08.05, 11:28
        ja zdałam w Gdańsku trudno nie było :-)
        • Gość: Kika Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:43
          Ha , jestem tym szczęśliwcem, który zdał za pierwszym razem! I jak to sie mówi:
          nie taki diabeł straszny...
    • Gość: jajjjjj Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 19:59
      ja zdałam w krk po 35h( bez dawania w łapę) i jestem z siebie dumna
    • Gość: FragolA Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 21:39
      JA!:)
      Na Odlewniczej 13 grudnia:)
      Ale jestem z siebie dumna... jaka to satysfakcja. Nigdy nie przypuszczałam, że
      aż tak wielka:)

Powodzonka.

P.s. Najważniejsze to opanowac stres:)
    • kanapkazserem Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! 29.12.04, 10:10
      Ja :) Wcale nie było trudno :) Ale nastawialam sie że moge nie zdac za
      pierwszym razem ale sie udalo. Pozdrawiam i życze powodzenia :)
    • Gość: bebe_Kraków Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.autocom.pl 29.12.04, 13:26
      ja:))))) 5 listopada! łaczony:)
    • Gość: iza Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.torun.mm.pl 29.12.04, 14:38
      Ja, w WORD Toruń, po 36 godzinach jazd. Egzaminator był bardzo w porządku.
      Wydaje mi się, że to było łatwe, ale na pewno wiele zależy od szczęścia. Nie
      było dużego ruchu na mieście (zdawałam w południe). Wszystkie skrzyżowania
      oprócz jednego przejechałam po kilka razy z moim instruktorem w czasie kursu,
      więc żadnych niespodzianek. Wątpię, czy bym sobie poradziła równie dobrze w
      nieznanym mieście...
      Życzę powodzenia.
    • Gość: magdalena11 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 20:13
      Ja zdałam
      • Gość: anet Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 11:05
        Też zdałam za pierwszym podejściem na Odlewniczej.
        Miałam banalne manewry skośnie i prostopadłe tyłem. Na mieście bez awaryjnego
        bo padało:)
    • marrtawu Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! 30.12.04, 23:45
      Na Odlewniczej, u PRZEMIŁEGO pana egzaminatora, który rozładował mój stres. Nie
      wiem, czy by mi u innego tak dobrze poszło. Nazywał się chyba Włodarczyk, jeśli
      dobrze usłyszałam z głośnika...
      • stasss Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! 02.03.05, 00:18
        potwierdzam
        koles jest naprawde sympatyczny
        na placu z usmiechem zwrocil mi uwage ze na recznym sie nie jezdzi :-)
        przejal sie troche jak mu powiedzialem ze mam nieorginalne okulary na nosie i
        slabiej widze, jak wyjechalismy na miasto to przed poleceniem "na swiatlach w
        lewo" najpierw spytal: "jakie pan widzi swiatla? "
        w czasie jazdy po miescie pozagadywal troche na lekkie tematy
        no i ogolnie ma takie przyjemne podejscie typu:
        "przekroczyl pan predkosc na ograniczeniu ... no ale niewiele"
        "tu byl taki drobny blad ... no ale domyslam sie, ze to przez stres"
        zycze wszystkim zdajacym trafienia wlasnie na tego przemilego pana
        a jego samego serdecznie pozdrawiam i dziekuje :-)
        ps. zdalem za drugim razem, za pierwszym zaliczylem tylko przygotowanie sie do
        jazdy :-)
    • Gość: sophisticated goir Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: 80.51.253.* 31.12.04, 00:08
      Ja zdałam za pierwszym razem. Bardzo się cieszyłam, bardzo bardzo nawet:) Ale
      sorki - jak sobie przypomnę, jak ja jeździłam wtedy (to było 3 lata temu), to
      się sama dziwię, jakim cudem to było możliwe;) Serio - ludzie swieżo po
      egzaminie i kursie mają tak blade pojęcie o prowadzeniu że szok. Prawda jest
      taka, że porządnie prowadzić to jest się w stanie człowiek nauczyć dopiero gdy
      trochę wyjeździ, i to bez pana instruktora, który wciśnie hamulec, sprzęgło czy
      lekko poruszy kierownicą... i pomyśli za kursanta;) Pozdrawiam wszystkich
      kierowców!
      • hmhm1 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! 31.12.04, 08:13
        czy tylko płeć piękna zdaje za pierwszym raze??
        • Gość: artur Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.acn.waw.pl 01.01.05, 17:30
          Nie.
      • Gość: artur Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.acn.waw.pl 01.01.05, 17:32
        > sorki - jak sobie przypomnę, jak ja jeździłam wtedy (to było 3 lata temu), to
        > się sama dziwię, jakim cudem to było możliwe;) Serio - ludzie swieżo po
        > egzaminie i kursie mają tak blade pojęcie o prowadzeniu że szok.

Przecież od dawna wiadomo, że kurs nie służy temu, żeby nauczyć jeździć ale temu
        żeby zdać egzamin. :)

Artur
    • Gość: pirat Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: 217.153.134.* 31.12.04, 15:30
      to było dawno - 25 lat temu, nie było łatwo, ale też nie było takich
      kretynizmów o jakich słyszę teraz.
      Zostaw strach w domu i do przodu.
      Szczęśliwego Nowego Roku, gumowych słupków i szerokich poboczy.
      POZDRÓWKO!!!
    • aisog3 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! 31.12.04, 22:11
      1998r. Ostrołeka - bez problemu ( mieszkam oczywiście w Wawie)
    • Gość: artur Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.acn.waw.pl 01.01.05, 17:26
      Ja w Wawie na Odlewniczej. Egzamin bardzo prosty. Mierzenie z linijką między
      bajkimożesz włożyć. Cofając po łuku stąłem wg. instruktora trochę za daleko -
      ale machnął ręką. Wjeżdżając do koperty musiałem korygować - był to chyba mój
      najgorszy wjazd do koperty jaki miałem :) - też nie było problemu. Potem miasto
      - całość trwała około 20 minut. Popełniłem dwa małe błędy - stanąłem, będąc na
      lewym pasie, żeby przepuścić przechodnia i wjechałem (skręcając w lewo) nie na
      mój pas (a instruktor mówił - jeśli nie ma kogoś na pasch to *jechać*!).
      Spokojnie mi potem egzaminator wytłumaczył co źle zrobiłem - ale powiedział, że
      "wyglądam na rozsądnego" i wie, że to przez stres. Z moich obserwacji wynikało,
      że z placu na miasto wyjeżdża około 70% egzaminowanych. Ogólnie bardzo miłę
      zaskoczenie po tym co wcześniej czytałem na różnych forach. Trzeba zrobić
      *bardzo* poważny błąd żeby nie zdać (np. nie umieć ruszyć na wzniesieniu - no
      ale jak ktoś tego nie umie to nie chciałbym stać za kimś takim w korku na jakimś
      wiadukcie). Powodzenia i nie ma się co stresować.

Artur
      • Gość: Mala Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:26
        Tez zdałam za pierwszym razem - w lipcu na Odlewniczej. I podpisuję się pod tym,
        co Artur napisał - było naprawdę sympatycznie, bez stresu, a opowieści o linijce
        czy oblewaniu za najmniejszy błąd można między bajki włożyć!
        • Gość: mysza18 juz niedlugo13.01 ja się tak boję ;( IP: *.pl / 83.17.19.* 08.01.05, 14:33
          jejku... tak bym chciala zdać, mowicie wszyscy ze latwo bylo zdac za pierwszym
          razem.., bez stresu.. to są tylko slowa, bo napewno przed egzaminem sie
          b.baliscie.Po fakcie kazdy tak mowi.. Ja nie wiem jak opanuje ten stres,
          przeciez mi sie tak bede trzesly nogi ze chyba od razu mi zgasnie ;(
          JAK JA MARZE ZEBY ZDAC ZA PIERWSZYM RAZEM :(:(:(
          P.S zdaje w Bielsku..
          poradzcie mi coś......
          POzdrawiam :*
          • Gość: Kiuczek Re: juz niedlugo13.01 ja się tak boję ;( IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 10.01.05, 20:17
            Mysza18 wejdz na GG, bo czekam na Ciebie i czekam,,, ;(
        • Gość: Rafał0 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.media4.pl 12.03.05, 22:11
          Też zdałem za pierwszym razem w czerwcu i był banał :) gorzej teraz bo
          kategoria C czeka :)pozdrawiam
    • Gość: marta Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 15:23
      ja
    • walnientynka zdalam, bo dalam.... 08.01.05, 18:14
      ale za to teraz moge powolutku,
      bez zadnego durnowatego i rzezacego instrukora,
      uczyc sie jezdzic:)
      • Gość: Dyrektor_samochodu Re: zdalam, bo dalam.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.05, 18:33
        a co dalas?
        • walnientynka Re: zdalam, bo dalam.... 08.01.05, 19:03
          gume do zucia,
          palancie,
          • Gość: Dyrektor_samochodu Re: zdalam, bo dalam.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.05, 19:09
            Balonowke, czy orbitka? a swoja droga skromny i niewymagajacy instruktor, a
            ludzie mowia ze oni jednak tacy pazerni, jednak nieslusznie.
            • walnientynka Re: zdalam, bo dalam.... 08.01.05, 21:01
              ale ty jednak palant jestes:(
              • Gość: Dyrektor_samochodu Re: zdalam, bo dalam.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.05, 21:29
                wklej sobie ta wiadomosc o wypadkach smiertelnych, pod swoim kupionym prawem
                jazdy. zobaczymy jakie beda twoje wyniki jak sie sama bedziesz uczyc.
                • walnientynka Re: zdalam, bo dalam.... 08.01.05, 21:33
                  chyba ten z hyundai'a u ciebie sie uczyl,
                  dlatego takim glupim zabojca zostal,
          • karolinka81 Re: zdalam, bo dalam.... 08.01.05, 20:38
            Ja też musiałam dać żeby zdać ale mój pan egzaminator nie przepuściłby mnie za
            gumę do żucia więc w moim przypadku wymagało to więcej wyrzeczeń, ale też
            zdałam za pierwszym razem.
            • Gość: anka anka Re: zdalam, bo dalam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:50
              ja nic nie dawałam...
              musiałam trzy razy porządnie obciągnąć
              i prawko w kieszeni
              ha!
              jednak dobrze być kobietą!
              • karolinka81 Re: zdalam, bo dalam.... 15.01.05, 13:52
                No cóż u mnie bez dawanie się nie obeszło ale od razu wiedziałam że tak będzie.
                I muszę się zgodzić że pod tym względem kobiety mają łatwiej.
    • Gość: robercik Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.gryfice.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 08:47
      Ja zdałem za pierwszym razem w Szczecinie. Było to 8 lat temu, gdy na placu
      wykonywało się wszystkie manewry, i to bez możliwości korekt :)
      • Gość: 5 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:25
        Tylko przyznaj sie jakim autem
        Ja zfdałem za pierwszym razem tydzień temu teraz czekam na mozliwość zdawania na
        motor praktyki bo inczaej musze zrezygnowac z testów aby prawko dostać.
        • Gość: robercik Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.gryfice.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 11:27
          Wtedy do wyboru były w Szczecinie dwa samochody: Seata Ibizę i Skodę Felicję.
          Egzamin trafił mi się na Ibizie :)
    • maizy_corny Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! 12.01.05, 13:10
      ja zdałam za pierwszym razem :]:]:]
    • Gość: magda.m Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 18:49
      Ja!!!! W poniedziałek na Powst. Śląskich. Do tej pory to do mnie nie
      dociera:)!!! Pozdrawiam
      • Gość: mysza18 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.pl / 83.17.19.* 15.01.05, 14:26
        moge sie z usmiechem na twarzy dopisac do tej listy ktorzy zdali za pierwszym
        razme :D
    • Gość: dione Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 19:40
      za pierwszym - powtarzalem luk... udalo sie... HURRA
    • Gość: NoName Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 23:20
      Witam , jestem z Gdynia i udało mi się zdać za pierwszym razem, ale itak
      twierdzę że głupi ma szczęście dlatego się udało :)))
    • czaroffnica24 w zeszłym roku, Wałbrzych 28.01.05, 17:56
      fiat panda
      zatoczka + ruszanie z ręcznego
      na mieście męczył mnie 30 minut, potem wytłumaczył moje drobne błędy i
      podziękował za miłą jazdę :)
      Fajnie było :)
    • Gość: mdriver86 Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: 193.151.48.* 31.01.05, 15:17
      Zdalem za pierwszym :P i nie bylo trudno chociaz w mojej grupie na 12 osob
      tylko ja zdalem.
    • Gość: klo Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.blast.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:23
      zdałem za drugim, ale to niewazne , wazne ze sie udało:)))))))))))
    • Gość: Kevin Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:58
      Zdałem za I w Bydgoszczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ki-k Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 20:27
        zdałam za pierwszym razem chodziłam do opola do ośrodka ledan
        • Gość: asia Re: wpisujcie się - kto zdał za pierwszym razem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:12
          Też zdałam za pierwszym razem w Krakowie. Teraz czekam już miesiąc na prawko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka