Dodaj do ulubionych

co myślicie o instruktorach z AUTOJAR z Ursynowa??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:27
Chcę zaqpisać się na kurs w OSK AUTOJAR na Ursynowie. Nie znam nikogo kto
mógłby mi pomóc w wyborze dobrego instruktora. Może ktoś z Was mógłbny się
podzielić ze mną informacją o instruktorach z tej szkoły??? DZIĘKI !!!!
Obserwuj wątek
    • olewin Re: co myślicie o instruktorach z AUTOJAR z Ursyn 25.04.05, 18:02
      a miałaś już kontakt z samochodem ??
      jeśli nie i chciałabyś trafić na spokojnego instruktora .. to polecam p.
      Mikołaja ..
      --
      -►CAŁA PRAWDA O NASZYCH SOJUSZNIKACH i miliardach które nam ukradli◄-
      • Gość: weronika Re: co myślicie o instruktorach z AUTOJAR z Ursyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:16
        Dzięki. Mam nadzieję, że jest to cierpliwy instruktor i potrafi nauczyć dobrej
        jazdy po W-wie.
        • Gość: MEEEEEE Re: co myślicie o instruktorach z AUTOJAR z Ursyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:43
          Ja miałem z Marcinem Matęckim , spoko wyluzowany instruktor pozwalał mi się
          wyszaleć. No i zdałęm za 1 razem ;D Czerwona 3drzwiowa Corsa . Spoko fura
          Pozdro
          • Gość: weronika Re: co myślicie o instruktorach z AUTOJAR z Ursyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:02
            dzięki
            • Gość: rex Autojar jest spoko tylko ... IP: 193.0.70.* 26.04.05, 18:26
              nie pozwól sobie rozpisac wszystkich jazd pod rząd .. bo będziesz potem czekać
              miesiąc na egzamin bez kontaktu z samochodem ..
    • Gość: kasia Re: co myślicie o instruktorach z AUTOJAR z Ursyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:03
      a może Tomek z czerwonej corsy. naprawdę spoko gościo. Zdałam za drugim razem.
      Pozdrawiam
    • Gość: weronika Re: co myślicie o instruktorach z AUTOJAR z Ursyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:49
      czy jeszcze ktoś mógłby mi pomóc?????
    • Gość: ello Re: co myślicie o instruktorach z AUTOJAR z Ursyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 15:27
      instruktorzy spoko, wg mnie najlepsi to z czerwonej Corsy 5-drzwiowej.
      Jeździłem z jednym z nich i zdałem za pierwszym razem. Fakt że już wcześniej
      jeździłem :)
    • Gość: róża Re: co myślicie o instruktorach z AUTOJAR z Ursyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:49
      a co można myśleć o nich, instruktorzy jak wszyscy inni, u tych co ja jeździłam
      to nawet tak mnie nauczyli, że zdałam za 3 razem. Uważam że jest to sukces!!!!!
      Pozdro
    • Gość: rico Re: uważajcie na autojar ursynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 16:56
      Uważaj na babke, chyba jedyna kobieta w ich kadrze, fatalnie, nawiązuje kontakt bardzo koleżeński a na koniec zostałam wystawiona, bo wzięła urlop na miesiąc i nikt mnie inny nie chciał przyjąć,bo nie mieli czasu. specjalnie brałam wolne w pracy bo jej się wstawać dla mnie rano nie chciało bo "miała daleko do pracy" po czym miesiąc prawie czekałam na dostęp do kogokolwiek innego, następnie ten kolejny też mnie wystawił. egzaminu póki co nie zdałam, fakt, że przez głupotę, ale gdyby nie to, że jeździłam poza kursem innymi autami, gów... bym umiała, zwłaszcza, że przerwy robili mi ogromne, bo nikt nie miał czasu :/ a na koniec musiałam dokupić jazdy, bo się okazało, ze nie wszystko mam przerobione, więc obecnie z 1500zł przewidzianych kosztów prawka mam około 2200zł. PODSUMOWUJĄC UWAŻAJCIE NA AUTOJAR URSYNÓW
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka