Gość: lolka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.05, 13:36 Spotkaliscie sie zkorupcja,kupowaniem prawka>A moze sami jestescie takimi osobami?Opowiedzcie,bo coraz czesciej slysze,ze bez kasy trudno zdac...A egzam mam z atydzien i to 1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wesoła Re: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:46 to nie słuchaj tego co mówią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowa Re: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 21:06 Dużo osób tak robi i przez to reszcie może być trudniej zdać. Ale można zdać bez łapówki, nawet za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Prawko IP: *.aster.pl 19.05.05, 00:09 ja zdalam dzis za 4 razem na Oblewniczej... bez lapowki i bylo warto ! poprzednie 3 razy oblalam z wlasnej winy, a dzis bylo ok i zdalam, poza tym wylosowalam super egzaminatora :-) satysfakcja z samodzielnego zdania egzaminu jest bezcenna !!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 00:20 ja nie zdałem już 2 x i teraz..z czego wcale nie jestem dumny chyba dam łapówke. A bez niej? proste, że da się zdać - mój kumpel zdał wczoraj za pierwszym razem na Odlewniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Prawko IP: *.aster.pl 19.05.05, 00:30 dlaczego chcesz dac lapowke -skoro ja dziewczyna moglam zdac bez lapowki - nie rob tego !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalina Re: Prawko IP: 62.233.134.* 24.05.05, 12:51 a jak sie daje lapowke? w trakcie jazdy egzaminacyjnej? po? jak to sie odbywa? ile dac?:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Prawko IP: *.chello.pl 24.05.05, 12:58 Ludzie nie dawajcie łapówek! Czy naprawdę będziecie się cieszyć z prawa jazdy do końca życia wiedząc że zdobyliście je nieuczciwie?! Ja wczoraj zdałem za pierwszym razem i nie wyobrażam sobie żebym dał łapówkę za zdany egzamin, nawet jeśli miałbym za kolejne podejścia zapłacić więcej niż dać łapówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michasio Re: Prawko IP: *.acn.waw.pl 24.05.05, 13:15 Witam ja zdałem w piątek na olewniczej za 2 razem i też się bardzo z tego cieszę. Prawo jazdy to tak samo jak matura - trzeba zdać bez "wspomagania" i tyle. Nie uznaję dawania w łapę bo przez to, tak myślę, przyzwyczaja się egzaminatorów do pieniędzy i uczciwi ludzie oblewają. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:14 Pozdro dla wszystkich zdajacych prawko, jedna rada z mojej strony nie poddawać sie walczyc do konca, czyli do zdania egzaminu :), ja osobiście zdałem za 5 ale warto było, satysfakcja jest. Odpowiedz Link Zgłoś