Dodaj do ulubionych

OSK "test" w Warszawie

IP: *.matcom.com.pl 19.09.05, 12:05
wlasnei zapisalam sie na kurs do OSK TEST na Dlugiej...moze robiliscie tam
prawko?jakie wspomnienia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaga Re: OSK "test" w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:14
      Bardzo, bardzo SPOKO. Najbardziej pasowało mi to, że właściwie na każdej
      lekcji był inny instruktor. Początkowo mi sie to nie podobało, bo przed każdym
      z nich miałam tremę - ale z czasem mi przeszło. Każdy z nich zwracał na co
      innego uwagę. Na sposób hamowania, ruszania, manewry itp. Tym samym w krótkim
      czasie dużo sie nauczyłam.
    • Gość: jaco Re: OSK "test" w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 18:07
      Ja też miałem co godzinę innego instruktora u nich i jedno co mogę powiedzieć -
      istny mętlik w głowie.
    • Gość: judiskaj Re: OSK "test" w Warszawie IP: 80.72.39.* 02.10.05, 16:12
      Nie mam najlepszych wspomnień, instruktorzy w kółko jeździli po ciotke na
      dworzec, dziewczyne do szkoły itp - oczywiście ze mną za kółkiem. Ciągle był
      tłum na tylnym siedzeniu. No i egzamin w Łomży: nie polecam. Zdawanie w
      mieście, w którym nigdy się nie było, wcale nie jest proste. Oblałam w Łomży po
      ich kursie, potem wzięłam kilka godzin w ośrodku MDK, blisko Powstańców, cały
      czas jeździłam trasami egzaminacyjnymi i zdałam za pierwszym razem
      • Gość: maniac Re: OSK "test" w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 22:21
        co ty piszesz??? czy ty napewno uczyles sie w tej szkole??? ja tobie nie wierze.
        zadnej ciotki nie wozilem, a na tylnym siedzeniu zadnych gosci i dziewczyn nie
        wozilem. podejrzewam, ze jestes z MDK i robisz sobie naszym kosztem darmowa
        reklame.
    • Gość: Monika Re: OSK "test" w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 22:25
      Robiłam kurs w tej szkole i bardzo polecam.
      • Gość: kasia Re: OSK "test" w Warszawie IP: 82.177.102.* 13.12.05, 11:03
        hehe
        ja też polecam OSK TEST ale we Wrocławiu
        super szkółka, ja i moi znajomi uczylismy sie w niej i jestesmy bardzo
        zadowoleni.
    • Gość: hto Re: OSK "test" w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:21
      szkoly robia sobie reklame:)i tak jedna na druga:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka