Dodaj do ulubionych

UDAŁO SIĘ!! NARESZCIE!!

IP: 83.238.147.* 20.09.05, 14:56
Boże muszę się w końcu pochwalić, bo energia mnie rozpiera:D ZDAŁAM dziś -
nareszczie!! To był mój czwarty i na szczęście ostatni egzamin - na więcej
chyba nie starcyłoby mi nerwów..:P plac miałam prościutki, na mieście byłam z
jakieś 10 - 15 minut:)Egzaminator wcale, a wcale nie był sympatyczny, ale mu
się nie dałam - nie tym razem!! Za każdym razem nerwy brały górę, ale w tym
wypadku uzbroiłam się w ziołowe tabletki na uspokojenie:P i oczywiście
kochani przyjaciele wieele pomogli piszac mi slodziutki smski na dodanie
otuchy!! Musze przyznac, ze uczucie po zdanym egzaminie jest boskie!! Pol
drogi przeryczalam ze szczescia!! Teraz wiem, ze wszystki zalamki podczas
kursu - byly tego warte!!

Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia!! Wam na pewno tez si uda!!:*
Obserwuj wątek
    • Gość: smutny Re: UDAŁO SIĘ!! NARESZCIE!! IP: *.zeork.com.pl 20.09.05, 15:52
      Sczerze gratuluje i musze przyznać, że i troche zazdroszcze. Ja miałem dzisiaj
      mniej szczęścia(ale to był dopiero pierwszy egzamin).
      • Gość: ona-18 Re: UDAŁO SIĘ!! NARESZCIE!! IP: 83.238.145.* 20.09.05, 16:47
        dziękuje i nie martw się tak..Naprawdę wiem, co czujesz!! Jak wiesz to był mój
        czwarty(!!)raz! Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale mój instruktor mówił, że
        bardzo ładnie jeżdżę, a mimo to trzy razy oblałam..:( i dzisiaj o dziwo -
        minimalna dawka stresu - wymarzony wynik!! i w tym tkwi chyba cały sens -
        róbcie WSZYSTKO żeby tylko jak najmniej się stresowac!! AAaa..skoro już tak
        zaczęłam radzić..:P nie przyglądajcie się kursantom idącym na "odstrzał" -
        niech Was nie obchodzi, kto zdał, a kto nie - bo takie "statystyki" potrafią
        nieżle zestresować..wiem, co mówię..:P

Pozdrawiam!!Zyczę uśmiechu i wytrwałości!!
      • Gość: Malina Re: UDAŁO SIĘ!! NARESZCIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:15
        Nie jesteś sam. Wczoraj, tj. 20-go też mialam swój pierwszy egzamin.
        Testy: 1 błąd (wiem jaki)
        Plac: 0 błędó
        Miasto: do tyłu

:) mam nadzieje, ze za drugim razem trafie na innego egzaminatora i bedzie
        inaczej. Pozdrawiam Pa
    • chani-nr1 Gratulacje 20.09.05, 20:08
      gartuluje i życze zielonych świateł oraz szerokich dróg!
    • Gość: jajo Re: UDAŁO SIĘ!! NARESZCIE!! IP: *.Zabrze.Net.pl 21.09.05, 06:35
      jakie zalamiki co sie udalo tabletki? hehe

jak czytam takie posty to mnie oslabia
      egzamin to powinna byc formalnosc! tu sie nie moze nic udawac! to nie sa jakies
      zawody!
      kobieto jak ty chcesz sama jezdzic? wyjezdziesz na droge i narobisz szkod
      • Gość: 0na-18 Re: UDAŁO SIĘ!! NARESZCIE!! IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.05, 07:55
        Wiesz co..nie każdy potrafi opanowac stres, jak usiądzie przy Tobie stary
        zrzęda, który na twoje pytanie odpowiada krzykiem!! Z jazdą nie mam
        najmniejszych problemów! Mój instruktor stwierdził, że on już dawno dałby mi to
        prawko, a jeśli Ty nie wierzysz na słowo - to zapraszam za 3 tygodnie jak
        wydadzą mi prawko - możemy się razem przejechać po mieście i wtedy będziesz
        mogł mnie krytykować!! :P
    • magda_p15 16.09!! 21.09.05, 09:48
      no ja tez moge sie pochwalic ze zdalam!! dokladnie 16 wrzesnia! no niestety
      albo stety byl to drugi raz kiedy zdawalam(za pierwszym nie zdalam na
      manewrach) i udalo sie! masz racje to wspaniale uczucie kiedy wraca sie do domu
      z przeswiadczeniem ze jestes juz kolejnym kierowca...!!
    • Gość: m.s. Re: UDAŁO SIĘ!! NARESZCIE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:41
      ja tez wczoraj zdalam! bardzo sie ciesze. za 5 razem i zawsze oblewalam na
      placu. za to jak juz wyjechalam na miasto, to bylo bezblednie. pozdrawiam
      • Gość: ona-18 Re: UDAŁO SIĘ!! NARESZCIE!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.05, 15:57
        To gratuluje!! Teraz z czystym sercem mogę powiedzieć - wiem, co to znaczy :)

Pozdrowionka!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka