Dodaj do ulubionych

dziś nie zdałam

IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 20:01
jako jedyna z grupy zaliczyłam plac i pan ulal mnie na mieście-jest mi
przykro, mimo iz wiem, że nie ja jedna jedyna nie zdałam za pierwszym
razem... Mozecie cos poradzic zdołowanemu niedoszlemu kierowcy?...
Obserwuj wątek
    • Gość: igła nie przejmuj się nie warto, UDA CI SIĘ NAPEWNO IP: 62.233.130.* 26.10.02, 20:33
      ja po pierwszym niezdanym razie na placu /przez własną głupotę zresztą/
      miałam doła nad doły, ale to bez sensu
      zdałam dopiero za 5 razem przy -18 stopniach 13 grudnia
      ważne żeby nie stracić pewności siebie, to było, dla mnie, trudne zanim miałam
      prawko w kieszeni

ale teraz uwielbiam jeździć,
    • Gość: KOREK. Re: dziś nie zdałam IP: *.lot.pl 30.10.02, 21:03
      Nie jest to powód do płaczu. Zdasz innym razem. Pamiętaj, że gdy oblejesz 3
      razy, to musisz wykupić 5 godz. jazd dodatkowych i zmiana ośrodka nie pomoże,
      bo prześlą Twoje papiery z wynikami. Jazdy możesz wykupić gdziekolwiek. Cena 35-
      45 za godzinę. Ale pamiętaj - każda godzina za kierownicą, obojętnie z jakiej
      przyczyny, to Twoja praktyka, a tego nigdy za dużo. Radzę Ci po zdaniu egzaminu
      zacząć jazdy po mieście z kimś doświadczonym i to min. przez 30 godzin, a po
      Warszawie 50.
      • Gość: igła Re: dziś nie zdałam IP: 62.233.130.* 30.10.02, 22:12
        w sumie to fakt ważne żeby jeździć, tylko z tego powodu nie martwiło mnie moje
        oblanie 4 egzaminów, że dokupywałam jazdy i mogłam poćwiczyć, ale ja zaraz po
        zdaniu egzaminu nie jeździłam aż 30 godzin z kimś doświadczonym
        zdawałam egzamin w Lublinie
        2 razy pojechałam z ojcem do Lublina, raz na dłuższą trasę poza miasto /taki
        mały szczegół, że to było świeżo po egzaminie i po śniegu i lodzie na letnich
        oponach, więc z sercem w gardle/
        i potem już zaczęłam jeździć sama i co mnie dziwiło z dużo większą pewnością
        siebie niż na kursie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka