Dodaj do ulubionych

RANKING INSTRUKTOROW W WARSZAWIE

IP: *.cable.mindspring.com 22.01.06, 21:13
Hej, zdalam prawko ponad rok temu za piatym razem. Mialam mnostwo
instruktorow po drodze. Niektorzy lepsi inni gorsi. Najgorszy moim zdaniem
byl facet o nazwisku JEJNO - okrajal godziny i caly czas mowil ze "ojej,
beznadziejnie jezdzisz" itp, co tylko wpedzilo mnie w gorszego stresa.
NAjlepiej jedzilo mi sie z panem Edwardem (szkola jazdy "BARTEK "na
Odlewnicza) - dobrze tlumaczyl, spokojnie, jasno, no i przede wszystkim
nie "TYkal" mnie na "TY", co jest niemal regula wsrod instruktorow. niestety
nie pamietam nazwiska.
Byl jeszcze dawno temu Jakub Olewicz, straszny facet, co potrafil zostawic
mnie na parkingu i pojsc na 15 min (SIC!) kupic "chinczyka", tez nieciekawy.
A wy - jakie mieliscie doswiadczenia z instruktorami? Macie jakiegos
ulubionego? Najmniej symaptycznego? Znajomi teraz zdaja i szukaja fajnych
instruktorow.
Obserwuj wątek
    • ecikp Re: RANKING INSTRUKTOROW W WARSZAWIE 22.01.06, 22:28
      ja miałam od początku jednego - na Warszawiance - Piotra od granatowej Corsy.
      Nie krzyczał, tłumaczył, świetnie mi się z nim jeździło, no i zdałam za 2
      razem :)
    • Gość: gość Re: RANKING INSTRUKTOROW W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:38
      podnoszę temat do góry
    • Gość: Beata Re: Ranking Instruktorów w Warszawie IP: 83.143.161.* 22.02.06, 10:12
      Ja mogę z czystym sumieniem polecić Zenka Chomika z ośrodka JAR na Ursynowie.
      Jest świetnym instruktorem. Potrafi bezstresowo i w bardzo miłej atmosferze
      nauczyć prowadzić samochód nawet najbardziej nieudolnego kursanta. Jeździ
      bordową Corsą.
      • Gość: beer Re: Ranking Instruktorów w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 17:12
        stanowczo odradzam auto ,,szkółkę,, GRZEŚ z gocławia, a w szczególności pana
        instruktora /od siedmiu boleści/ pana Piotra Szczepankowskiego - wyjątkowy
        ignorant i olewus, leniwy amator zero zaangażowania olewczy stosunek do
        wszytkiego i wszystkich !!! brrr... straszny człowiek
        pozdr
    • Gość: grib Re: Instruktor na Wola/Centrum IP: *.novartis.com 22.02.06, 11:18
      Ja polecam Pana Janusza z autoszkoły Muranów.
      Jest do bolu skrupulatny i zawsze bylo cos co moglbym zrobic lepiej,
      ale na egzaminie mucha nie siadla.. egzaminator nawet nie zajaknal!
    • Gość: vb Sadowski, OSK Zielony Listek IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:00
      Jarosław Sadowski - o ludzie! jaki zrzęda! tylko marudzi! pod koniec jazd
      mialam juz wszystkiego dosyc! Zdecydowanie odradzam wybor tego instruktora!!!
      • Gość: Piotrek Do Forumowiczów... IP: *.chello.pl 24.02.06, 10:54
        Jeśli tak odważnie szastacie imionami i nazwiskami instruktorów, tych których
        lubicie i tych, których nie lubicie, to mam prośbę, podawajcie też z taką samą
        odwagą swoje imiona i nazwiska i nazwy szkół lub uczelni do których
        uczęszczacie lub nazwy firm w których pracujecie.
        • Gość: ? a dlaczego? IP: *.cable.mindspring.com 24.02.06, 14:08
          A niby dlaczego? W tym przypadku forumowiczow nie interesuje ani moje imie, ani
          nazwisko, ani moje szkoly, ani tez firmy. Ich interesuje ktory instruktor umie
          nauczyc, a ktory nie. Te same informacje sa wymieniane "na okraglo" wsrod
          czekajacych w WORD itp. Nie sadze zeby ktoras z podanych tutaj byla
          nieprawdziwa (bo i po co?)
          Nie wyobrazam sobie tworzenia referencji bez podania nazwy (przynajmniej opisu)
          danej osoby!
          Jezeli masz zastrzezenia co do ochrony danych osobowych, zglos sie do admina.
    • Gość: KAPUCHA Ranking cd IP: *.cable.mindspring.com 24.02.06, 14:39
      Acha, Imola moim skromnym zdaniem jest do d... Nie chodzi o instruktorow teraz
      (ci sa rozni), ale o: brak wlasnego placu manewrowego (jezdzi sie przez pol
      Warszawy na jakies "wspolnego dobra" place, gdzie trzeba czekac w
      nieskonczonosc na swoja kolej na manewry, przez co tych manewrow sie u nich nie
      zdazylam nauczyc; jest duzo uczniow, wiec odstepy miedzy lekcjamii wynosza
      srednio tydzien (!), wiec to co mowia w reklamie "prawo jazdy w dwa tygodnie"
      to bzdura jakas; kierowca sie umawia z toba gdzie ty chcesz - o ile jest to
      plac Bankowy, ewentualnie ul Brozka; opcje zdawania w Ciechanowie od razu sobie
      odpusc - niewarto! Pochyly plac manewrowy, obce miasto, a egzaminatorzy tak
      samo upierdliwi, za mnie zdal jeden kolega na 10 osob.
      Jeszcze raz polecam BARTKA z Odlewnicza, widze ze nie tylko ja ;)
      kierownica.pl/forum/viewtopic.php?
      t=1420&sid=088a7a060e7ca260787cd1eb15c55221 Szkola polozona po drugiej stronie
      ulicy od osrodka egzaminacyjnego :)
      Niezla jest tez na Ks. Janusza, mieli krzywy plac manewrowy, ale wlasnie w
      nauce o to chodzi. Nie pamietam imienia faceta, ale byl to wlasciciel bodajze
      (chyba mial lekka wade wymowy ale nie pamietam), tez byl niezly. Szkola
      usytuowana przy jednej ze tras egzaminacyjnych, nie jest zla.
      • Gość: Zawiedziony Uważajcie na BARTKA w Warszawie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:01
        Dziwie się skąd się biorą pozytywne posty o tej szkółce na tym forum bo ja mam
        zupełnie inne doświadczenie z tą szkołą:
        Byłem u nich na kursie na ul.Odlewniczej i ogólnie mówiąc tragedia !!
        Plac manewrowy to nierówne płyty betonowe,na wykładach nuda (instruktor czytał
        kodeks a wszyscy spali),zaś najgorsze to jazdy: mają kilka aut,które ciągle się
        psują i jazdy są nagminnie odwoływane.Mój instruktor na pytanie dlaczego ciągle
        podczas jazd załatwiamy jego sprawy odpowiedział,że to nie moja sprawa a wogóle
        to firma mu nie płaci i szuka innej.
        Po skończonych jazdach powiedział,że muszę u niego wykupić 8 jazd
        doszkalających bo nie otrzymam zaświadczenia o kursie.
        Do tej pory nie mogę zdać tego cholernego prawka i wiem ,że po części jest to
        zasługa tej szkoły.
        Na razie jestem zniechęcony do tego wszystkiego.
      • Gość: Aneta Re: Ranking cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:59
        Witajcie
        Zdałam na prawojazdy za trzecim razem trzy dni temu,jezdziłam w pewnej szkole
        na ursynowie, ale nie polecam. Nie było tak żle dopuki, doputy stwierdziłam
        jakie mam zaległości.Wziełam 14 godzin dodatkowych w IMOLI. Myśle ze w tej
        szkole potrafią czegoś nauczyć.Uczył mnie fajny gość, bardzo opanowany który
        nawet przy moich dużych błędach jakie robiłam potrafił mnie wspierać a nie
        wyzywać.
        PEŁNY LUZ......................................
        cd.....co do bartka to byłam świadkiem jak instruktor na czerwonej corsie na
        rondzie na trasie toruńskiej złamał przepis zajezdzając mi pas ruchu na
        ostatnim skreciena prostą.Widocznie był to ryzykant.
        Pozdrawiam wszystkich..................MAM PRAWO JAZDY...................
        DZIĘKI INSTRUKTORZE ZA PRZYGOTOWANIE MNIE...................PA
    • Gość: fantasmagoria Re: Ranking IP: *.chello.pl 24.02.06, 15:44
      AutoJar na Kabatach, Pan Tomek Sikorski
      sympatyczny i cierpliwy
      • Gość: as Re: Ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 17:58
        Ja też jeździłam z Tomkiem Sikorskim z AutoJaru. Zgadzam się z tą opinią w
        zupełności. Dodam, że z tego co wiem to jest on najlepszy w AutoJarze, bardzo
        dużo jego kursantów zdaje pierwszych podejściach. Pozdrawiam :) kursantka
    • Gość: Do KAPUCHY Autoreklama Bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:22
      Daj sobie spokój z tą nachalną REKLAMĄ tego BARTKA i spróbuj zapisać się na
      semestr do Szkoły Reklamy i Marketingu - podszkol swój warsztat reklamowy i
      spróbuj gdzie indziej,bo widzę że się marnujesz i dużo ci brakuje.
      • Gość: W pełni popieram Re: Autoreklama Bartka IP: *.centertel.pl 24.02.06, 16:56
        Bojkotujmy tą nachalną szkołę Bartek i nie chodźmy tam na kursy prawa jazdy !!
        Ich autopromocja na tym forum wygląda podejrzanie.Na pewno nie mają klientów i
        oczerniają inne porządne firmy.
        Droga do sukcesu prowadzi nie tędy panowie z Bartka.
      • Gość: KAPUCHA Re: Autoreklama Bartka IP: *.cable.mindspring.com 26.02.06, 15:28
        a moze to ty jestes np. z Imoli???
        Nie wiem jak zajecia z teorii w Bartku, bo nie chodzilam, (jezeli o to cjodzi
        to Imola jest OK), zapisalam sie tylko na pare jazd tuz przed egzaminem i
        uwazam ze bylo niezle. Mialam kontakt tylko z jedym instruktorem ktory wg mnie
        byl super i ktorego wlasnie dlatego polecam.
        Wszystko kwestia gustu, np. koles z ktorego zadowolona byla moja znajoma w moim
        przypadku tylko mnie zdolowal (ciaglymi uwagami ze bez sensu, ze do d...).
        Jezdzilam tez w innej szkole na Odlewnicza (Odlewnicza 5) i tam tez bylo niezle
        (mlody, lysy instruktor, po Ochronie Srodowiska, niestety nie pamietam imienia).
        Faktycznie, plac na Odlewnicza to klepisko, (na Ks. Janusza jest nie lepiej),
        ale wlasnie na takich placach nauczylam sie panowac nad sprzeglem i na
        egzaminie czulam sie jak ryba w wodzie.
    • Gość: on Re: swoje nazwiska podawajcie IP: *.chello.pl 27.02.06, 14:35
      Qrwa podaj swoje nazwisko, a nie innych podajesz! Za 5 razem to napewno
      beznadziejnie jeździsz trzeba być antykierowcą i ogranicznym krytyka ci się nie
      podoba. Podawać swoje nazwiska ja innych podajecie!!!
    • Gość: smutny NIE polecam Maćka z Warszawianki IP: *.chello.pl 31.03.06, 14:25
      z filii przy ul. Nowoursynowskiej:
      - nie pojechał ze mną ANI RAZU na Odlewniczą
      - parkowanie prostopadłe i równoległe zrobił ze mną 2 razy (czyli w sumie 4
      razy sobie zaparkowałem)
      - a skośnego nie zrobił WCALE, bo jak go o to zapytałem, to powiedział, że jak
      ktoś umie prostopadłe to to jest łatwe
      - i w ogóle przez 30 godzin jazd niewiele mówił, ewentualnie krytykował
      • Gość: Agnieszka Re: polecam Maćka z Warszawianki IP: *.aster.pl 31.03.06, 17:28
        Też jeździłam z Maćkiem i mam zupełnie inne doświadczenia. Maciek za każdym
        razem pytał, co chcę na danej jeździe robić. To ode mnie zależało, czy
        pojedziemy na miasto czy na plac manewrowy, jakie manewry będziemy ćwiczyć i
        czy jedziemy na Odlewniczą. Nigdy mnie nie krytykował, a tym bardziej nie
        krzyczał. Prawdę mówiąc nigdy nie spotkałam cierpliwszego faceta. To dzięki
        niemu nie boję się jeździć, mimo że wcześniej sama myśl o prowadzeniu samochodu
        doprowadzała mnie do obłędu. Mam prawo jazdy od dwóch lat, jeżdżę codziennie po
        kilkadziesiąt kilometrów i kocham jazdę samochodem :) Pozdrawiam
        • Gość: delfi Re: NIE polecam Maćka z Warszawianki IP: *.chello.pl 01.04.06, 16:00
          To może to inny facet. Ja też jeździłem z Maćkiem na Nowoursynowskiej i było
          prawie tak samo jak pisała ocona z nickiem "smutny"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka