Dodaj do ulubionych

godzina otwarcia

IP: *.chello.pl 23.02.06, 18:15
Sorki nie wiecie moze od ktorej otwieraja mord w Krakowie bo na ich stronie
jest napisana tylko godzina od 1 marca a ja chcialem zapisac sie jutro i isc
jak najwczesniej by nie bylo ogromnego tloku
Obserwuj wątek
    • Gość: hej niestety nie w Re: godzina otwarcia IP: w3cache.* / *.2-0.pl 23.02.06, 18:47
      tez miłam jutro jechac ale mi sie niechce .jedz i koniecznie napisz co i jak
      tak czy duzo ludzi i oktorej jechac najlepiej.
      Napiszesz??
      • Gość: mirado Re: godzina otwarcia IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 23.02.06, 19:09
        Najlepiej jechać przed 7:00, później są tam ogromne tłumy. Ale nie czeka się na
        polu, lecz wewnątrz budynku. Przyjmują chyba od 7:30. Pozdrawiam:)
        • charlotta_lotta Re: godzina otwarcia 23.02.06, 20:52
          Ja jutro będę tam kolo 7:30.. mam nadzieję, że szybko pojdzie ;-)

Eh.. tak to jest jak się nie zdaje za pierwszym razem.
          • Gość: a jak jest Re: godzina otwarcia IP: w3cache.* / *.2-0.pl 23.02.06, 21:54
            jak pojade nap o 17??
            • Gość: Ząb Trzonowy Re: godzina otwarcia IP: *.76.classcom.pl 24.02.06, 14:50
              zapomnij. Podejrzewam, że gdybyś przyjechał o 10.00 to byłoby za późno
              • charlotta_lotta Re: godzina otwarcia 24.02.06, 17:45

Wiadomości z pierwszej ręki ;)

Dziś ponownie nawiedziłam krakowski osrodek ruchu drogowego. skutecznie.
                tzn.. pojawiłam się tam około 7:30 - ażżż czarno od ludzi.. kolejka po same drzwi.
                Na frontowych drzwiach wisi kartka z informacja " W dniu 24luty zapisy będą się
                odbywać tylko na egzamin praktyczny w dniu 11 marca. " hm.. dziwne ;/
                Zwłaszcza, że we wtorek (21.02) oczekując na egzamin słyszałam na własne uczy,
                że zapisy sa na 24 i 25marca.

Odstałam swoje ;-) kolo 2 godzin i zapisałam się na - sobotę 11.03 godz.11:30 ;)

Z wyjaśnień Pani w okienku usłyszałam, że uruchomili soboty (ale tylko pojedyncze) bo mieli za dużo chętnych na egzaminy...

Stałam w kolejce z Panią, która 5 dzień stała po termin dla syna ...
                Za każdym razem 'kończyły się wolne terminy' zanim ona dotarla do okienka.
                Szok co tam się dzieje...

I tym samym, moje 2 podejście do egzaminu praktycznego będzie za 2 tyg. :]
                Miejmy nadzieję, że ostatnie...............
                • Gość: kurcze Re: godzina otwarcia IP: w3cache.* / *.2-0.pl 24.02.06, 19:31
                  zawsze tak jest??
                • Gość: Ząb Trzonowy Re: godzina otwarcia IP: *.76.classcom.pl 24.02.06, 19:43
                  > Na frontowych drzwiach wisi kartka z informacja " W dniu 24luty zapisy będą się
                  > odbywać tylko na egzamin praktyczny w dniu 11 marca. " hm.. dziwne ;

No ku...a!!!!! Ja się zapisywałem dzień po oblanym egzaminie (17.II) i
                  najwcześniejszym terminem był wtedy 18.III (też sobota). Chyba mnie szlag trafi!!!
                  • charlotta_lotta Re: godzina otwarcia 24.02.06, 21:06
                    Nie ukrywam, dziś MORD pierwszy raz mnie pozytywnie zaskoczył.
                    Chyba mi się udało...
                    I mam nadzieję, że to będzie moje ostatnie stanie w kolejce w tej instytucji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka