Dodaj do ulubionych

3 podejścia w plecy.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:40
Jak w temacie. Pani w rejestracji poinformowała mnie, że muszę teraz wziąć 5h doszkalających jazd, z papierem w ręku mam wrócić do rejestracji. Już pomijam fakt, że od zarejestrowania będę czekał ponad miesiąc (bezsensowne niedopatrzenie). Czy, jeśli zawalę po raz czwarty, będę musiał ponownie przechodzić dodatkowe szkolenie?
Obserwuj wątek
    • Gość: adi Re: 3 podejścia w plecy. IP: *.asta-net.com.pl 06.04.06, 12:12
      następne szkolenie 5h będziesz musiał przejść po 6 nieudanej próbie (potem 9, 12
      itd:)
      • Gość: mrowkaaaa Re: 3 podejścia w plecy. IP: *.merinet.pl 07.04.06, 14:26
        tak przy okazji tego tematu, jesli tez oblalam 3 razy a jednoczesnie minal mi
        termin teorii, to moge sie zapisac na teorie jeszcze bez zaswiadczenia o
        wyjezdzonych 5 godzinach?? pozdrawiam
    • mibre Re: 3 podejścia w plecy. 07.04.06, 14:32
      A gdzie zdajesz?Miasto/osrodek?Jestem w takiej samej sytuacji...
      • Gość: ff Re: 3 podejścia w plecy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 13:05
        współczuję masz teraz zje..e życie :(((
    • Gość: Ewela Re: 3 podejścia w plecy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 15:25
      Ja jestem w takiej samej sytuacji w listopadzie zdawałam teorie zanim zalicze 5h
      minie tydzień, terminy już teraz są na 20 maja na egzamin czyli bede mieć termin
      pod koniec maja ale babka w rejestracji nic nie mówiła o teori takze jak brałam
      zaświadczenie,jak dalej nic nie będzie mówić ja nie mam zamiaru się jej pytać,
      ale nawet jak będe musiała podejść do teori jeszcze raz, to napewno nie bedzie
      zadnych lekcji doszkolających!!!!
    • Gość: wendetka Re: 3 podejścia w plecy. IP: *.autocom.pl 03.05.06, 08:44
      Jak dobrze pomyślisz to ominesz ten bezsensowny przepis.Idź do swojej szkółki
      powiedz o co chodzi i już z papierkiem idź po termin a 5 godzin wyjeździsz sobie
      przed samym egzaminem.
      • Gość: 126p Re: 3 podejścia w plecy. IP: *.chello.pl 03.05.06, 15:50
        nie załatwiaj papierka na 5 godzin jazdy tylko się naucz jeżdzić
        jednym starcza kurs bo mieli praktykę wcześniej np. rodzice dawali brykę , jazda
        na rowerze, znajomość zasad ruchu z karty rowerowej , jazda jako pasażer
        a inni do dzisiaj nie umieją bo nie mają smykałki i traf chce że przechodzą
        egzamin z wynikiem pozytywnym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka