letizia2 28.06.06, 22:56 Egzamin dopiero za miesiąc, ale prosze napiszcie jak na egzaminie wygląda to w praktyce. Czy to egzaminator zadaje pytania i Ja po koleji wskazuje zbiorniczki, przyciski itd.? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pontus_euxinus Re: Egazamin-płyny, światła itd. 28.06.06, 23:00 letizia2 napisała: > Egzamin dopiero za miesiąc, ale prosze napiszcie jak na egzaminie wygląda to w > praktyce. Czy to egzaminator zadaje pytania i Ja po koleji wskazuje > zbiorniczki, przyciski itd.? a nie latwiej zapytac swojego instruktora? Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Egazamin-płyny, światła itd. 28.06.06, 23:08 pontus_euxinus napisał: > a nie latwiej zapytac swojego instruktora? > > -_________________________________________ Niestety w większości przypadków Instruktor jest szkolony po Japońsku :-) - "Daj Mi Kasa" - "Ja Nie KUMA Te " itd.itp. I tak jest w wiekszości "OSK" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Egazamin-płyny, światła itd. IP: *.icpnet.pl 28.06.06, 23:11 Ja mialam tylko sprawdzic poziom plynu do spryskiwaczy oraz dzialanie swiatel dlugich czyli drogowych.I to wszystko Duzo zalezy od egzaminatora pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAciek Re: Egazamin-płyny, światła itd. IP: *.rzeszow.mm.pl 28.06.06, 23:49 Witam ja zdawałem w Łodzi a w łodzi jak wiadomo malutko osób zdaje pamiętaj o tym że trzeba wszystkie światła pokazać i oczywiscie włączyć pod maską wlew oleju bagnet do poziomu oleju płyn chłodniczy i płyn chamulcowy i ile powinno być zawsze więcej niż minimum ale mniej niż maksimum zdawałem 3 razy i zawsze to samo trzeba to pokazywać !!!! mi sięudało za 3 Razem !!! a jeśli chodzi o to że komuśisę udaje za 1 razem zdaćto jest jeden na milion ! Odpowiedz Link Zgłoś