avocadogirl 09.08.06, 10:21 tym razem na łuku. ale takie miałam przeczucie że coś pójdzie źle. kurde Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Oblane po raz 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 10:29 Nie martw się, miałaś gorszy dzień. Uwierz w siebie, zapanuj nad stresem i autkiem, będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
avocadogirl Re: Oblane po raz 3 09.08.06, 10:50 a nie dziękuję. trzeba się przyłożyć w końcu. bo tak troche olewkowo do tego podchodziłam. teraz to już czas najwyższy wziąść się za to prawko. Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Oblane po raz 3 09.08.06, 11:28 no to ja dzisiaj to samo - luk w plecy...... nast, termin na 25.8 Odpowiedz Link Zgłoś
avocadogirl Re: Oblane po raz 3 09.08.06, 12:08 a gdzie zdawałaś? ja we Wrocławiu. kurde za pierwszym i drugim razem slzo mi świetnie tyle że na mieście coś mi nie wyszło i o o. ale plac to mnie dziś zdołował. cofam się chyba rozumem. to jest takie proste. kurrr.. ale najszczęściej jest tak że na najłatwiejszym się zawali. Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Oblane po raz 3 09.08.06, 12:23 w Slupsku. na 22 osoby zdajace moze 2 zdaly (no chyba, ze te, ktore w miescie zostaly, to juz nie wracaly do osrodka). To byl moj pierwszy raz......ale ten luk tez mnie zdolowal, bo ZAWSZE wychodzil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Oblane po raz 3 09.08.06, 12:27 a dodatkowy stres, ze egz. byl wyznaczony na 7.15, a na plac poszlam o ...10 no i ten 3-godzinny stres ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Oblane po raz 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:22 ja bym chyba sie wsciekl i dokupil sobie pozadna liczbe godzin przed nastepnym egzaminem, bo to co teraz robisz jest bez sensu. Zasada, ze albo sie przykladasz do tego co robisz albo nie robisz tego wcale w tym przypadku dobrze sie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
avocadogirl Re: Oblane po raz 3 09.08.06, 13:01 a masz racje bezsens. i tym razem tak zrobie że kupie sobie tą pożadną ilość godzin i sie przyłoże. bo za każdym razem miałam przed oczami wizje oblania. jakoś tak. tym bardziej że jestem ostatnia z regóły i kiedy przychodzi moja kolej to mi się odechciewa. a dziś odziwo pierwsza byłam i sknociłam. ale co tam. nie jest tak źle. najważniejsze to się nie dołować. okrutnie zły dzień mam. jeździć nawet anwet potrafie bo to na jazdach to sama troche i idzie do przodu. i tak dać ciała to kurde smutne. trudno. 4 raz bedzie udany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Oblane po raz 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:27 avocadogirl napisała: trudno. 4 raz bedzie udany :) tego ci wszyscy chyba życzymy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: id Re: Oblane po raz 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 17:27 Nie martw sie, niektorzy zdaja i kilkanascie razy, az w koncu sie uda :) Nie zdanie egzaminu to nie koniec swiata, nastepnym razem na pewno bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
avocadogirl Re: Oblane po raz 3 09.08.06, 18:39 :D do oporu az w koncu się zda :D. Odpowiedz Link Zgłoś