Dodaj do ulubionych

Oblane po raz 3

09.08.06, 10:21
tym razem na łuku. ale takie miałam przeczucie że coś pójdzie źle. kurde
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Oblane po raz 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 10:29
      Nie martw się, miałaś gorszy dzień. Uwierz w siebie, zapanuj nad stresem i
      autkiem, będzie dobrze!
      • avocadogirl Re: Oblane po raz 3 09.08.06, 10:50
        a nie dziękuję. trzeba się przyłożyć w końcu. bo tak troche olewkowo do tego
        podchodziłam. teraz to już czas najwyższy wziąść się za to prawko.
        • socka2 Re: Oblane po raz 3 09.08.06, 11:28
          no to ja dzisiaj to samo - luk w plecy...... nast, termin na 25.8
          • avocadogirl Re: Oblane po raz 3 09.08.06, 12:08
            a gdzie zdawałaś? ja we Wrocławiu. kurde za pierwszym i drugim razem slzo mi
            świetnie tyle że na mieście coś mi nie wyszło i o o. ale plac to mnie dziś
            zdołował. cofam się chyba rozumem. to jest takie proste. kurrr.. ale
            najszczęściej jest tak że na najłatwiejszym się zawali.
            • socka2 Re: Oblane po raz 3 09.08.06, 12:23
              w Slupsku. na 22 osoby zdajace moze 2 zdaly (no chyba, ze te, ktore w miescie
              zostaly, to juz nie wracaly do osrodka). To byl moj pierwszy raz......ale ten
              luk tez mnie zdolowal, bo ZAWSZE wychodzil!!!
              • socka2 Re: Oblane po raz 3 09.08.06, 12:27
                a dodatkowy stres, ze egz. byl wyznaczony na 7.15, a na plac poszlam o ...10
                no i ten 3-godzinny stres .....
    • Gość: darek Re: Oblane po raz 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:22
      ja bym chyba sie wsciekl i dokupil sobie pozadna liczbe godzin przed nastepnym egzaminem, bo to co teraz robisz jest bez sensu. Zasada, ze albo sie przykladasz do tego co robisz albo nie robisz tego wcale w tym przypadku dobrze sie sprawdza.
      • avocadogirl Re: Oblane po raz 3 09.08.06, 13:01
        a masz racje bezsens. i tym razem tak zrobie że kupie sobie tą pożadną ilość
        godzin i sie przyłoże. bo za każdym razem miałam przed oczami wizje oblania.
        jakoś tak. tym bardziej że jestem ostatnia z regóły i kiedy przychodzi moja
        kolej to mi się odechciewa. a dziś odziwo pierwsza byłam i sknociłam. ale co
        tam. nie jest tak źle. najważniejsze to się nie dołować. okrutnie zły dzień mam.
        jeździć nawet anwet potrafie bo to na jazdach to sama troche i idzie do przodu.
        i tak dać ciała to kurde smutne. trudno. 4 raz bedzie udany :)
        • Gość: Kasia Re: Oblane po raz 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:27
          avocadogirl napisała:
          trudno. 4 raz bedzie udany :)

tego ci wszyscy chyba życzymy!!!!
        • Gość: id Re: Oblane po raz 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 17:27
          Nie martw sie, niektorzy zdaja i kilkanascie razy, az w koncu sie uda :) Nie zdanie egzaminu to nie koniec swiata, nastepnym razem na pewno bedzie dobrze!
          • avocadogirl Re: Oblane po raz 3 09.08.06, 18:39
            :D do oporu az w koncu się zda :D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka