szalony1811 12.08.06, 14:11 jakie mozna podac powody(wazne),aby przyspieszyli mi termin egzaminu pastwowego?Pomozcie ,nic mi nei przychodzi do glowy:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
queen-of-angels Re: Powody... 12.08.06, 14:23 szalony1811 napisał: > jakie mozna podac powody(wazne),aby przyspieszyli mi termin egzaminu > pastwowego?Pomozcie ,nic mi nei przychodzi do glowy:( ;)))) Ło matko...to nie jest aż takie istotne. Nie sądzę, żeby Pan Dyrektor specjalnie się w nie wczytywał...chyba ma świadomość, że w większości to bzdety, jak sądzę ? ...i takc nikt nie sprawdza prawdziwości tychże argumentów... Chodzi, tylko o to, żeby były w miarę wiarygodne...już tak z czytej ludzkiej przyzwoitości...nie pisać, że za 2 tygodnie rozpoczynasz zagraniczne studia a jesteś po 40-stce albo że masz rodzinę na utrzymaniu i kiepsko z finansami jak jesteś świeżą 18-nastką ;) Powody? wymóg w pracy a trudna sytuacja finansowa, studia, pilny wyjazd, rozpoczęcie leczenia...no nie wiem, nie mam dzisiaj inwencji do kłamstewek ;P PS. Albo po prostu napisz, że Ci się spieszy i gdzieś masz czekanie po 2 miesiące na egz...przynajmniej prawda :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narazka Re: Powody... IP: *.chello.pl 12.08.06, 14:25 W zasadzie wszystkie powody są nic nie warte. Podanie przyjmną, dyrektor zatwierdzi, a konic końców wszystko rozbije się o brak mocy przerobowych, czyli wolnych terminów. Ja składałem podanie w MORdzie i bardzo się cieszyłem z parafki dyrektora że popiera. A koordynator powiedział, że "wicie, rozumicie" ale nie ma możliwości. I tyle. A powodem może byc wyjazd za granicę, lub oferta pracy jaką ktoś Ci złożył i pilnie potrzebujesz prawa jazdy, ewentualnie sytuacja rodzinna np. musisz wozić ciężko chorego wujka do szpitala, a wujek sam nie może bo właśnie mu się pogorszyło etc...etc... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sredniak Re: Powody... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:20 praca za granica... wiesz pomysla, ze presja pieniedzy, beda chcieli ,,w lape,, czy cos.... Odpowiedz Link Zgłoś