Gość: marcela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 18:48 Mam na oku kilka szkół nauki jazdy, ale nie wiem którą wybrać! Na co powinnam, według Was, zwrócić uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looos Re: na kursie... 25.03.03, 20:20 Niestety, w OSK ci tego napewno nie powiedzą, wiec zostaje pytanie znajomych którzy tam sie szkolili, co mnie osobiscie najbardziej irytuje na kursach prawa jazdy (juz na kilku byłem, rózne kategorie) - zajęcia na placu - najczesciej jest tak ze gosc pokaze raz i idzie sobie "na fajka", albo "do znajomych" a ty siedz i sie baw samemu na placu. Jak wiesz jak to super, ale jak nie, to masz spory problem - miasto - jak wyglada sprawa jezdzenia, czy zawsze ta sama trasa (kilka znam juz na pamiec, z zamknietymi oczami moge jechac...) , czy jakies urozmaicenia bywają :) - obsługa administracyjna - czy robią problemy i wmuszają dodatkowe jazdy po zakonczeniu kursu (jak to robi np. <reklama> JAR <koniec reklamy> na ursynowie), - ogólne wrazenie na temat nauczających (słyszałem opowiadania o "erotomanach", którzy cały czas wędrowali z łapami po nogach panienek za kierownicą, itd itp...) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcela Re: na kursie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.03, 14:39 dzięki za odp.! mam nadzieję, że ominie mnie taki czarny scenariusz... w piątek zaczynam! Odpowiedz Link Zgłoś