Gość: ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 22:31 czy egzaminatorzy wiedza ktory raz podchodze do egzaminu, czy jest im to nie znane??bardzo mnie to ciekawi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studi1988 Re: pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 22:32 wiedza oni maja te listy i tam pisze ktory raz albo pisze jaka grupa i ktory raz wszyscy podchodza nrqa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 22:34 no tez tak myslalem... ale wczoraj zdawalem(nie zdalem;/) i gosciu pyta sie mnie pod koniec ktore podejscie... troche sie zdziwilem...juz nie wiem co sadzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studi1988 Re: pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 22:36 no musza jakąś scieme walnać a ktory raz podchodziłes ja za 2 zdałem Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: pytanko 19.01.07, 22:37 Gość portalu: ciekawy napisał(a): egzaminator nie wie ktore podejscie, ani nie wie czy to osoba z kursu czy odzyskujaca prawo jazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 22:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza48 Re: pytanko 19.01.07, 23:13 egzaminator nie wie, który raz zdajesz. Ma tylko liste egzaminowanych a dokumentacje wypełnia po egzaminie i wtedy dopiero może sobie przeczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 16:56 widze ze zdania sa podzielone... Odpowiedz Link Zgłoś
exam5 Re: pytanko 20.01.07, 17:15 Egzaminator nie wie które podejście ani czy to pierwsze prawo jazdy czy egzamin po zatrzymaniu prawa jazdy, może wnioskować po numerze jaki jest przy nazwisku w liście osób zakwalifikowanych jeśli numer jest niski to znaczy że dość długo już próbuje. Ten numer jest łamany przez rok zapisu na pierwszy egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: pytanko!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 17:24 Mi sie wydaje ze oni wiedza ile razy my juz zdawalismy, bo maja komputery. A ty ciekawski gdzie zdawałes??? ja zdawałam w krakowie o godz 13 i zdałam dopiero za 3 razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: pytanko!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 17:35 Mogłbys mi podac jakis kontakt do ciebie najlepiej gg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: pytanko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:23 heh i znow utknalem w matrwym punkcie...jedni tak drudzy nie...ehhh najlepiej jak by sie wypowiedzial jakis zawodowiec:) ja za miesiac bede mial 3 egzamin:/ mam nadzieje ze ostatni...zdaje w czewie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: pytanko!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 18:29 A jakie to tak intesywnie egzaminy zdajesz? 3 mam kciuki ze egzaminy pojda po twojej mysli. Moge prosic do Ciebie jakis kontakt najlepiej gg? Pozdro Magda Odpowiedz Link Zgłoś