Dodaj do ulubionych

WORD wrocław...pytanko....

08.03.07, 20:52
mam pytanko, mianowicie chodzi mi o to:
mój instrujotor zapisał mnie na egzamin teoretyczny, dałam mu wszystkie dokumenty m.in. DOWÓD WPŁATY którego on mi nie oddał!zapłaciłam za egzamin teotetyczny i praktyczy. A MOJE PYTANIE BRZMI : czy w WORDZIE będą wiedzieli,że zapłaciłam za oba egzaminy od razu?? czy będą żadać ode mnie tego dowodu wpłaty do wglądu?? JA ZDAJE WE WROCŁAWIU
Obserwuj wątek
    • u-kochana Re: WORD wrocław...pytanko.... 08.03.07, 21:00
      rany uspokujcie mnie, bo już się wkurzyłam- żebym nie musiała płacić drugi raz !
      • Gość: agast3 Re: WORD wrocław...pytanko.... IP: *.media4.pl 08.03.07, 21:30
        witaj! w wordzie mają twój kwitek, ponieważ oni też musza mieć dowód wpłaty.. i
        niemartw się bedą mieć zapisane w komputerze że masz opłacone egzaminy;-)
        powodzenia ja też zdawałam we Wrocławiu tylko że łączony ;-) ( i zdałam za
        pierwszym podejściem)
        • u-kochana Re: WORD wrocław...pytanko.... 08.03.07, 21:34
          wow, to super gratulacje !!
          dzięki za odpowiedź uspokoiłaś mnie
          ja nie łączyłam, ponieważ za mało mam wiary w siebie
          obleje teorie (mimo ze mam ją wkutą na blaszkę)
          i bedę jeszze musiała karę płacić za to że nie przystąpiłam do jazdy :)
          a ty kiedy zdawałas i jakiego miałaś egzaminatora ??
          pozdrawiam
          • Gość: agast3 Re: WORD wrocław...pytanko.... IP: *.media4.pl 08.03.07, 21:41
            Zdawałam 26.01 czyli plastik nosze już w portfeliku;-) też chciałam osobne
            egzaminy ale właśnie dlatego że nie wierzyłam w siebie mój instruktor
            postanowił żebym zapisała się na łączony!! trafiłam na Panią Hanie ( hehe
            przezwiska pisać nie będę ) i udało się!!
            • u-kochana Re: WORD wrocław...pytanko.... 08.03.07, 21:45
              to super
              ja mam teorię 28 marca ... ciekawe ile będe musiała na jazdę czekać
              • Gość: agast3 Re: WORD wrocław...pytanko.... IP: *.media4.pl 08.03.07, 21:49
                jak trafisz na dobry dzień to i wciągu tygodnia znajdą termin ale wtedy nie
                bedziesz mieć wyboru godziny.. najdłużej czeka się ok 3 tyg. ale w tygodniu
                możesz podsyłać instruktora z upoważnieniem i może akurat pezesunie ci na
                szybszy termin, bo ktoś zrezygnuje.. najlepiej tak robić jeśli ktoś nie zdaje
                kolejny raz - czego tobie nie życze!!
                • u-kochana Re: WORD wrocław...pytanko.... 08.03.07, 21:52
                  nie dziękuję :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka