Gość: stefan Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.sta.asta-net.com.pl 20.06.10, 09:36 zapraszam Letni wypoczynek połączony z kursem nauki jazdy zakonczony egzaminem panstwowym 17 08 2010 w Word Piła.Więcej na www.obozmotoryzacyjny.boo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga.baj Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.xdsl.centertel.pl 25.06.10, 23:01 Najlepsza szkoła jazdy to EKSPERT na Retkini w Łodzi.Fajni instrktorzy,nie ma załatwiania prywatnych spraw podczas godzin jazd.Spokój,profesjonalizm,dopaswanie sie do kursanta.A słowa samego egzaminatora po zdanym egzaminie za pierwszym razem-aby pogratulować i podziękować mojemu instruktorowi ,który tak dobrze nauczył mnie jeździć mówią chyba same za siebie!!!!Instruktor ma na imię Bogdan i bardzo mu dziękuje za to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.06.10, 10:03 zapraszamy Nauka jazdy zakonczona egzaminem panstwowym 17 08 2010….Więcej na www.obozmotoryzacyjny.boo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man odradzam IP: *.pai.net.pl 02.07.10, 01:49 stanowczo odradzam Auto szkołę GÓRECKI w której instruktorzy zostawiają osoby same w samochodach ciężarówkach i na motorach na placyku i idą na zakupy do marketu zakupy te nieraz trwają ponad 1h mnie osobiście pani agata nauczyła 2 rzeczy na resztę nie było czasu bo ciągle na zakupy chodziła albo czytała książkę w swoim samochodzie podsumowując STANOWCZO ODRADZAM auto szkołę GÓRECKI choć teorie prowadzą fajnie i 2h=4h :) lub wystarczy wykuć się pytań i w ogóle nie iść na teorie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.lodz.mm.pl 22.07.10, 19:48 Własnie zakończyłam swoją przygodę z kursem na prawo jazdy. Oblałam 4 razy. Za 5 się udało. Włożyłam masę kasy w jazdy doszkalające. Po rekomendacji od znajomej osoby trafiłam na super instruktora, który nauczył mnie wszystkiego od początku. Wskazał błędy i pomógł mi je wyeliminować. Polecam bardzo www.mobil-lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekaw 16L DRIVER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 17:05 polecam 16L Driver - nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: 81.219.113.* 07.09.10, 17:08 ja chcialam polecic instruktora, ktorego znalazlam przez to forum :) (bo generalnie zasada jest taka sama jak przy wyborze np. szkoly jezyka obcego -niewazne gdzie, wazne kto uczy) chcialabym polecic pana Andrzeja Ś. ze szkoły MAGMA. Pan Andrzej przygotowal mnie do egzaminu po rocznej przerwie i zdalam u niego za 1 podejściem :)) Kiedys prowadzil zajecia w swojej wlasnej szkole na srebrzynskiej, a teraz uczy u innych, ale tak czy siak polecam. a kurs robilam w AB auto mroz i nie bylam zadowolona - niby wszystko ok, ale potrzebowalam potem jazd doszkalajacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baobab Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.retsat1.com.pl 01.10.10, 12:06 Uczylem sie w Bajonie, na Zielonej i to u prawie wszystkich instruktorow. Jeden, a konkretnie ten na literke "W" (pelna anonimowosc:D), to zloty czlowiek. Gdybym mial mu dac ksywke, to "Siła spokoju" najtrafniej by do niego pasowala. Nie zagadywal podczas jazdy, odzywal sie tylko jak byl jakis blad. Nie wprowadzal ciezkiej atmosfery. Dzieki temu czeulem kompletny luzik. Pozostali 2 instruktorzy byli kompletnie inni. Jeden, prowadzacy teorie, zachowywalby sie jakby pozjadal wszystkie rozumy. Wydawalo mu sie, ze posiadanie prawka jest rownoznaczne z otrzymaniem zlotego medalu na IO. Dosc opryskliwy typ- to nie moja opinia. W ciagu tygodnia pare osob od niego sie wypisalo. Natomiast ten trzeci, to bardxzo wesoly gosc...az za bardzo. Przynajmniej dla mnie. Gotow byl zalozyc sie, ze zdam za 3, 4 razem:) Przegral zaklad po 1 razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip K Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: 178.217.192.* 07.05.12, 12:19 Jak dla mnie w Magmie troche porażka... robiłem u nich kurs kat. A. nikomu nie polecam żeby trafił na szefa - Marcina. obcina jazdy jak tylko może, co chwila na stację benzynową dotankować motor w którym jest załóżmy jeszcze 15 litrów paliwa z 20... Powiem tyle, gdybym sam swoim motocyklem wcześniej nie jeździł to bym w życiu sie u nich niczego nie nauczył. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: 80.50.64.* 07.10.10, 11:45 Witaj, chętnie się podzielę ze wszystkimi jaką szkołę wybrać - 2 tygodnie temu zdałam egzamin na prawo jazdy w łodzi i to za pierwszym razem:-) HURA!!! Szkoła, którą mogę polecić to Nauka Jazdy - Dariusz Kornacki. Jest najlepszym instruktorem z jakim jeździłam( a było ich kilku) wcześniej próbowałam w dwóch szkołach w Łodzi i nic, nie mogłam zdać. Dzisiaj jeżdżę własnym samochodem i jestem pewna i nie boję się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.xdsl.centertel.pl 10.10.10, 13:52 No no , Agra jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.toya.net.pl 12.10.10, 14:20 A ja wam nie polecam kobiecej szkoły "Anna" z ul. Rewolucji. Jeździ się z 3 instruktorkami, każda uczy inaczej. O ile z pracującymi tam 2 instruktorkami jeździ się b. dobrze, bo są cierpliwe, spokojne i dobrze tłumaczą, o tyle z właścicielką szkoły niestety fatalnie. Jest wiecznie zdenerwowana, krzyczy, łapie co rusz za kierownicę, sama zmienia biegi, polecenia wydawane są zbyt późno, często sprzeczne. Non stop odwraca uwagę, rozprasza rozmową. W efekcie wprowadza totalny chaos, zamieszanie i ogłupia. Non stop załatwia swoje sprawy przez telefon i nie tylko, bo zdarzyło mi się niejednokrotnie czekać na nią po 20 minut i więcej. Osobiście zdecydowanie tej szkoły nie polecam. Za to zdecydowanie polecam AGRĘ i pana Sławka, wykupiłam tam dodatkowe godziny nauki, no i proszę, zdałam za 2gim podejściem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: auto szkola kleksik odradzam IP: *.centertel.pl 22.11.10, 17:20 Uwaga na tą pseudo auto-szkole! To zmarnowane pieniądze! Niby miło i w ogóle ale co z tego jeśli jazdy zaczynają się o 15 minut za późno i kończą o 20 minut za wcześnie? A w między czasie przerwy na tzw. "odpoczynek"?! Tragedia!! Auto szkoła nastawiona jest tylko na czysty zysk! Wykłady to puszczanie filmików kursantom i pozostawienie ich samym sobie! Pod koniec nauki, gdy przeliczasz sobie swoje godziny okazuje się że kilku brakuje, a właściciel twierdzi że jest wszystko ok! Gorzej niż tragedia! Strzeżcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: auto szkola kleksik odradzam IP: *.toya.net.pl 23.11.10, 13:51 Potwierdzam:( Miło,szybko-tez konczyłam jazdy 15 minut przed czasem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rockets Re: auto szkola kleksik odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 12:03 Wy chodziliście chyba do innej autoszkoły,bo ja kończyłem tam kurs i zdałem za 2 razem.Bardzo sobie chwalę tę szkołę a w szczególności P.Zbyszka który potrafi bardzo dużo nauczyć i bardzo spokojnie podchodzi do kursanta.Co do teorii to wykłady były prowadzone przez P.Jurka i nie były to tylko same filmiki jak wy twierdzicie.Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędras Re: auto szkola kleksik super IP: *.p.lodz.pl 18.03.11, 12:30 Pełna profeska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: auto szkola kleksik odradzam IP: 195.69.80.* 11.01.11, 23:33 Przepraszam Panie Zbyszku ze tak dlugo wystawialem obiecana opinie:D Cóż moge powiedziec o tej szkole?mmmm.... Trafiłem do szkoły z polecenia kolegi ktory sie tam uczyl i zdal za pierwszym razem,ja również zdalem za pierwszym razem.100 % profesjonalizm kadry insruktorskiej czyt. bardzo dobrze ucza jezdzic a nie wkuwają trase egzaminacyjna na pamiec jak w innych szkolach,i tu wielkie pozdrowienia dla tej kobitki z ktora mialem jakies ostatnie 6 godzin jazd za to ze potrafi podniesc czlowieka na duchu i napawa optymizmem.Co do godzin jazdy to klego/kolezanko nie rob z pizdy okularów bo tam pracuja tez ludzie ktorym nalezy sie chwile przerwy na jakis posilek badz kawe i mysle ze nic takiego sie nie stanie jak chwile sie spuznia a jazdy zawsze konczylem o rownej godzinie wiec nie wiem czemu piszesz ze 20minut przed czasem.Ogolnie to duzo by trzeba bylo jeszcze napisac dobrego o tej szkole ale nie bede wam tu robil lektory,powiem tylko ze KLEKSIK jest godny polecenia.zycze powodzenia wszystkim zdajacym,i szerokosci tym juz mobilnym. Ps- a jeszcze bym zapomnial teraz z mojego polecenia poszedl tam moj kolezka.powodzenia Norbert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.toya.net.pl 06.12.10, 20:03 Robiłam kurs w "szkole" driver na zachodniej i tą stanowczo odradzam. Przez większość kursu jeździłam niesprawnym samochodem, umówione jazdy miałam bardzo często odwoływane, a instruktorzy wprawdzie symaptyczni ale niekompetentni. Dokupiłam jazdy doszkalające w Auto szkole F1 i tu zobaczyłam, jak powinna wyglądac nauka jazdy. W F1 nauczyłam sie więcej niż w trakcie całego kursu w driver. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.w-s.pl 07.12.10, 10:56 polecam s..slazak z rowerowej naprawdę warto oni nawet mnie nauczyli jeździć he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omo niewiadomo odradyam expert IP: 188.33.225.* 14.12.10, 00:03 Wypowiedzi o auto szkole EXPERT są do siebie tak podobne i zahaczają o to samo ciągle... to na 100 %pewnie że ta szkoła robi sobie tutaj reklamę. Wasciciel siedzi w biurze, nie ma co robić to pewnie wymyśla nowe posty i proszę, od razu więcej klientów. Już widzę jak zwykły kursant zakłada konto tylko po to, żeby napisać jednego ooogromnego posta pełnego pochwał i zalet tej szkoły, wymieniajac adres biura strone www itd. :!: :!: :!: :!: :!: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: odradyam expert IP: *.xdsl.centertel.pl 07.03.11, 21:11 Myślę,że się trochę mylisz w swej wypowiedzi ,być może jesteś właścicielem innej szkoły która tak prężnie się nie rozwija???? Czyżby zazdrośc????Szkoła Ekspert jest fajna i znam już kilka osób ,które ją ukończyły ze średnią 2 co oznacza ,ze kursanci często zdają za drugim razem a nawet za pierwszym.Ja osobiście kilku znajomym poleciłam ją bo myślę,że warto!!!!Była kursantka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: odradyam expert IP: *.ms.lnet.pl 27.03.12, 21:26 Nie oszukujmy się ludzie któży zdają na retkini to są kompletne matoły i zdają tam bo nie potrafią jeżdzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek1992 Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 15:46 Polecam autoszkołę MAGMA z pomorskiej 15 pełen profesjonalizm jazdy bezstresowe jeździłem z Tomkiem i z Marcinem bardzo fajni instruktorzy acha zdałem za pierwszym razem.Wielkie dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już kierowca Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.11, 10:11 Polecam Auto Szkołę "16L" DRIVER na Sienkiewicza 13. Szczególnie dziewczynom, które wolą zajęcia z kobietą. Wykłady miałam z p. Anią. Babka wie o czym mówi i lubi to co robi. Nie nudzi tylko o przepisach ale przekazuje fajne ciekawostki. Na wykładach ciasteczko, kawka, herbatka. Fajna atmosfera. Jazdy miałam z p. Anią i p. Jackiem. p. Jacek pokazał mi takie sztuczki że ........ Odpowiedz Link Zgłoś
big.helmut Re: Szkoła jazdy - Łódź 12.01.11, 13:31 prawojazdy musi byc robione w uni,ukraina odpada kolega jezdzi 20 lat ale prawajazdy nigdy niemial-chetnie kupi w polsce ile taki dokument moze w pl kosztowac ? jak szybko mozna to zalatwic ? pilne wiec prosze o odpowiedzi pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.13, 23:13 Niech idzie na egzamin państwowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioleks agra? IP: *.retsat1.com.pl 28.01.11, 14:20 Witam, Rozważam wybranie agry, zwłaszcza że od niedawna jest filia na retkini. Jak wygląda pierwsza jazda - na placu czy od razu w miasto? Czy długo się czeka na jazdy - są trudności w znalezieniu szybkiego terminu? Czekam przede wszystkim na odp osób, które korzystały z usług filli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re:jaką szkołe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 13:21 A może ktoś powie mi coś na temat auto szkoły markus wybieram sie na kursu i zastanawiam się czy markus czy lasota pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkie jo 16L Driver IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.11, 13:01 ja też polecam 16L Drivera ale ten z sienkiewicza 13 (nie mylić z driverm, który ma tu kiepskie opinie. dają materiały, badania na miejscu, cena spoko, wykłady i jazdy albo laską albo facetem. podaje namiary jakby kto chciał p. Ania 790-898-160, p. Jacek 600-970-588. Pozdro dla wszystkich kursantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 16L DRIVER IP: *.toya.net.pl 21.02.11, 19:09 ja też polecam 16L Driver z sienkiewicza. robiłam tam B, a teraz się zapiszę na A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetta roman paprocki IP: *.play-internet.pl 28.02.11, 16:00 nie polecam szkoly pana paprockiego.konczylam u niego kurs. mialam dodatkowe godziny co i tak nie pomoglo mi w zdaniu 5 egzaminow. szkola malo profesjonalna. jazda konczyla sie nawet 20min przed czasem(taki przypadek mialam ze 3 moze 4 razy),ale 10min przed to norma. bardzo czesto trzeba bylo czekac na ktoregos z panow tez z 10min bo musieli zjesc albo zapalic papierosa. szkoda ze z czasu kursantow.ale tak jest jak sie ma grafik zapelniony od rana do nocy. wszystko w pogoni za pieniadzem, ale kosztem uczniow. szkoda bo zapowiadalo sie dobrze.zdazalo sie odwozenie innych kursantow do domu i zalatwienie spraw prywatnych.jednym slowem masakra. po prostu nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.4web.pl 09.03.11, 19:43 Witam wszystkich przyszłych kierowców jak i tych którzy są pełnoprawnymi użytkownikami drogi.Jestem instruktorem nauki jazdy (nie powiem w której szkole uczę) i co jakiś czas wchodzę na fora i włos mi staje na głowie co Wy (kursanci) wypisujecie na temat naszej pracy.Wydaje się Wam że osoba która siedzi obok Was jest jak robot, nie należy się nawet chwila przerwy.Co prawda nie zdarzyło mi się bym kończył lekcje (jazdy) grubo (10 min i więcej) przed czasem. Z Waszych opisów znam osobiście kilku instruktorów i nie uważam by oni chcieli dla Was źle...Odnośnie zdawalności to też jest różnie. W dużej mierze zależy od danej osoby jak przyswaja wiadomości. Nie każdej każdemu wystarczy 30 h kursu. Mogę powiedzieć odnośnie swojej pracy że średnio na 10 osób za pierwszym razem zdaje 6.Uważam że to dobry wynik. A co z resztą? Pewnie takie osoby właśnie później wypisują różne rzeczy na takich forach jak ten że to wina nie danej osoby (zdającej) tylko instruktora. Oczywiście najlepiej zwalić winę na kogoś innego a nie na siebie. Zdaję sobie sprawę że idąc na egzamin jest nerwówka i stres...właśnie te czynniki wpływają na Wasze oblane egzaminy. Idąc na egzamin podchodźcie do niego "na spokojnie", najlepiej bez emocji. A sami zobaczycie że fajniej będzie się Wam wtedy jeździło. Pamiętajcie że od samego początku trzeba przyłożyć się do kursu (bo 30 h jazd mija bardzo szybko) i trzeba pracować systematycznie od 1 do 30 godziny. Pozdrawiam w szczególności wszystkich przyszłych kierowców. Pamiętajcie:"Jazda samochodem to przyjemność a nie obowiązek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia 85 Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.toya.net.pl 17.05.11, 11:48 Zgadzam się z zamieszczoną opinią, ze stres jest czynnikiem utrudniajacym logiczne myslenie na egzaminie. Mam prośbę , jak widzisz z własnego doświadczenia jako instruktora nauki jazdy. realną sznsę na zdanie egzaminu na prawo jazdy , z naciskiem na JAZDY osoby mocno po 50 która nigdy nie siedziala za kierownicą . Czy takie osoby zdarzaja sie na kursie i jak sobie radzą. Mam świadomość że młodym łatwiej ,są bardziej obyci z samochodami i bardziej odważni. Może polecisz szkolę w której bym sobie poradziła. Chciałam zapisać sie doszkoły dla kobiet, ale słyszałam opinie że to szkoła dla młodych lasek... no ja już laską , z naciskiem na młodą nie jestem to odpuściłam, nie będę robiła obciachu. Misia 85 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franticho Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.11, 08:32 Serdecznie polecam Experta! Kilka dni temu po kursie w tej szkole zdalam egzamin za pierwszym razem! Egzamin był przyjemnością, bo szłam na niego doskonale przygotowana technicznie i psychicznie. Sukces na egzaminie i spokój wewnętrzny zawdzieczam swojemy wspanialamu instruktorowi Bogdanowi. Jest on profesjonalistą z wielkim talentem pedagogicznym. Wspaniale dopoasowuje tempo nauki i wymagania do typu osobowości kursanta. Jest niezwykle wymagający, ale bardzo rzetelny i uczciwie mówi, czy i kiedy mozesz isć na egzamin. Ja mialam zle doświadczenia z kursem robionym ładnych pare lat temu w jednej z łódzkich szkół, po którym nie będąc dobrze przygotowana poszłam na egzamin i oczywiście nie zdałam aż dwa razy. Zostawiłam temat na ponad 10 lat i jesienią zeszłego roku zaczęłam kurs w Expercie. Dzień, w którym zaczęłam jazdy z Bogdanem był przełomem. Po 2-3 spotkaniach uwierzyłam, ze naucze się jeżdzić i nabrałam pewności siebie, a z czasem też precyzji. Będę do konca życia niezmiernie wdzięczna temu wspaniałemu człowiekowi za to, ze nie tylko nauczył mnie jezdzić, ale też dał pewność siebie i dystans. Polecam wam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanosek Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.free.aero2.net.pl 30.01.13, 22:21 W ISJ pani Justyna dobrze uczy. Możecie prosić o nią, dobrze przygotuje do egzaminu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasminelle Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 13:06 Polecam Auto Szkołę 16L DRIVER. Fajna atmosfera, sympatyczni i kompetentni instruktorzy i instruktorki. Czuję się przygotowana do egzaminu, ale zobaczymy. Trzymajcie kciuki. Dam znać jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariuszssssssss Re: Szkoła jazdy - Łódź SZLIF IP: *.toya.net.pl 06.06.11, 13:53 Ja zdałem na Maratońskiej ostatnio ( za 2 razem - wiec szybko jak na takiego asa jak ja ;) ) - dzięki bardzo miłemu i cierpliwemu p. Waldkowi, który super uczy zachowania na drodze, przewidywania i płynnej bezpiecznej jazdy. Naprawdę polecam auto-szkołę SZLIF. Prowadzi też kursy kat. A i doszkonalania jazdy - super pogoda, wiec w wakacje się skuszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia 85 Re: Szkoła jazdy - Łódź SZLIF IP: *.toya.net.pl 07.06.11, 10:10 gratuluje powodzenia na egzaminie. Szukam instruktora który jest spokojny i douczy mnie jazdy. może skorzystam jak taki dobry. pozdrawiam Misia 85 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka;) Re: Szkoła jazdy - Łódź SZLIF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 12:22 Ja polecam auto - szkołę Moto - drom na Narutowicza 77. Instruktorzy są świetni - cierpliwi i tłumaczą wszystko w bardzo łatwy sposób, tak więc nie miałam problemu ze zdaniem prawka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: face Re: Szkoła jazdy - Łódź SZLIF IP: *.lodz.mm.pl 16.07.11, 20:56 pl-pl.facebook.com/pages/Auto-Szkola-Mobil/193105854034481 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: face MOBIL IP: *.lodz.mm.pl 16.07.11, 20:58 pl-pl.facebook.com/pages/Auto-Szkola-Mobil/193105854034481 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helena Re: Szkoła jazdy - Łódź SZLIF IP: *.xdsl.centertel.pl 24.08.11, 21:20 SZLIF - wcale nie taki fajny!!! ostatnio byłam w tej szkole na kursie na kat. A - trzy razy podchodziłam do jazd i do tej pory jeszcze nie zdałam. prowadzenie teorii bezsensowne. na placu na początku było miło, ale później coraz bardziej nerwowo i pojawiły sie złośliwe i uszczypliwe komentarze, poza tym długo czekałam na godziny jazdy. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiemjakinick Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.toya.net.pl 28.07.11, 21:24 A co myslicie o szkolach: CROSS i J. WALCZAK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gkjdfhgkjdfhgkdfhk Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.alfa.pl 03.08.11, 09:35 Dzień Dobry. Pomagam przy Legalnym prawo jezdzie W Kijowie. Wszystkie Kategorie ( ZaBrAnE / ZaTrZyMaNe / DuPlIkAtY ) ! BEZ ZALICZEK ! płatne przy odbiorze osobistym. wszystko organizuje prawkoukraina@wp.pl (+48)515-893-450 (piecset pietnascie. osiem dziewiec trzy . cztery piec zero) >>> BEZ ZALICZEK >>> BEZ WYJAZDOW >>> BEZ PROBLEMU Z WYMIANA >>> Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg_74 Nie polecam jedynki 11.08.11, 11:25 Jeśli ktoś lubi stres i cwaniactwo to proszę bardzo. Niestety wg mnie jest to autoszkoła którą należy omijać szerokim łukiem. Żona wykupiła u nich przymusowe dokształcanie 5 godzinne (pół roku minęło od zdania testów) aby raz jeszcze podejść do teorii, niestety po tych 5-ciu godzinach nie dostała podpisu dopuszczającego do egzaminu. Jeździła z chamem, burakiem i cwaniaczkiem jakich chyba nie mało. Jazda zaczynała się stresem i tak samo się kończyła, a to że ruszać nie umie, przepisów nie zna etc etc. Generalnie wszystko źle tylko po to by po 5-ciu godzinach przycwaniaczyć bo może kupi następne 5 czyli wyda kolejne 200zł. Niestety dla cwaniaczka kazałem żonie iść gdzie indziej, wybór padł na "Lejdis". Żona przejeździła 5 godzin, dostała wymagany podpisik i zapisała się na egzamin. Wczoraj miała pierwszy egzamin praktyczny, niestety okazało się że umie jednak jeździć - za dwa tygodnie dostanie prawko, nie popełniła żadnego błędu. Dlatego uważam że w 1-ce powinni raczej uczyć słonie tańczyć jak kogokolwiek prowadzić samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona 85 Re: Nie polecam jedynki IP: *.toya.net.pl 16.08.11, 09:35 Dzięki za przestrogę.Właśnie miałam u nich robić prawo jazdy. Może wiecie coś na temat szkoły PERFEKT z ul. Wólczańskiej bo bardzo mało jest na ich temat wypowiedzi. Czy są tak dobrzy czy marni że nie warto o nich pisać. Jak u nich z zdawalnością. pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg_74 Re: Nie polecam jedynki 27.08.11, 10:18 Proponuję Ci "Lejdis" bardzo fajne podejście panie uczące mają, zero stresu i co najważniejsze dobrze uczą. Zdawalność raczej od autoszkoły nie zależy, co innego jak jeździsz L-ką a co innego jak na egzaminie, podczas egzaminu jednak stres jest dużo większy, łatwo o drobny błąd i dupek egzaminator zaraz ma radochę i oblewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popek Re: Nie polecam jedynki IP: *.205.45.82.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.05.12, 16:32 Jeśli chcesz coś w tej okolicy to polecam auto Akademie, na rogu Struga i Kościuszki, wykupiłem tam kurs dla chrześniaka i bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-23 Re: Nie polecam jedynki IP: *.centertel.pl 14.01.14, 15:15 w pełni popieram beznadziejna szkoła brud brak kompetencji niemiły właściciel naciągający na kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usmiechnieta WOTA IP: *.toya.net.pl 09.11.11, 17:52 Polecam super atmosfera i wszytstko na tip top opanowane:) a glaby to w zadnej auto szkole sie nie naucza jezdzic i beda narzekac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwy kierowc ranking auto szkół - 2011r IP: 212.160.240.* 16.11.11, 10:42 www.autoszkoly.eu/ranking.html W pełni zgadzam się z tym rankingiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ata99 Re: WOTA 11.12.11, 20:02 Absolutnie tak, wspaniali instruktorzy umiejący uczyć i najlepszy ze wszystkich instruktor nauki jazdy Pan Marcin Wójcik. Mistrzostwo Świata! Wyczucie, takt, skuteczność- ma rzeczywiście talent do uczenia i robi to doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania ALE JAZDA IP: *.w-s.pl 14.12.11, 10:19 chciała bym bardzo polecić szkołę z ulicy rowerowej ale jazda naprawdę jestem bardzo zadowolona zdałam za pierwszym razem i dużo się nauczyłam pozdrawiam instruktorów i warto mała szkoła i atmosfera mozna by powiedzieć rodzinna jeszcze raz polecam i dziękuje za cierpliwość i wyrozumiałość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna PAŁGAN IP: *.157.rev.vline.pl 02.12.11, 18:59 Polecam auto szkołę PAŁGAN jeździłam tam z trzema różnymi instruktorami i wszyscy byli SUPER!!Cierpliwi, zauważali wszystkie błędy, tłumaczyli jeśli czegoś nie rozumiałam. Efekt był taki że w tym roku zdałam prawko za PIERWSZYM razem. Muszę dodać że super są też prowadzone wykłady z teorii które później przydają się również w czasie jazd na drodze:) Moim zdaniem ważne jest aby instruktor dobrze uczył bo to naprawdę później wpływa na wynik egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: PAŁGAN IP: *.30.40.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.07.12, 08:27 Faktycznie, super szkola, w wiekszosci sympatyczni i fachowi instruktorzy. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś