Gość: xxxx Re: LEJDIS IP: *.toya.net.pl 31.01.12, 12:59 to prawda chca wydebic kase i nie wypisują zaszwiadczeń o ukończeniu kursu i cały czas mówi sie ze minimum trzeba wykupić 10 godzin heh oooo i jeszcze jedno po wybraniu sobie smutnej na dzień dobry padają slowa ty tam nigdy nie zdasz a na jazde po teorii trzeba czekac od 3 do 4 tygodni i nie polecam instruktorki K.P heh ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: LEJDIS IP: *.toya.net.pl 31.01.12, 12:59 to prawda chca wydebic kase i nie wypisują zaswiadczeń o ukończeniu kursu i cały czas mówi sie ze minimum trzeba wykupić 10 godzin heh oooo i jeszcze jedno po wybraniu sobie smutnej na dzień dobry padają slowa ty tam nigdy nie zdasz a na jazde po teorii trzeba czekac od 3 do 4 tygodni i nie polecam instruktorki K.P heh ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa75 f1 06.08.12, 10:05 moze i szkola dobra ale niejtórzy instruktorzy przeginaja, notoryczne spożnienia od 10- 20 minut w tym czasie pogawedki z kolezkami smichy chichy..... notoryczne dzwonienie wysyłanie sms-ów - brak rekacji na moje ze mi to przeszkadza..... dodatkowo nabrali mnostwo ludzi-kursantow nie wyrabiaja sie z godzinami jeżdzii sie w najlepszym przypadku raz na tydzin bo sa ludzie przed egzamine,m- kurdw2 wszyscy sa przed egzaminem..... i jest taki jeden instruktor , którego chyba nie nauczono mówic poprawnie bo sepleni pieści sie no gaziu zamiast gazu,,,,,, tutaj skleńcimy itd....... no i raczej wymuszaja kolejne godziny jazdy........ ja juz 3 tygosnie czekam na kolejna jazde ikiedy zadzwonie do szkoły mowia ze nie ma teraz czasu zaden instruktor bo eżdziz tymi przed egzamine a reszta ma urlop... masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.12, 10:24 Ja polecam Auto Akademie, żeby nie było ze zachwalam albo robię pseudo reklamy proponuje najzwyczajniej zadzwonić, albo podejść do nich do biura. Wszystko wyglada tak jak powinno, ja jeździłem u pana Andrzeja (wcześniej pracował u Zasady) i szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: Szkoła jazdy - Łódź 10.02.12, 20:03 nie zalezy to od szkoly ale od dobrego instruktora a tak w ogole polecam szkole V-Max i Pana Arka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc, Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.43-245-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 15.02.12, 18:53 mam pytatnie,,słysząłem,że w Łodzi,jest szkoła którą prowadzi rodzeństwo,ponoc obcokrajowcy,ona młodziutka brunetaka..czy faktycznie jest taka szkoła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: auto szkoła eXpert ! odradzam IP: *.w-s.pl 25.02.12, 13:16 to ciekawe ze opinie pisze dwóch ludzi dwóch inaczej podpisanych jeden ; łysy, drugi gruby a adres IP ten sam he nie ma to jak konkurencja pozdrawiam JACKA J... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: auto szkoła eXpert ! odradzam IP: *.w-s.pl 25.02.12, 13:20 i znów to samo IP nie uwazacie ze to bardzo ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta ? IP: *.play-internet.pl 25.02.12, 20:08 post nie na temat chyba ktos jest z PIS i jest subiektywny .ip. address.komp:336.669.172.55 a to przykładowye ip .operatora sieci: ip.teosat.pl (kilku set kompów)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocar Re: auto szkoła eXpert ! odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 11:29 to jest punkt widzenia beznadziejnego instruktora który pomylił sie z powołaniem .....może lepiej zostać przy zawodach strarzaka lub listonosza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: auto szkoła eXpert ! odradzam IP: *.play-internet.pl 05.03.12, 16:04 ja wprost przeciwnie nie polecam tej szkoły ze względu na panujące tam zaszady.właściciel to napompowany gbur jak wpłacisz całe pieniądze to zaczyna cię olewać i zbywać dojąc kolejne pieniądze za dodatki........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARIA Re: auto szkoła eXpert ! O D R A D Z A M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 19:49 EXPERTA odradzam!!!!!!!!!!!! ja wprost przeciwnie nie polecam tej szkoły ze względu na panujące tam zaszady.właściciel to napompowany gbur jak wpłacisz całe pieniądze to zaczyna cię olewać i zbywać dojąc kolejne pieniądze za dodatki........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: auto szkoła eXpert --- nie polecam IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.12, 20:35 W auto szkole Expert jedynym godnym polecenia instruktorem jest Pan Bogdan, nie polecam Pana Marcina - brak podejścia pedagogicznego...Reszta ekipy bardzo przeciętna. Polecam auto szkołę AGRA, która też jest na Retkini - super instruktorzy, miła atmosfera!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.toya.net.pl 11.03.12, 22:47 Ja uczyłam się w moto-drom. Jazdy miałam z p. Marianem. Jest cierpliwy i dobrze wszystko tłumaczy. Nie ma problemu ze zdaniem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Szukam opinii o szkole LUNA IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.12, 01:07 Witam szukam opinii na temat szkoły nauki jazdy LUNA z Piotrkowskiej 55... Właśnie się ogłaszają na Gruponie.pl , ale nie wiem co o nich sądzić... Chyba jednak warto kończyć kurs u kogoś, kto jest spokojny, opanowany i potrafi nauczyć porządnie techniki jazdy :) Kurs chcę kupić dziecku, niestety sama nie mam cierpliwości aby uczyć jazdy ;) więc się za to nawet nie brałam, bo nie ma sensu kogoś zrazić. LUNA oferuje kurs za 749zł z dodatkowymi 8h na naukę eco drivingu - proszę o opinię tej szkoły i instruktorów :) Na pewno ktoś u nich kończył, lub jest w trakcie nauki jazdy. Za pomoc z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absulwentka grupon Re: Szukam opinii o szkole LUNA IP: *.retsat1.com.pl 25.03.12, 20:22 odradzam kupowania kursu z gruponu.za tak mala cene nie da sie nauczyc jezdzic.ja wykupilam grupon w innej auto szkole i bardzo zaluje.po tym kursie musialm isc na jeszcze jeden do innej auto szkoly i tam dopiero zobaczylam roznice.a eco drivin to taka moda dzis i pisza tylko na zachete.z tego co wiem to te szkoly ktore sie wystawiaja na gruponie to nie maja zbyt duzo kursantow i dlatego zachecaja tymi gruponami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozeznanie Re: Szukam opinii o szkole LUNA IP: 78.8.206.* 26.03.12, 08:20 Można tak do tego podchodzić, lub można to traktować jako formę reklamy, z tym, ze zamiast spotów - są klienci... No cóż, sprawdzę sama, bo się jednak zdecydowałam na ten kupon :) Chodziłam na pakiet zabiegów z grupona, do salony urody, który ewidentnie traktował to, jako reklamę... z zabiegów 1,5 godzinnych byłam bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: Szukam opinii o szkole LUNA IP: *.play-internet.pl 31.03.12, 15:12 czyzby nikt nie kończył kursu w szkole Luna...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Szukam opinii o szkole LUNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 19:05 Jezdze w Lunie dodatkowe godziny, bo mnie w Perfekcie tak nauczyli ze zdac nie moge. Z tego co sie dowiedzialam to od 2013 zmienil sie wlasciciel szkoly, zostala nazwa. Nie wiem jak bylo wczesniej ale obecnie godni polecenia. Jezdze z Rafalem i Patrykiem. Widze ogromna roznice w porownaniu do poprzedniej szkoly. Wreszcie umiem parkowac, a jazdy odbywaja sie po trasach egzaminacyjnych a nie tam gdzie ma interesy instruktor. Przykladaja sie i jest milo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosck Re: 16L Driver na Sienkiewicza IP: *.116.201.27.kutno201.tnp.pl 11.04.12, 15:38 kat B zdawałam dawno temu- w 2006 ale byłam super zadowolona z Jacka Juszczaka, super facet- cierpliwy i bardzo uwazny, zwraca uwage na to, co potrzebne na egzaminie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madalena Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 13:16 polecam auto szkole F1 zdalam za pierwszym podejsciem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldskool_baby Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: 78.155.119.* 06.09.12, 16:55 Jeśli ktoś chciałby uczyć się u dobrego instruktora,to gorąco polecam Pana Jacka ze szkoły Malgar na Retkini.Mimo tego,że kurs wykupiony został z Groupon'a,to dodatkowa opłata za egzamin wewnętrzny i problemy z komputerami podczas kursu teoretycznego to jedyne minusy tej szkoły.Jazdy z Panem Jackiem wszystko rekompensują.Bite dwie godziny jazd,żadne odwożenie znajomych i przerw na papierosa(chyba,że z inicjatywy kursanta). Dzięki jego cierpliwości,zaangażowaniu i przyjaznej,luźnej atmosferze zdałam za pierwszym razem.UWAGA!!!!Nie brać jazd u szefa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.retsat1.com.pl 12.11.12, 20:33 całkowicie zgadzam się z Twoją opinią. Jedynym miłym zaskoczeniem, które spotkało mnie w Malgarze była osoba Pana Jacka, który jest wspaniałym instruktorem. Potrafi bardzo dobrze nauczać w przeciwieństwie do szefa szkoły. Polecam wszystkim kursantom Malgaru Pana Jacka, ponieważ jest cierpliwy, sympatyczny i bardzo dobrze tłumaczy technikę jazdy. Jazdy z Panem Jackiem to sama przyjemność :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 00:58 Jestem załamana bo Malgar zwinął działaność bez żadnej informacji. Telefon milczy,mail milczy na miejscu nikt nic nie wie pocałować mozna tylko klamke. Tak sie nie robi.... Potrzebuje odebrac od nich papiery i co teraz? Ma ktos moze kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.toya.net.pl 02.06.12, 13:05 Polecam szkołę Wiśniewskich , po długiej przerwie powróciłam do egzaminu, wykupiłam godziny w w/w szkole i zdałam bez problemu. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursantka Re: auto szkoła eXpert ! O D R A D Z A M IP: 212.191.69.* 11.07.12, 12:08 Ludzie czytam to i nie mogę uwierzyć, albo pisze totalny głąb nie nadający się do jazdy, albo konkurencja. Byłam w tej szkole, zdałam wszystko za 1 razem, wspominam szkołę SUPER i CHYLĘ CZOŁA PRZED INSTRUKOTRAMI BO SĄ REWELACYJNI, TO CHYBA NIELICZNA SZKOŁA W ŁODZI, KTÓRA UCZY JEŹDZIĆ , A NIE ZDAĆ EGZAMIN. Jak czytam w necie, że ludzie uczą się na polu manewrowym jakiś regułek aby wyszedł rękaw to jestem w szoku - nie dziwię się, że potem nie zdają bo regułek zapominają (np. "uciekła trabka" itp.) - ciekawe czy na drodze, też bedą stosować smieszne regułki - jakie ??? W szkole są różni Instruktorzy, jak komuś ktos niepasuje to moze wybrać innego - mnie wszyscy odpowiadali (mili, uprzejmi, spokojnie wszystko tłumaczą i mają niesamowitą cierpliwość).; mogę tylko z czystym sumieniem POLECIĆ TĘ SZKOŁĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawko Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.108.152.207.wlantech.pl 28.07.12, 23:36 Autoakademia :) dobre szkoła i porządnie Cię nauczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin123 Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.galatea.pl 02.08.12, 14:11 polecam Ci autoszkołę "ISJ - innowacyjna szkoła jazdy". Mój znajomy tam robił prawko i zdał za pierwszym razem;) wejdź sobie na stronke www.isj.pl i dowiedz się wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.wroclaw.mm.pl 13.08.12, 11:19 Goraco polecam Auto Szkole Agnieszka - 514661090 , szkola prowadzona przez kobiete cierpliwa , chca nauczyc , dodatkowo cena za godz. nie jest wygorowana ..... efekt .....zdalam , a mam 58lat . Pani Agnieszko , pieknie dziekuje . Kursantka inka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia2012 Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 13:42 Ja bardzo polecam Auto Szkołę LIDER! Dzięki Panu Bogdanowi udało mi się zdać egzamin po ciężkiej przeprawie. Posłuchałam opinii znajomych i poszłam do Kołodziejczaka. Porażka! Śmiem twierdzić, że stan mojej wiedzy po kursie był na poziomie porównywalnym do tego przed... Po 3 niezdanych egzaminach miałam już zrezygnować, ale koleżanka, która chodzi do Auto Szkoły LIDER poleciła mi właśnie Pana Bogdana. Świetny instruktor, cierpliwy i przede wszystkim potrafi przekazać wiedzę! Wykupiłam dodatkowy kurs praktyczny i były to najlepiej zainwestowane pieniądze. Myślałam też o powtórzeniu teorii bo jest tam i taka możliwość i to bardzo tanio, ale na szczęście wystarczyły same jazdy. W poniedziałek zdałam egzamin i muszę przyznać, że był to jedyny, na którym czułam się pewnie i wiedziałam, że potrafię jeździć! A teraz już tylko czekam na odebranie dokumentu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coola Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.lsisoftware.pl 16.08.12, 10:38 Naprawdę cierpliwy instruktor to Pan Kazimierz Karpiński - kontakt www.szkoła-kierowców.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auto rider Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 23:19 Polecam auto szkołę auto rider ul. sienkiewicza 38. Jestem w trakcie kursu i jestem baaaaardzo zadowolona. Teoria ciekawie prowadzona i można dużo z niej zapamiętać, bardzo fajny podręcznik kursanta z płytą, nie ma żadnego problemu z umówieniem się na jazdy, na dodatek mają fajna ofertę min. jazda na trolejach, w alkogooglach i co najważniejsze godzina jazdy NOWYM AUDI TT!!! Bardzo polecam Pana Tomka młody, spokojny, można się go o wszystko zapytać zawsze chętnie odpowie na pytania, koryguje błędy po prostu suuuper. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: auto szkoła eXpert ! odradzam IP: *.VZ1.RAMHOST.US 27.08.12, 00:10 co za buractwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.zs2a.com 31.08.12, 22:56 co do bajona to zależy który bo jest czterech bajonów ale srednio i drogo...SZtaba przereklamowana niski poziom szkolenia i erotomani.....kołodzsiejczak same stare pryki szkolą ...lipa osobiście byłem w extrem jestem zawiedzony dno musiałem brać jazdy doszkalajace w innych szkołach bo tam też poziom a raczej brak poziomu nauczania jeszcze nie polecam agry drogo i sredni poziom nauczania napewno lepszy niż w pozostałych szkołach ale instruktorzy wielcy mistrzowie świata wyżej srają niż......szczególnie Lachiewicz wielki artysta ......musicie poszukać jakiś innych szkół mniej znanych lub mniejszych może tam sie przykładaja ....ja osobiście wydałem ponad 2,5tyś złotych na egzaminy i jazdy doszkalające a zdłem za 7 razem także polecam dobrze zastanowić sie nad wyborem auto szkoły bo może być drogo ...hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: tylko auto szkola juszczak IP: 64.250.122.* 03.09.12, 14:18 zdałem za 1 praktykę i polecam auto szkołę Juszczak !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Szkoła jazdy - Łódź -Auto szkoła LUNA IP: *.ip.netia.com.pl 04.09.12, 16:45 Polecam Auto szkołę LUNA. Kupiłem do nich kupon i spodziewałem się, że będzie to prowadzone adekwatnie do promocyjnej ceny, czyli żeby tylko skończyć jak najszybciej i pozbyć się kursanta. Pomyliłem się. Wszystko było profesjonalne, wykłady i same jazdy. Mają kilku instruktorów, każdy inaczej podchodzi do kursanta i ma inne sposoby nauczania, dzięki temu nauczyłem się dobrze jeździć i zdałem za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
martu88 Re: Szkoła jazdy - Łódź -Auto szkoła LUNA 06.09.12, 11:10 ja zastanawiam się nad szkołą Gryglas na armii krajowej, czy macie jakieś doświadczenia jeśli chodzi o tą szkołę jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa553 Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.mnc.pl 10.09.12, 10:29 polecam WOTA auto szkoła ul Nawrot - porządna szkoła , wykłady na wysokim poziomie , dużo aut - w tym nowe NIssany - najlepszy instruktor - Jurek Kacprzyk - najwięcej zdających i to za pierwszym razem - Pozdrawiam kawa553 Odpowiedz Link Zgłoś