monia76_76 02.05.07, 20:04 CO SĄDZICIE O WORD W TYCHACH JAK SIĘ TAM ZDAJE CZEGO UNIKAĆ ILE ZDAJE OSÓB NA 10 PRZYSTĘPUJĄCYCH JAKIE SĄ TRASY NA MIEŚCIE JAKIE SĄ TERMINY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: laik Re: WORD TYCHY IP: *.stk.vectranet.pl 02.05.07, 22:27 pewnie podobnie jak w gliwicach bo tam zdawałam,chociaż gliwice maja "podobno" najniższy procent zdawalności w całym regionie.ja osobiście zdałam za 2-gim razem Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: WORD TYCHY 03.05.07, 11:44 Wiesz co? Nie ma reguły. Ja oblałam już 5raz i płakać mi się chce jak sobie pomyślę o następnym.Jest kilku fajnych egzaminatorów, którzy zachowuja sie jak ludzie, ale ogólnie są tez potworki złośliwe i bezlitosne. Jeżdżą po Starych Tychach, ale też w okolicach Szpitala Wojewódzkiego i na osiedlu P i O ( tzreba uważać, bo tam obowiązuje reguła prawej ręki ). Z parkowaniem najczęście jadą na os.C i na parking przed basenem, ale tak jak napisałam wcześniej nie jest to jakimś kanonem. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: WORD TYCHY 03.05.07, 11:46 Acha, na termin się czeka ok.miesiąca minimum. Bywa,że obleje cała 10 zdających, bywa, że zda 5 osób, albo jedna. ale żeby zdałą cała 10 - o tym nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: WORD TYCHY 07.05.07, 10:06 Z tego, co wiem są dwie Corsy i reszta to Punto. jak zdawałam ostatnio było na placu czterech egzaminatorów. I dwie Corsy, dwa Punta, więc może tak jest za każdym razem, chociaż poprzednio były cztery Punta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martit Re: WORD TYCHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 18:10 przecież jak sie zapisujesz na egzamin to ustalasz czy chcesz corse czy punto! oni juz tam dadza odpowiednią liczbe w zależności od ego kto jakie ato wybrał, a nie jak Ci sie trafi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: WORD TYCHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 19:58 hehe, co Ty, dostaniesz takie auto jakie Ci egzaminator przydzieli w dniu egzaminu. Nie ma wybierania. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: WORD TYCHY 08.05.07, 21:17 Oczywiście, że nie ma wybierania! Pierwsze słyszę, żeby można było sobie wybrac auto na egzamin. A juz na pewno nie w Tychach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdaję.do.skutku wybór samochodu? IP: *.telefony.com.pl 13.05.07, 15:35 nie ma opcji ! dostajesz to co jest na placu: albo corsa albo punto (faktycznie mają o wiele wiecej tych drugich) trasy: wszędzie. mozna na egzaminie nawet do mikołowa dojechać, jak się egzaminatorowi uzna(to fajna opcja, bo tam spokojna droga, jedziesz, patrzysz na znaki, nie ma juz tylu pieszych, dziwnych zatoczek itp, co na miescie) na egzamin czeka się 40 dni. czasem zdarza się, ze mają 'awaryjny' termin - ktos wypadł - wtedy można zdawac do tygodnia. nigdy nie zdarzyło się, by zdała cała grupa! Egzaminatorów jest ponad 70. atmosfera niegodna polecenia. Wiele bardziej pochlebnych opinii słyszałam o BIELSKIM WORDzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulka Re: wybór samochodu? IP: 80.53.157.* 14.05.07, 19:06 niech mi ktos napisze ile sie czeka w tychach na egzamin? rzeczywiscie pod wzgledem tych aut to w bielsku jest lepiej bo mozna wybrac a to chyba ma znaczenie bo te plyny sa inaczej poustawiane w tych samochodach.a ja myslalam ze w bielsku jest gorzej niz w tychach.ale to chyba jest loteria zalezy na kogo sie trafi a zasady rzeczywiscie w bielsku sa lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: wybór samochodu? 15.05.07, 10:08 Czeka się od miesiąca do półtora. Odpowiedz Link Zgłoś