Dodaj do ulubionych

Wątek ByDgOsKi umawia się na piwo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 11:22
Ludziska - zorganizujmy się - Agataa już po prawie jazdy zdanym - trzeba się
spotkać. Nawet słonko się zadeklarowało że postara się podjechać z Gdańska!
Egzekutor - wzywam Cię! Kibice 1 i 2 - Was też! Czekam na odzew. A oczywiście
będziemy rozmawiać tylko o przepisach KD - żeby się ktoś nie przyczepił, że
wątek nie na temat;)
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Wątek ByDgOsKi umawia się na piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:37
      niestety nie dam rady ze śląska przyjechac, ale opowiecie mi jak było:)
      • aagata.byd Re: Wątek ByDgOsKi umawia się na piwo 29.06.07, 23:43
        Opowiemy :-)
        Kibicu, dzisiaj nie piszesz wierszem? ;-))

Pozdrawiam serdecznie :-))
        • Gość: . Re: Wątek ByDgOsKi umawia się na piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 07:39
          Dobra sygnaturka. Miciński by się zgodził!
    • Gość: marcelina Re: Wątek ByDgOsKi umawia się na piwo IP: *.tvgawex.pl 30.06.07, 00:35
      Normalnie My -Tu pobijamy rekordy .. ;-)
      Ja jestem za dostosuje sie tylko koniec sierp /pocz lipca -WAKACJE
      -MORZE-PLAZA-SłOńCE:-)
      • Gość: emkop Re: Wątek ByDgOsKi umawia się na piwo IP: 82.146.225.* 30.06.07, 12:23
        Termin, miejsce ..... i jestem gotowy ;o)
        • aagata.byd Gotowość odnotowana 30.06.07, 15:25
          Gotowość odnotowana :-)
          • Gość: Karolka ustalamy coś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 16:39
            Ustalamy datę! I skład: Emkop, Egzek (!), Marcelina, Mundialinska(!), slonko,
            Agataa, Karola - kto jeszcze????!!!!!!!!
        • Gość: slonko Re: Wątek ByDgOsKi umawia się na piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 16:49
          Ja nadal jestem za! Jak tylko ustalony zostanie termin wsiadam w pociąg i
          jade :) Swoją drogą, że w najblizszy piątek będę przez Bydgoszcz przejezdzac w
          drodze do rodziców :)
    • Gość: :))) TERMIN ! IP: *.chello.pl 02.07.07, 19:42
      Ok. Piątek 06.07 Eljazz godz. 18. Pasuje?
      • aagata.byd Re: TERMIN ! 02.07.07, 22:32
        Widzę, że ktoś mnie uprzedził ;-), ale dokładnie tak samo, jak chciałam Wam
        zaproponować. Mała sugestia ode mnie - spotkajmy się przed klubem, żeby się nie
        szukać ;-)).
      • Gość: Karolka OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 08:05
        W Eljazzie będą tłumy, może barka byłaby lepsza? Ale ok. Piątek 18. DO tych co
        się mało odzywają trzeba by maila puścić;)
        • aagata.byd Re: OK 03.07.07, 14:36
          Możemy spróbować Eljazz, a jak będą tłumy przejdziemy na Barkę.
          Maile wyślę, ale niestety nie wszyscy są zalogowani. Marcelina się nie odzywa -
          mam nadzieję, że nie jest na urlopie.
        • Gość: slonko Re: OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:48
          Zaczęłam kombinować jak ustawić pociąg, zeby przynajmniej na chwilke się z Wami
          zobaczyć :) Moze sie uda :)
          Pozdrawiam!
          • aagata.byd Re: OK 03.07.07, 21:53
            Super!!!!
            Właśnie rozsyłam maile, ale Twojego adresu nie mam i liczyłam na to, że tutaj
            zajrzysz. Czytałaś pewnie, że w zależności od zaludnienia Eljazzu możemy zmienić
            klub? Dobrze, żebyś nas znalazła. Odezwij się na mojego maila gazetowego, to
            wymienimy się telefonami.W razie czego, zadzwonisz powiemy, gdzie
            przycumowaliśmy :-).
            • Gość: marcelina Re: OK... IP: *.tvgawex.pl 03.07.07, 21:59
              hEJ DZIEWCZYNY ja chyba nie dam rady tym razem ,ponieważ w sobote idziemy na
              wesele zamowilam sie w piatek popołudniu do fryzjera ;-( a wieczorkiem trzeba
              trzasnac butelkana szczeście ...Oj załuje ze nie bede mogła wpasc ,ale mam
              nadziej ,ze to nie ostatni raz Pozdrawiam ciepło;-****
              • aagata.byd Marcelina!!!!! Nie ma mowy!! 03.07.07, 22:09
                Marcelina, jesteś z nami od samego początku - musisz być - koniecznie!!!!!!!!!
                Wiem, ze wesele, wiem, że fryzjer. Ale takiego portera jak z nami nie będziesz
                miała nigdzie ;-))
                Nawet nie chcę słyszeć odmowy!! Co tam nie chcę - nie chcemy!!!
              • linia.frontu Re: OK... 03.07.07, 23:07
                Marcela - to jak Ty spać zamierzasz z piątku na sobotę??? W sobotę rano -
                fryzjer, po piwie z Watkiem Bydgoskim kontynuujesz imprezę:).
                Ja tak tylko, bo ja to w piątek mam jazdy... :p
                • Gość: marcelina Re: OK... IP: *.tvgawex.pl 03.07.07, 23:43
                  Oj kurcze wiem ... zobacze co sie da zrobic ..
                  W piatek planowałam odświeżyc pasemka;-) a fryzura to w sobote ;-)
                  • aagata.byd Re: OK... 03.07.07, 23:52
                    Marcelko - działaj, działaj ;-))
                    I zostaw nam jutro informację na forum, bo myślę, że jeśli nie uda się nam w
                    komplecie spotkać, zmienimy datę. To moje prywatne zdanie.
                    Wiadomo, najważniejszy jest ten pierwszy raz, pierwsze spotkanie ;-) Każde
                    następne nie będzie już takie samo :-).
                    • Gość: slonko Re: OK... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:37
                      Dzisiaj wieczorem wszystko bede wiedziała, ale mam nadzieje, że mi sie uda.
                      Myszę tylko przekonac ojczulka, zeby wyjechal po mnie do Poznania samochodem,
                      bo mogę nie zdarzyć na przesiadke :) ale myśle intensywnie.
                      Moim zdaniem tez takie pierwsze spotkania mają swój niesamowity urok :)
                      Szkoda, że egzek się nie odzywa czy do nas dołączy.
                      Agata - napiszę Ci maila z moim tel - mam nadzieje, że dojdzie :)
                      Pozdrawiam
                      • aagata.byd Re: OK... 04.07.07, 16:01
                        Witaj!

Właśnie wysłałam maila zwrotnego :-)
                        Szczerze mówiąc, nie wiem, czy uda nam się spotkać w najbliższy piątek, ponieważ
                        nastała cisza ;-).
                        W czwartek będzie wszystko wiadomo.

Pozdrawiam!!
                        • Gość: slonko Re: OK... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:25
                          No ludziki!!! Trzeba koniecznie sie spotkać !!!
                          Kontakt między Bydgoszczą a Gdańskiem tez jest już lepszy :) wiec jak coś to
                          się raczej w miescie nie zgubię i mam nadzieje Was niedługo zobaczyc :)
                          Gdzie jesteście ???
                          • Gość: Karolka Re: OK... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:36
                            Ja jestem i cay czas w gotowości. Masz u mnie piwo słonko za niesamowity
                            entuzjazm i świetną organizację - uwielbiam takich ludzi! Trzeba emkopa i
                            egzeka i mundialińska nagrać bo odmowy marcelny nawet do wiadomości nie
                            przyjmuję!
                            • Gość: slonko Re: OK... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:47
                              Oj tam...Karolka :)
                              Ja po prostu uwielbiam podróże i poznawanie nowych ludzi :)
                              A skoro jeszcze tak się składa, że mam "po drodze" to dlaczego nie :)
                              Mam nadzieje, że pozostali też się odezwą i spotkanie dojdzie do skutku :)
                            • aagata.byd Re: OK... 04.07.07, 17:21
                              Dziewczyny, zdaję relację z kontaktu z pozostałymi :-).
                              Emkop będzie wiedział jutro, czy uda mu się być. Wczoraj piątek widział
                              "cieniuteńko" ;-). Mam nadzieję, że jednak siła oddziaływania żeńskiej, mocno
                              zdeterminowanej, części towarzystwa okaże się skuteczna. Egzek pisał, że będzie,
                              jeśli uda się nam zorganizować spotkanie. Alnova ma do nas za daleko, więc nie
                              dotrze, ale pozdrawia wszystkich :-). Mundialińska nie odpowiedziała jeszcze na
                              maila. Marcelina - liczę na to, że zmienia termin wizyty u fryzjera ;-).

Słonko - faktycznie masz medal!
                              • Gość: slonko Re: OK... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:29
                                Medal, piwo... Ja naprawdę muszę dotrzeć na to spotkanie :)
                                A tak serio to teraz siedze i analizuję - plan miasta Bydgoszczy, plan jazdy
                                pociągów i plan pracy mojego taty :)
                                I zaczyna to wyglądać coraz bardziej optymistycznie :)
                                Cieszę sie, ze Egzek zadeklarował, że bedzie. Mam nadzieję, że mundialińska,
                                Marcelina i Emkop również się zorganizują :)
                                P.S. Napiszcie mi tylko na jakich ulicach znajdują się te kluby, bo ja
                                Bydgoszczy kompletnie nie znam :)
                                Jak coś to Agata będzie robić za przewodnika telefonicznego :)
                                • Gość: Karolka Re: OK... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:11
                                  Mam wrażenie, że ja kurna w innych godzinach niż Wy w necie siedzę;) Slonko, ja
                                  Cię mogę odebrać - nie samochodem - bo w końcu pić mamy zamiar;) ale normalnie
                                  klasycznie podjade na dworzec i już- a kluby są na starym rynku, lub przy
                                  starym rynku, a zabawa polega na tym, że do starego rynku chyba tylko 94
                                  pospieszny dojezdza? czy ja dobrze mówię? Patrzcie jak się rozpuściłam - pol
                                  roku samochodem i już nie pamiętam jak autobusy jezdzą;) Proszę was
                                  potwierdzcie dziś to spotkanie. Agatka po 17 jestem pod komorą - puść smsa. Ale
                                  w sumie żeby było fajno to Marcelina, Mundialińska, Egzek, Slonko Emkop być
                                  muszą - no i my diwe oczywiście i może jeszcze ktoś?????? Co taka mala się ta
                                  ekipa zrobiła?
                                  • mundialinska Re: OK... 05.07.07, 18:20
                                    Witajcie ludziska:) Nie bylo mnie na necie kilka dni i widzę że organizacja
                                    ruszyla pelną parą. Slonko a Twoje zaangażowanie po prostu wbilo mnie w fotel.
                                    Ja jednak zdecydowalam się nie przyjść, choć nie powiem wasz entuzjazm jest na
                                    prawdę zarażajacy;) Po prostu na razie chce pozostać w wirtualnym świecie;) Mam
                                    nadzieje że nie macie mi tego za zle i że nadal będę mogla udzielać się w
                                    naszym wątku. A kiedyś kto wie moze będzie jeszcze okazja na piwko. Coż życzę
                                    wam upojnej zabawy:)))

A tak na marginesie sluchaliście dziś może w Trójce o 11:00 koncertu Kultu.
                                    Świetny koncert, u mnie w pracy radio gralo dziś zdecydowanie za glośno:)

mundialinska
                                    • mundialinska Re: OK... 05.07.07, 18:26
                                      Aha 94 ma teraz zmianę trasy i nie jeździ przez centrum. Najlepiej chyba wsiąśc
                                      w 54 i wysiąść na Placu Teatralnym lub Rondzie Jagiellonów. Pozdrówka:)
                                      • aagata.byd Re: OK... 05.07.07, 18:59
                                        Mundialińska,

zostać w wirtualnym świecie? To zdecydowanie zły wybór ;-)). Jakiekolwiek masz
                                        wątpliwości, postaraj się je rozwiać - to będzie zupełnie normalne spotkanie,
                                        mam nadzieję, że bardzo miłe zresztą. Tutaj nie ma się czego obawiać. Nie
                                        będziemy gryźć, kąsać, drapać też nie będziemy ;-)).

Jutro 18:00 - jeszcze wciąż zaproszenie aktualne.
                                        • mundialinska Re: OK... 05.07.07, 19:21
                                          hehe wiem;)ale cóż niech tak na razie zostanie, a w przyszlości kto wie. Myślę,
                                          ze będziemy mialy jeszcze okazję się poznać. Teraz nawet nie mam za dużo czasu,
                                          bo po pracy remontuje mieszkanie a w sierpniu biorę slub:) Tak więc jak to
                                          mówią Co się odwlecze to nie uciecze:) trzymajcie sie

mundialińska
                                          • Gość: marcelina Re: OK... IP: *.tvgawex.pl 05.07.07, 20:25
                                            sorki ale ja nie dam rady , znajomi zli ze planowałam nie przysc na
                                            stłuczenie butli. Kurcze nie moge im odmowić... załuje.. NEXT razem
                                            Obiecuje-zostawie wszystko.
                                  • Gość: slonko Re: OK... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:29
                                    Karolka to swietnie, ze mozesz mnie odebrac :) Ja bede w Bydgoszczy około
                                    17.30. Mój numer tel ma Agata, a Wy macie ze sobą chyba jakiś kontakt to jak
                                    możesz to weź od niej mój numer i puść mi SMSa, zebym wiedziała, ze to TY :)
                                    Ja w każdym razie do Was jade :)
                                    Do zobaczenia jutro :)
                                    • aagata.byd Robimy się multimedialne ;-) 05.07.07, 20:44
                                      Czytam od Ciebie wiadomość na forum i jednocześnie dostaję sms'a ;-) - robimy
                                      się multimedialne. Za chwilę Was skontaktuję. Świetnie, że przyjedziesz.

Marcelina... liczyłam na to, że jednak dzisiaj przeczytam pozytywną wiadomość
                                      :-( Szkoda... bardzo. A może chociaż na godzinę udałoby Cię podjechać? Później
                                      oddamy Cię znajomym ;-). Co Ty na to? <
                                      • Gość: slonko Re: Robimy się multimedialne ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:21
                                        Nie ma jak przejście od świata absolutnie wirtualnego do SMSów i maili :)
                                        Jestem juz w kontaktcie z Karolką :)
                                        Pozdrawiam i do zobaczenia jutro.
                                        Dzisiaj juz spanko. Jutro rano do pracy i potem prosto w pociag :)
                                        I około 17.30 --> Bydgoszcz
    • Gość: lf Re: Wątek ByDgOsKi umawia się na piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 08:35
      I co? Był browar? Jak się udało? :)
      • Gość: Karolka Re: Wątek ByDgOsKi umawia się na piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 08:36
        Fajniście. Chciaż ja akurat bez browara za to z Campari;)
        • Gość: slonko Re: Wątek ByDgOsKi umawia się na piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:09
          A ja z browarkiem :)
          Dotarłam z Gdańska i miałam okazję Was zobaczyc ;) Kogo poznałam to moje :)
          Niech żałują nieobecni :)
          Pozdrawiam serdecznie
      • aagata.byd :-) 07.07.07, 12:24
        ...nawet z sokiem imbirowym ;-)
        Świetne spotkanie, z atmosferą dokładnie taką, jaką sobie wcześniej wyobraziłam.
        Zresztą jak mogłoby być inaczej, skoro mijają trzy miesiące naszych rozmów.
        Wczoraj mieliśmy okazję po prostu powiedzieć więcej i usłyszeć wreszcie na żywo
        swój śmiech :-)... a było go całe mnóstwo ;-)).
        • Gość: slonko Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 18:44
          Dokładnie... atmosfera była fantastyczna :)
          Żałuję tylko, że nie mogłam zostać dłuzej, ale dobre i to :)
          Przekonaliście się, ze słonko bynajmniej eteryczną blondynką nie jest :)
          Fotki jak tylko bedę mogła to podeślę :)
          Super było się przekonać, że na żywo też umiemy rozmawiać i że takie spotkania
          wcale straszne nie są i nie rozczarowują :)
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka