Dodaj do ulubionych

Bardzo dobrze!!!

14.07.07, 06:33
Brawa dla policji!
Chamstwo trzeba tępić!
miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4313637.html
Obserwuj wątek
    • Gość: odwołujący się Re: Bardzo dobrze!!! IP: *.aster.pl 14.07.07, 07:54
      Kursant powinien pozwać tego niemca do sądu za znieważenie.
    • Gość: Luzaczka Mialam podobna przygode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 08:16
      Stalam na swiatlach,instruktor zadal mi pytanie-cos z przepisow-skupiona na
      odpowiedzi nie zauwazylam,ze swiatla sie zmienily i w momencie gdy sie
      zorientowalam i mialam ruszyc samochod za mna zatrabil!Instruktor sie odwrocil
      i zaczal pokazywac kierowcy,ze jedziemy w eLka,ze ja sie ucze.Ten kierowca
      podjechal na pas obok i do instruktora:"Ty...i polecial stek wyzwisk.Instruktor
      sie zdenerwowal i zapytal:"Niedaleko jest komenda policji,moze spiszemy
      numery?"Znow stek wyzwisk,my pojechalismy dalej,a kierowca skrecil.Myslalam,ze
      to koniec,ze sie odczepil,ale nie minelo 5 minut ten kierowca widocznie musial
      zawrocic,bo jezdzil siedzac mi na ogonie z 20 minut,nie zachowaywal bezpiecznej
      odleglosci miedzy pojazdami,a co swiatla to podjezdzal obok i sobie
      gestykulowali z instruktorem-obrazliwe gesty,pukanie po czole itd.Strasznie sie
      denerwowalam,bo pomyslalam,ze to jakis psychopata-kto normalny tak postepuje?
      Zeby jezdzic za eLka 20 minut!!!???Instruktor probowal mnie rozbawic i
      mowil:"Zrobmy mu hamowanie awaryjne!"Ja wolalam sie nie odzywac,ani nie wtracac
      do tego,w koncu po tych 20 minutach instruktor spisal numery,a kierowca sie
      odczepil.Zapytalam co bedzie,a instruktor,ze przyjdzie mandat do tego czlowieka
      za trabienie na eLke i zniewazanie,bo w OSK pracuja policjanci.Niestety nie
      mialam okazji sie dowiedziec czy wyslali mu ten mandat,bo nastepna jazde mialam
      dopiero po dluzszej przerwie.Abstrakt masz racje-dosyc tego chamstwa-a niestety
      duzo jest takich kierowcow.Pozdrawiam!
      • tsa5 Re: Mialam podobna przygode 14.07.07, 09:47
        A może by w ten sposób dyscyplinować kierowców którzy zapomnieli jak sami się
        pocili w "L-ce"...
        auto.gazeta.pl/auto/1,48316,4150458.html
    • iberia.pl Re: Bardzo dobrze!!! 14.07.07, 09:58
      a kierowca TIRa zapewne byl ....rodak...
    • Gość: bd Re: Bardzo dobrze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:24
      W Niemczech za takie zachowanie można dostac mandat, jesli takie coś zglosi sie
      na policje, poda numery rejestracyjne samochodu i takie tam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka