Gość: leila IP: *.milc.com.pl / 10.1.5.* 05.07.03, 12:44 podpowiedzcie mi który osrodek do nauki jazdy jest w miarę dobry w Krakowie (Nowa Huta odpada!)taqk obiektywnie..ceny,instruktorzy,kurs itp.POMÓZCIE BO SIĘ NIE ZNAM! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: KRAKÓW-KTÓRY OŚRODEK NAJLEPSZY?POMÓŻCIE IP: *.elwico.pl 05.07.03, 13:01 Wszystkie beznadziejne bo Krakusy to centusie. najlepeiej rób pod Krakowem albo na Śląsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: KRAKÓW-KTÓRY OŚRODEK NAJLEPSZY?POMÓŻCIE IP: *.milc.com.pl / 10.1.5.* 05.07.03, 16:49 no ja mieszkam pod Krakowem ale nie chcę tu zdawać, w Krakowie to jak w W-wie duże miasto czyli lepiej,bo skok od razu na głęboką wodę..ale pytam konkretnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
82nowy Prawo jady 14.03.15, 13:33 ja na prawo jazdy chodziłem tutaj twojaelka.pl, instruktorzy byli bardzo uprzejmi i fachowo wytłumaczyli każdą rzecz, więc jak najbardziej mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojana Re: KRAKÓW-KTÓRY OŚRODEK NAJLEPSZY?POMÓŻCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.1.* 10.07.03, 14:35 Po kilku latach przerwy w jeździe przypominałam sobie sztukę kierowania samochodem w ośrodku na Topolowej w Krakowie-gdzieś w połowie ulicy.Jeździłam z Panem Rysiem - facet spoko,wymagający ale nie wprowadzający w nerwy.Ani raz nie byłam zdenerwowana,spięta -tak jak wtedy,kiedy robiłam prawo jazdy kilka lat temu i nie myślałam o kierownicy, tylko o tym,że instruktor mnie opieprzy i że nie nadaję się do niczego.Teraz było całkiem inaczej - Pan Rysiu spokojnym,zdecydowanym głosem tłumaczył zasady,przypominał o znakach, jeździliśmy najczęściej po skrzyżowaniach: ze światłami,równorzędnymi bez świateł, rondach.Jazdy były urozmaicone: pod górę z hamowaniem i ruszaniem, parkowanie w podziemnym parkingu, gdzie miejsca było na pół auta (tak mi się wtedy wydawało ),jazda na autostradzie z prędkością 90,100,jazda po osiedlowych uliczkach wąskich jak cholera, gdzie trzeba precyzyjnie skręcać, na placu manewrowym:parkowanie na kopertę (wytłumaczył o co chodzi, od razu parkowałam bez pudła ),jazda tyłem po ciasnych alejkacj itp.Podobało mi się to i jazdy i styl instruktora.Jeżdżę teraz codziennie swoim autkiem i nawet mężowi się to podoba, czasem podwożę Go do pracy.Nie podważa mojego stylu jazdy.Pozdrawiam i życzę powodzenia Ojana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzestel Re: KRAKÓW-KTÓRY OŚRODEK NAJLEPSZY?POMÓŻCIE IP: *.mim.pl 09.01.04, 16:48 Witam, to nie zalezy od osrodka tylko od instruktora. Mozesz trafic na dobry osredek i slabego instruktora i odwrotnie. Nie bez znaczenia sa takze twoje predyspozycje. Zreszta na stronie Osrodka Ruchu Drogowego znajdziesz ranking www.mord.krakow.pl/ranking/index.php. W kazdym razie nie ludz sie ze wyjezdziwszy wymagane min czyl 20 h, zdasz egzamin. Oprocz standardowych 700 zl przygotuj sie na lekcje dodatkowe po 30-35 zl. Zreszta masz dostep do internetu mozesz sprawdzic adresy osrodkow np na www.prawojazdy.com.pl znajdziesz tam telefony i mozesz podzwonic. Ja uczylem sie w Sprincie mieszcacym sie na Batorego, wyklady odbywaly sie w Budynku AGH naprzeciwko stadionu Wisly, jest tam tez plac manewrowy. Zdalem za drugim razem, i wyjezdzilem duzo wiecej niz te nedzne 20 h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: KRAKÓW-KTÓRY OŚRODEK NAJLEPSZY?POMÓŻCIE IP: *.net.autocom.pl 11.01.04, 13:40 Hej . Ja szkoliłem sie za namowa znajomych w ośrodku Orzeł i naprawde nie żałuję i polecam go też wszystkim. Ucza naprawdę fachowo ,dzięki czemu zdałem za pierwszym razem po 24 godz.nauki. Ośrodek mieści się na ul Dzielskiego 2, ale wiem ,że mają też filie na ul. Beskidzkiej. Zresztą podam adres www ,gdzie można zobaczyć jak to u nich wygląda. Powodzenia . www.orzel.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: KRAKÓW-KTÓRY OŚRODEK NAJLEPSZY?POMÓŻCIE IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 13.01.04, 18:14 hehe nie sądziłam ze ktoś jeszcze odgrzebie ten watek.IOtóż ja zdałam za 1 razem już we wrześniu dzięki LOK-owi!!!i wyjeździłam ok.24 godziny,wiec jest to możliwe:DDD polecam LOk..nie wiem jak inni instr.ale mój był świetny,dlatego zdalam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kraków- który osk najlepszy? IP: *.telnet.krakow.pl 10.05.14, 09:53 Witajcie. Ja polecam JUREX w Krakowie a szczególnie pana Jerzego. Robiłam u nich kurs razem z moją przyjaciółką. Obie zdałyśmy za pierwszym razem. Godziny teorii i jazd dostosowali do naszych możliwości. Żadnych problemów. Pozdrawiam Panią Ewe. Dziękuje za kurs i życzliwe podejście. To ważne, bo jak człowiek zestresowany to życzliwość, uśmiech i dobre słowo instruktora bardzo pomaga. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: Kraków-Który Ośrodek najlepszy?Pomóżcie IP: *.telnet.krakow.pl 10.05.14, 09:52 Witajcie. Ja polecam JUREX w Krakowie a szczególnie pana Jerzego. Robiłam u nich kurs razem z moją przyjaciółką. Obie zdałyśmy za pierwszym razem. Godziny teorii i jazd dostosowali do naszych możliwości. Żadnych problemów. Pozdrawiam Panią Ewe. Dziękuje za kurs i życzliwe podejście. To ważne, bo jak człowiek zestresowany to życzliwość, uśmiech i dobre słowo instruktora bardzo pomaga. Magda Odpowiedz Link Zgłoś