Dodaj do ulubionych

egzamin we Wrocku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 16:01
Witam wszystkich, mam pytanie o egzaminatorów we Wrocławiu. Napiszcie u kogo dobrze zdawać (słyszałam o jakimś starszym gościu który jest na prawdę w porządku jak to określiła koleżanka). Z kolei egzaminatorki są najgorsze...No i te terminy...miesiąc czasu to minimum czekania na kolejne podejście. Ja, tylko dodam, wczoraj nie zaliczyłam pierwszego:/
Obserwuj wątek
    • fantasticmama Re: egzamin we Wrocku 29.05.08, 08:18
      Kto Ci powiedział, że miesiąc czekania? Po pierwszym niezdanym,
      kolejny miałam po tygodniu, gdybym przyjechała się zapisać pół
      godziny wcześniej egz. miałabym za dwa dni. Co do egzaminatora to
      nie masz na to wpływu.
      Powodzenia
      • Gość: NRR Re: egzamin we Wrocku IP: 89.174.34.* 29.05.08, 14:01
        niestety taka jest prawda

na Pande czeka się minimum miesiąc

na Punto trochę krócej (ja czekałem jakies 3 tygodnie)

za to na Teorię czekałem 2 dni ;D
      • Gość: elka_wroc Re: egzamin we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 17:53
        W takim razie gratuluję szczęścia, musiałaś akurat trafić bo np. ktoś zrezygnował i zwolniło się miejsce. Ja jak się zapisywałam najbliższy wolny termin był za miesiąc
        • Gość: jeanny Re: egzamin we Wrocku IP: *.magma-net.pl 31.05.08, 22:43
          Jesli chcesz przyspieszyc egzamin radze pojawic sie w wordzie o
          7.30. Zawsze sa jakies wczesniejsze terminy, ktore zwolnily sie
          dzien wczesniej. Kilka znajomych mi osob tak robilo i przyspieszalo
          egzamin nawet o 15 dni. Powodzenia!
          • Gość: NRR Re: egzamin we Wrocku IP: 89.174.34.* 03.06.08, 08:11
            heh 7:30 to masakryczna godzina ;D musiałbym wyjechać z domu o 6 rano i
            przejechać przez całe miasto bez gwarancji, że się coś załatwi ;/ ;D
            • Gość: elka_wroc Re: egzamin we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 18:24
              A mi się właśnie udało!Jutro drugie podejście:)Proszę trzymać kciuki; mój instruktor twierdzi że często pojawiają się nowe terminy więc wszystkich chętnych zachęcam do próbowania.A nóż się uda tak jak mi. Dodam tylko że osobiście nie musiałam tego załatwiać, mój instruktor był tak miły i mnie zapisał (skoro i tak jest w ośrodku codziennie to dla niego nie był to żaden kłopot:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka