Gość: Piotr IP: 62.233.164.* 25.09.03, 08:28 Czy ktoś z was jeździł w tej szkole. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nova Re: auto szkoła "LINIA" IP: 62.233.164.* 01.10.03, 17:59 Polecam głównie ze względu na dużą cierpliwość i opanowanie instruktorów. Poza tym dobrze uczą manewrów i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: auto szkoła "LINIA" IP: 62.233.164.* 09.10.03, 15:14 To jest nowa i niedroga szkoła. Instruktorami są młodzi ludzie którzy naprawdę stawiają na jakość. Bardzo wyrozumiali i na wysokim poziomie (w trakcie jazdy nie usłyszysz np. że wszyscy taksówkarze to s....ny) a ja coś takiego słyszałem. instruktor był na codzień kierowcą MZK. A pracował w Auto Szkole na Cybisa 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: auto szkoła "LINIA" IP: *.chello.pl 17.02.04, 19:14 Hej, czy Andrzej Szope był waszym instruktorem??? Coś o nim słyszeliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: auto szkoła "LINIA" IP: 213.199.253.* 22.02.04, 16:41 facet na poziomie - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła Re: auto szkoła "LINIA" IP: 62.233.164.* 24.02.04, 18:22 ja polecam drugiego Andrzeja, tego co prowadzi wykłady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najm Re: auto szkoła "LINIA" IP: *.chello.pl 24.02.04, 21:50 Czy nie lepiej i taktowniej wydać troche grosza na reklamę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: auto szkoła "LINIA" IP: *.n4u.krakow.pl 25.02.04, 10:56 Jakie sprytne sa te osrodeczki -samie siebie reklamują i myślą ,że ludzie to naiwne osły i nie zdają sobie sprawy kto ciągle pisze o IMOLI,LINI same dobre rzeczy a pozostałym ośrodkom te same osoby wystawiaja okropną opinię - zastanówcie się ludzie co robicie bo to jest śmieszne jak ciągle się czyta jacy jesteście wspaniali(tzn.tak wam się wydaje)-wcale nie jesteście tacy sprytni za jakich się uważacie. Posłuchajcie lepiej rady Najm........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: auto szkoła "LINIA" IP: *.chello.pl 21.03.04, 23:23 Tak sie sklada,ze osrodek szkolenia Linia reklamuje sie i nikt tu nikogo nie podstawia.Bardzo dobrze ucza i to jest prawda.Instruktorzy sa naprawde fantastyczni,a osrodek nie potrzebuje reklamy.Swiadczyc moze o tym zdawalnosc egzaminow.W okolicy,w ktorej znajduje sie ten wlasnie osrodek, ma najlepsza zdawalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: auto szkoła "LINIA" IP: *.netx.waw.pl / *.waw.pl 01.03.04, 11:27 Ja wiem jedno zapisałem sie 2 tygodnie temu i oceniam narazie tak ze jest extra prowadzacy wyklady extra tlumaczy i naprawde widac ze chce czegos nauczyc !! podrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anni Re: auto szkoła "LINIA" IP: 217.11.141.* 01.03.04, 12:46 moglbys podac telelfon? a gdzie odbywaja sie zajecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: auto szkoła "LINIA" IP: *.chello.pl 13.03.04, 23:52 Skończyłam tam kurs.Jeździłam z panem Truszkowskim.On jest super!Mile to wspominam.Bardzo dobrze uczy,ale miałam też jazdy z panem Robertem.Też dobry instruktor.Polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an_ni Re: auto szkoła "LINIA" IP: 217.11.141.* 15.03.04, 11:00 jesli chwalisz te szkole to czy naprawde tak trudno podac adres jesli kots prosi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: auto szkoła "LINIA" IP: *.chello.pl 15.03.04, 19:54 Numer to 671 49 80. Adres internetowy: www.linia.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vitipl Linia 09.10.13, 14:51 Byłam kursantką w tej szkole i moje wrażenia są bardzo pozytywne, bardzo przyjemne jazdy, szybki kurs i szybko zdany egzamin. Miałam fajnego instruktora doświadczonego i przyjaznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad i Ewa Re: auto szkoła "LINIA" IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.10.13, 08:35 Ja z moją dziewczyną uczęszczaliśmy tam na kurs i nie polecamy żadnemu ze znajomych. Długie terminy jazd i instruktorzy załatwiający swoje sprawy to nas dobijało na podczas kursu. Odpowiedz Link Zgłoś