Gość: lawinia IP: *.mp1.dr.home.nl 01.10.08, 12:03 Czy ktos moze robil prawko z Osrodkiem nr 23 na Kurczaba 23 (Prokocim Nowy) w Krakowie.A moze macie jakies inne osrodki i przede wszystkim instruktorow do polecenia w okolicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lawinia Re: Krakow-Prokocim IP: *.mp1.dr.home.nl 01.10.08, 15:49 nikt nie ma doswiadczenia z ta szkola lub z inna w okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Krakow-Prokocim IP: *.ghnet.pl 01.10.08, 16:02 Kończyłam tam kurs bo przenosiłam sie z innej szkoły. Jeździłam tam z takim starszym panem ale nazwiska nie pamietam bo juz szczęśliwie jestem po egzaminie. Dostałam rabat na lekcje, płaciłam po 35 zł, egzamin wewnetrzny zdawałam w przyjemnej atmosferze. Trafiłam tam przypadkiem ale nie żałuje. Jeździłam tylko w soboty bo tak mi pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lawinia Re: Krakow-Prokocim IP: *.mp1.dr.home.nl 01.10.08, 16:11 Dziekuje. Czyli zadnych ekscesow ani dramatow w tej szkole nie ma. To dobrze. Dziekuje! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś