Gość: kokosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 23:13 mam za miesiac egzamin,chcialabym dokupic h,kto mi poleci dobrego instruktora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: dobry instruktor Rzeszów IP: *.ostdsl.pl 12.12.08, 14:20 A kurs gdzie robiłaś jeśli można wiedzieć?Ja dodatkowe jazdy brałam w Radio-Taxi na ks.Jałowego i nawet ok.Chociaż trudno tak doradzić bo nie wiadomo co komu pasuje.Mój instr. z kursu super gośc do pogadania,ale straszny choleryk,okropnie reagował na moje najmniejsze błędy.Ogólnie nerwowo było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: dobry instruktor Rzeszów IP: *.ostdsl.pl 15.12.08, 19:13 w rzeszowie chyba nikt prawka nie robi,albo ludziska nie maja internetu Odpowiedz Link Zgłoś
kasiat3 Re: dobry instruktor Rzeszów 16.12.08, 17:04 Tomek z Autocrossu! Młody gość, ale kompetentny i cierpliwy, wszystko spokojnie wytłumaczy:)))) Uczył mnie jeździć i zdałam za pierwszym razem! Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobry instruktor Rzeszów IP: 195.206.124.* 23.01.09, 13:43 Jeśli mam polecić intruktora z Rzeszowa to oczywiście Pan Bogusław Siwiec. Bardzo sympatyczny i kompetentny instruktor!!! Dzięki niemu zdałam egzamin. Trafiłam z polecenia, wczesniej jeździłam gdzie indziej, niestety dopiero On poprawił wszystkie błędy i zadałam egzamin, bez żadnych kłopotów. polecam ( numer telefonu do Pana Siwca 605-204-777) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia92 Re: dobry instruktor Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.14, 08:30 ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!! ODKĄD KASĘ WZIĄŁ CIĘŻKO BYŁO SIĘ UMÓWIĆ NA JAZDĘ. GOSTEK JEST SŁABY NIEWIELE MNIE NAUCZYŁ TYLKO CIĄGLE GADAŁ. ZREZYGNOWAŁAM BU JUŻ MOJA CIERPLIWOŚĆ SIĘ SKOŃCZYŁA. NIE NIE NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosssiiia Re: dobry instruktor Rzeszów 18.12.20, 10:16 Podbije temat bo sama szukałam długo dobrej szkoły jazdy. Dobrych instruktorów mają w szkole Driver. Zapisałam się do nich na kurs zupełnie zielona. Nauczyli mnie jeździć od podstaw. Są skuteczni i rzetelnie. Miłą atmosfera i nie ma problemów z terminami jazd. Egzamin zdałam i prawko już mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ilkailusia Re: dobry instruktor Rzeszów 15.01.21, 10:10 Potwierdzam. Sama robiłam kurs w Driverze. I obiecałam instruktorowi że jak zdam za pierwszym razem to dam opinie w necie tak tez czynie. Dobrze przygotowują do egzaminu. Instruktor miły i cierpliwy oraz wymagający. Dobrze mnie przeszkolił z manewrów oraz przewiózł mnie po mieście przez wszystkie ważniejsze skrzyżowania każde omawiając. No i w efekcie egzamin to była formalność. Odpowiedz Link Zgłoś
izkamizkaaa Re: dobry instruktor Rzeszów 11.06.21, 10:09 W szkole Driver mają dobrych instruktorów. ja i moja siostra robiłyśmy tam prawo jazdy. Nie było problemów na kursie i na egzaminie. Instruktorzy kulturalni i z pasją uczą. Mają super podejście do kursanta i są skuteczni. Odpowiedz Link Zgłoś