Gość: mała IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 06:57 JAR to najlepszy ośrodek w wawie, mają tam świetnych i do tego przystojnych instr.oraz miłą obsługę w biurze!z tym ośrodkiem napewno zdasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosiaczek Re: jar-auto kursy IP: *.acn.pl 28.11.03, 11:11 Gość portalu: mała napisał(a): > JAR to najlepszy ośrodek w wawie, mają tam świetnych i do tego przystojnych > instr.oraz miłą obsługę w biurze!z tym ośrodkiem napewno zdasz LOL,LOL,LOL instruktor, który uczył nie jeździć był dresiarzem, spotkając go na ulicy z pewnością bym się go przestaraszyła! zamiast porządnie przyłożyć się do pracy i nauczyć mnie jeździć, kazał podwozić się pod sklepy, bloki znajomych, podwozić, odwozić jego kolegów, przez co marnowałam połowę czsu przeznaczonego na jazdy! zanim zrobisz autoreklamę, lepiej sprawdź jak pracują twoi instruktorzy... nigdy, nikomu nie polecę jaru i nie będę współczuła tym, którzy trafią do tego ośrodka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek Re: jar-auto kursy IP: *.acn.pl 28.11.03, 11:15 mialo byc oczywisice ze bede wspolczula. poza tym wspomnian instruktor zalatwial sobie przy mnie lewe interesy, to juz naprawdebezczelnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: jar-auto kursy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 17:04 nie znasz sie trafil ci sie jeden glupi instruktor i tak oceniasz wszystkich masz problemy z glowa bo ja nie kojarze zadnego dresiarza a jezdzilem z kilkoma instruktorami.Wszyscy moi znajpmi robili tam prawko i zdali za pierwszym razem.Pewnie ciebie nikt nie byl w stanie nauczyc!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek Re: jar-auto kursy IP: *.acn.pl 30.11.03, 22:01 to się zdziwisz, mój drogi, bo po 20h wyjeżdżonych z dresiarzem, wzięłam jazdy doszkalające u polecanego przez znajomych instruktora i zdałam za pierwszym razem, więc lekko się rozminąłeś z prawdą... nie mówię, że wszyscy są tacy, może mój to wyjątkowy przypadek. wiesz, ja nie po to płacę po 45zl/1h, żeby czekać, aż mu jakiś koleś zniesie dvd z domu, czy jakaś laska, którą trzeba gdzieś podrzucić zjawi się w umowionym miejscu. postoju to i oszem mogę się w ten sposób nauczyć... i nie ja jedna byłam nie zadowolona z instruktorów. Jedna z moich koleżanek jeździła z kolesiem, który ją bezczelnie obmacywał - ten wątek zresztą był juz poruszany na forum przez kogoś innego. Kolega za to był ciągle gnojony i wyzywany od głąbów. Jasne, że nie każdy od razu łapie bakcyla, ale takie zachowanie wykładowcy czy nauczyciela czy to w szkole czy na uczelni byłoby niedopuszczalne. A wśród instruktorów samowolka... Przykre to:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek Re: jar-auto kursy IP: *.acn.pl 30.11.03, 22:11 pomijając już zbieżność domeny małej i daniela, chciałam zauważyć, że primo - obrażasz mnie bezpodstawnie - nie oceniłam w moim pierwszym poście wszystkich instruktorów na podstawie jednego, chyba ty masz problemy z rozumieniem słowa pisanego; secundo - jak nie ma się przekonujących argumentów, to najlepsze są osobiste ucieczki. "problemy z głową":) - nie bądź smieszny/a - kimkolwiek jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orfeusz Re: jar-auto kursy IP: *.acn.waw.pl 02.12.03, 21:54 Kurs w tej szkole jest dosyć drogi, jazdy doszkalające tym bardziej (45zł/h, w innych osrodkach 35zł/h). Część teoretyczna była ok, troche nudna, ale to pewnie jak w każdej szkole), instruktorów duży wybór, są i dobrzy i tacy co sobie olwają (idą sobie na placu na pogaduszki, albo na papierosa i zastawaja cię samopas), moi byli ok. W październiku był problem z placem (dużo kursantów mało stanowisk). Najlepsze są panie na recepcji, bardzo uprzejme, a to się żadko zdarza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamela Re: jar-auto kursy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 15:46 ja robiłam prawko w PIK-u, ale z jazd doszkalających zrezygnowałam, gdyż nie byłam zadowolona z tego ośrodka. Połaszczyłam się tanią ceną kursu i teraz tego żałuję.Za to wykupiłam pakiet 10godz.w Jarze i nareszcie ktoś nauczyłmnie jazdy i manewrów. Miałam fajnego i cierpliwego instruktora, za co szczerze dziękuję pani w biurze, bo mi go poleciła. Wiadomo, że w każdym ośrodku trafi się jakiś palant jak ten dresiarz! Ja naprawdę współczuje tym instruktorom, gdyż sama byłam wyczerpana po 3h jazdy pod rząd a oni to robią cały dzień, więc nie dziwię się, że na placu mają ochotę trochę odpocząć i się pożywic! Odpowiedz Link Zgłoś