Dodaj do ulubionych

mieszkanie do aranżacji

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.09, 13:59
Dzień dobry,
Szukam architekta wnętrz, który zaaranżuje moje mieszkanie w Pruszkowie - ok 46m2 (salon+kuchnia, 1 pokój, łazienka, hol). Koniecznie w ofercie proszę o informację o cenie na mail: cytrynkapop(q)o2.pl . Mieszkanie w stanie deweloperskim.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania33771 Re: mieszkanie do aranżacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 23:00
      Jestem projektantką wnętrz z pruszkowa. Chętnie podejmę się tej
      pracy. Ceny od 40 do 100 pln za m.kw./ zalezy czy aranżacja czy
      projekt/ Możemy umówić się na bezpłatne spotkanie. Proszę o kontakt
      na maila : info@stylizacjewnetrz.pl
      • Gość: majka Re: mieszkanie do aranżacji IP: *.subscribers.sferia.net 12.05.09, 15:56
        a czym się różni aranżacja od projektu?? jestem laikiem, a z usług projektanta
        korzystałam jako z wykonawcy projektu aranżacji mieszkania i przyznaję, że nie
        wiem czym się różnią te dwa sformułowania???:((((
        • Gość: arch Re: mieszkanie do aranżacji IP: *.chello.pl 13.05.09, 17:06
          to osobiste nazewnictwo Pani Ani:/
          • Gość: majka Re: mieszkanie do aranżacji IP: *.subscribers.sferia.net 15.05.09, 08:26
            a ja myślałam, że coś przeoczyłam we współpracy z projektantem:)))))
        • Gość: ania33771 Re: mieszkanie do aranżacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 18:59
          Projekt wnętrza a aranżacja to zupełnie inne rzeczy . Nie będe tu
          podawać definicji , ale wiadomo jest ze projekt jest dokładny i
          zwymiarowany , a aranżacje wnętrza mozna zmienić np. dodatkami...
          Można zajrzeć też do słownika wyrazów....
    • ppa-bk Re: mieszkanie do aranżacji 14.05.09, 23:02
      Witam,
      działamy na rynku od kilku lat. Specjalizujemy się w projektowaniu wnętrz mieszkalnych. Zapraszamy do współpracy. Szczegóły w mailu.

kontakt:
      arch. Anna Kołtyś Dąbrowska
      +48 501 507 502
      anna@ppa-bk.com
    • Gość: Eryk Polecam GRW Planning&Architecture IP: 77.222.248.* 22.05.09, 17:23
      Cześć,

fajne pomysły ifachowa obsługa.
      www.grw.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka