ravenka 20.05.04, 02:43 Witam Gdzie można studiować kryminalistyke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Kryminalistyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 17:40 podciągam topik:) też chcę wiedzieć:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Kryminalistyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 12:57 Watpie czy mozna gdziekolwiek. Kryminalistyka zajmuja sie ludzie po roznych kierunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marla Re: Kryminalistyka IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.05.04, 19:19 Moze nie wiem dokladnie, ale slyszalam, ze jest taka specjalnosc na psychologii, albo w Akademii Policyjnej...(Szczytno?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania^^ Re: Kryminalistyka IP: *.wlanet.wla.pl 23.05.04, 12:18 z tego co wiem to kryminalistyka jest chyba na wydziale prawa i administracji na UG raczej jako katedra, mysle ze analogicznie jest w innych miastach. poszukaj na wyszukiwarkach o studiach wyzszych Odpowiedz Link Zgłoś
ravenka Re: Kryminalistyka 23.05.04, 22:17 Katedra jest, ale nigdzie chyba nie ma specjalizacji. Do Szczytna od ponad 2 lat nie przyjmuja nikogo z cywila, trzeba isc oficjalna droga czyli wstapic do policji i miec uklady:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcela Re: Kryminalistyka IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 21:42 nie zgadzam sie z tym.. moja kuzynka z krakowa, dotychczasowa studentka resocjalizacji (wziela urlop dziekanski) jest teraz w szczytnie i mowi, ze jest bardzo ciezko, ale to nie znaczy, ze bylo to niemozliwe.. egzaminy tez nie naleza do najprostszych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kryminalistyka IP: *.gizycko.mm.pl 13.06.04, 14:30 kryminalistyka jest specjalizacją na wydziałach prawa, od IV-go roku chodzi się na seminarium i pracę magisterską bronisz z tej dziedziny. raczej innej możliwości nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: Kryminalistyka 14.06.04, 14:30 po co od raazu studia. idz do kryminalu, posiedz kilka lat, i bedziesz doskonala kryminalistka, bez zadnych dyplomow:P Odpowiedz Link Zgłoś