Dodaj do ulubionych

CZY 3 PRZEDMIOTY WYSTARCZA??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:19
czy w tym pieknym kraju jest jeszcze ktos kto zdaje 3 przedmioty a nie 6??bo
z tego co wiem malo jest uczelni ktore wymagaja az tak wiele...woec pytam:PO
CO??!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Alek Re: CZY 3 PRZEDMIOTY WYSTARCZA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:22
      Ja zdaję 4. I mam wielkie obawy, ale jestem zdolny zdecydować się na 5 co
      ciekawe. Zaręczam Ci, że nie jesteś jedyny, który zdaje 3
      • Gość: gabi Re: CZY 3 PRZEDMIOTY WYSTARCZA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 00:06
        Ja zdaje 3 .
    • Gość: cornflake Re: CZY 3 PRZEDMIOTY WYSTARCZA?? IP: *.raciborz.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 07:39
      Ja zdaje 3 przedmioty i uwierz mi,ze takich jak my jest wielu ;) Niestety wiele
      jest tez uczelni,ktore wymagaja wiecej niz te 3 - i to jest ten bol ;[
      Ale dobrze bedzie... :)
    • Gość: Ania Re: CZY 3 PRZEDMIOTY WYSTARCZA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:32
      Czy 3 przedmioty wystarcza na psychologie na U.Wr.Ja zdaje
      polski,historie,angielski i WOS ale nie wiem czy WOS jest konieczny?
      • Gość: blabla Re: CZY 3 PRZEDMIOTY WYSTARCZA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 10:34
        ja tez sie tam wybieram i z tego co sie orientuje(dzwonilam na dziekanat last
        week)to wymagane jest pol ang i mat/fiz/wos/hist/bio do wyboru
        ja zdaje pol ang hist rozszerzony
        • Gość: Ania Re: CZY 3 PRZEDMIOTY WYSTARCZA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 11:48
          Dzieki za odpowiedz czyli wystarcza 3 przedmioty /polski,angielski,historia/a
          WOS nie jest potrzebny.Czy oprócz tego bedą na psychologie testy?
          • Gość: osiemnastka Re: CZY 3 PRZEDMIOTY WYSTARCZA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:27
            na uniwersytecie wrocławskim z tego co wiem bedzie godzinny wyklad a potem test
            z tego co sie zapamietalo (sprawdzenie umiejetnosci studiowania?) wiem, ze
            testy sa podobne do tych na inteligencje. takie robimy na kursach na UAM.
            powodzenia! tez zdaje 3 przedmioty rozszerzony: polski, angielski, biologia.
            • Gość: :) Re: CZY 3 PRZEDMIOTY WYSTARCZA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:28
              a nie wiesz przypadkiem czy daloby sie zalatwic gdzies takie testy/notatki dla
              kogos zdesperowanego komu nie udalo sie zdazyc zapisac na takiz oto kursik???
    • Gość: Alek Re: CZY 3 PRZEDMIOTY WYSTARCZA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 15:24
      Ja Was piszących 3 przedmioty rozumiem całkowicie i nawet można powiedzieć,
      że...popieram. Lepiej umieć dobrze 3 niż byle jak 6, 5, czy 4. Dlatego chcę
      umieć jakoś 4, licząc, że zdam maturę, a może i ...dostanę się na studia?
    • kassiaa Re: CZY 3 PRZEDMIOTY WYSTARCZA?? 15.10.04, 18:36
      W sumie to ja też miałam chęć zdawać 3 przedmioty, ale żeby dostać sie na
      GEOGRAFIĘ trzeba zdawać 4... (ja zdaję: pol- P, ang- P/R?, matma- R, geografia-
      R) =]

Pozdrawiam
      • Gość: Alek Re: CZY 3 PRZEDMIOTY WYSTARCZA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:50
        A kim można być po geografii? Ja bardzo lubię ten przedmiot, ale ...martwi
        mnieto, że zostanę nauczycielem.
        • kassiaa Re: CZY 3 PRZEDMIOTY WYSTARCZA?? 15.10.04, 19:35
          hehe dlaczego od razu nauczycielem?!?! Ja osobiście nawet o tym nie myślę <o
          zawodzie nauczyciela>... możesz zostać hmmm... hydrologiem, geologiem.. możesz
          jedzic na stacje badawcze (-30stopni, ale co tam) =]
          w sumie ja nie mam pojęcia kim zostanę w przyszłości.. ale marzy mi się praca w
          delfinarium (hmm chyba jest tu jakieś powiązanie z geografią).. ale to takie
          moje marzenie!
          Dokładniej chciałabym się dowiedzieć kim można zostać po tym gdy się ukończy
          studia geograficzne, a dokładny kierunek- biogeografia (narazie wiem tylko to,
          że jest to nauka o zwierzętach i roślinach na Ziemii.. i to mnie właśnie
          ciekawi) =]

pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka