Dodaj do ulubionych

MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY

IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.10.04, 11:48
Czy zna ktoś jakiś dobry zbiór zadań z rozwiązaniami i teorią z matmy na poziom rozszerzony do nowej matury?
Obserwuj wątek
    • reward Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY 17.10.04, 15:37
      Ja znam.
      • Gość: irisss Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 18.10.04, 22:13
        To mógłbyś podać wydawnictwo, autorów, czy coś takiego? :)
        • Gość: Pablo Kimono Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:19
          To Ci zaraz poda linki na allegro, uważaj na cwaniaczka!
    • Gość: bufor Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 22:22
      Bardzo dobry jest zbiór "Matura z matematyki 2005 poziom podst i rozsz" autor:
      A. Kiełbasa, Wydawnictwo 2000, tam jest teoria, ale nie ma rozwiązań, są
      wskazówki do zadań na dowodzenie.
    • Gość: bsk Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl 21.10.04, 18:16
      zajrzyj na
      www.ws-omega.com.pl
      www.oficyna-adam.com.pl/www.pazdro.com.pl
      wydawnictwo 2000.
      • Gość: Jarek >> KOREPETYCJE << IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.12.04, 14:22
        Najlepsze korepetycje >> <a href=http://www.korepetycje.twoje.pl>www.korepetycje.twoje.pl</a> <<
        • Gość: zen Re: >> KOREPETYCJE << IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 19:07
          wypad
    • Gość: stokrotka Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.10.04, 23:15
      Ja nie znam, chciaż też zdaję na rozszerzonym.
    • Gość: kometa Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 16:55
      Moja nauczycielka mówi, że najlepszy jest zbiór Matura z matem. 2005 autor:
      Andrzej Kiełbasa. Jetsem w 2 klasie, ale luż zamówiła dla nas tą książkę.
      • Gość: irisss Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.10.04, 15:28
        heh no wiesz, ja jestem w 1 klasie :P ale ksiażki dobrej już szukam, bo wiem jak był z egzaminem gimnazjalnym - 2 lata uczenia się dla ocen, a w 3 klasie: ojej co ja zrobie ;) ale i tak było nieźle tylko się troche nastresowałam, maturkę chce na spokojnie :) pozdr
        • Gość: kometa Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 22:22
          cze IRISSS to kup sobie tą ksiązkę,o której pisałam, myślę że będziesz
          zadowolona.
    • Gość: bolo Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.10.04, 21:03
      Kiełbasa is the best.
    • bule Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY 03.11.04, 16:59
      Cześć! Ja polecam zbiór zadań "Matura 2005" wydawnictwa Idea (Jacek Dymel,
      Katarzyna Piórek) - jest naprawdę niezły... niestety, ale nie ma tam teorii...
      tylko zadania.
    • Gość: carlos Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 23:43
      Jest jakąś książka z której można powtórzyć teorie pod kątem matury?
    • Gość: Ja Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.11.04, 21:04
      Najlepsze korepetycje >> www.korepetycje.twoje.pl <<
      • Gość: carlos Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 20:05
        Nie stać mnie na korki, szukam dobrej książki.
        • Gość: majka Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 19:50
          To kup sobie tą książkę, którą polecał bufor. Tam jest teoria przed każdym
          rozdziałem z rozbiciem na poziom podstawowy i rozszerzony.
    • Gość: stella Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 15:43
      Czy ktoś wie, czy na próbną z matmy dadzą nam jakieś wzory?
    • Gość: Gość Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: 212.191.73.* 25.11.04, 20:34
      Matematyka krok po kroku Nowa Matura. Jest to bardzo dobry zbiór.
      • Gość: kurcze? Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 21:10
        Jak się nazywa taki zbiór do nowej matury, taki pomarańczowy/czerwony ?

Info nie za dokładne, ale może ktoś skojarzy :-))
        • Gość: ziomm Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:34
          nie sluchaj tych ludzi, kielbasa jest lekko mowiac do d... jezeli na maturze
          bylyby takie zadania jak w tej ksiazce, to co druga osoba miala by 100%.
          osobiscie polecam zdaj mature (autor - chyba kłaczkow, kurczab)
          • Gość: dobosz Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 00:04
            Chyba cie pogieło. Jak sie można przygotować z kurczaba jak tam jest
            kilkanaście przypadkowych zadań z każdego działu. Jest tam sporo np zadań
            testowych, a takich nie będzie na maturze.
            • Gość: ona Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 10:14
              Masz rację dobosz. Zbiór "Zdaj maturę" (autorzy Kurczab i inni) nie nadaje się
              do powtarzania, sami o tym wprost piszą we wstępie. To jest zbiór dla tych,
              którzy już powtórzyli materiał. Natomiast zbiór "Matura z matematyki 2005"
              Kiełbasy, moim zdaniem, idealnie nadaje się to powtarzania (nie wiem skąd taki
              sąd, że tam są tylko proste zadanie) i dlatego poleciłam go swoim uczniom.
              Podejrzewam, że tekst ziomma, to jakaś nieudana kryptoreklama.
          • Gość: eve Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 22:55
            Ziomm, Ty albo jesteś geniuszem, albo nie widziałeś książki Kiełbasy. Jest tam
            dużo prostych zadań - te dla poziomu podstawowego i zadania wprowadzające, ale
            z wieloma zadaniami na poziomie rozszerzonym mam problemy.
            • Gość: sold Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.04, 22:09
              Masz rację ewe. My też się uczymy z kiełbasy i wg mnie te zadania są
              trudniejsze niż w informatorzee CKE. Ziom to może widział kiełbasę, ale w
              sklepie mięsnym.
          • Gość: sarna Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 11:56
            Zastanów się człowieku, przygotować się do matury z kłaczkowa i Kurczaba?!?
            Bardzo śmieszna.
            • droga2 Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY 04.12.04, 19:47
              a co? przygotowywałas sie juz z kłaczkowa i kutrzaba i nie zdalas? śmieszna to
              ty jestes, moim zdaniem i to dobre i to, i sie nie kłóćcie
    • anglopismak Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY 28.11.04, 18:00
      pomoc (;D) z MATMY- matura, koła, egzaminy, poprawki (każdy poziom)- zdawalność
      100% polecam- TYLKO REGION WROCŁAW- SAMI wybieracie jaką ocenę chcecie dostać.
      pozdrowienia, czekam na maile anglopismak@gazeta.pl
      Wszystkie rozwiązania zadań na cito (pełny komentarz).

anglopismak@gazeta.pl
      • Gość: ? [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 18:48
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka