Gość: irisss IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.10.04, 11:48 Czy zna ktoś jakiś dobry zbiór zadań z rozwiązaniami i teorią z matmy na poziom rozszerzony do nowej matury? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reward Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY 17.10.04, 15:37 Ja znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irisss Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 18.10.04, 22:13 To mógłbyś podać wydawnictwo, autorów, czy coś takiego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Kimono Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:19 To Ci zaraz poda linki na allegro, uważaj na cwaniaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufor Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 22:22 Bardzo dobry jest zbiór "Matura z matematyki 2005 poziom podst i rozsz" autor: A. Kiełbasa, Wydawnictwo 2000, tam jest teoria, ale nie ma rozwiązań, są wskazówki do zadań na dowodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bsk Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl 21.10.04, 18:16 zajrzyj na www.ws-omega.com.pl www.oficyna-adam.com.pl/www.pazdro.com.pl wydawnictwo 2000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek >> KOREPETYCJE << IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.12.04, 14:22 Najlepsze korepetycje >> <a href=http://www.korepetycje.twoje.pl>www.korepetycje.twoje.pl</a> << Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: >> KOREPETYCJE << IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 19:07 wypad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.10.04, 23:15 Ja nie znam, chciaż też zdaję na rozszerzonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kometa Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 16:55 Moja nauczycielka mówi, że najlepszy jest zbiór Matura z matem. 2005 autor: Andrzej Kiełbasa. Jetsem w 2 klasie, ale luż zamówiła dla nas tą książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irisss Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.10.04, 15:28 heh no wiesz, ja jestem w 1 klasie :P ale ksiażki dobrej już szukam, bo wiem jak był z egzaminem gimnazjalnym - 2 lata uczenia się dla ocen, a w 3 klasie: ojej co ja zrobie ;) ale i tak było nieźle tylko się troche nastresowałam, maturkę chce na spokojnie :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kometa Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 22:22 cze IRISSS to kup sobie tą ksiązkę,o której pisałam, myślę że będziesz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.10.04, 21:03 Kiełbasa is the best. Odpowiedz Link Zgłoś
bule Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY 03.11.04, 16:59 Cześć! Ja polecam zbiór zadań "Matura 2005" wydawnictwa Idea (Jacek Dymel, Katarzyna Piórek) - jest naprawdę niezły... niestety, ale nie ma tam teorii... tylko zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 23:43 Jest jakąś książka z której można powtórzyć teorie pod kątem matury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.11.04, 21:04 Najlepsze korepetycje >> www.korepetycje.twoje.pl << Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 20:05 Nie stać mnie na korki, szukam dobrej książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.04, 19:50 To kup sobie tą książkę, którą polecał bufor. Tam jest teoria przed każdym rozdziałem z rozbiciem na poziom podstawowy i rozszerzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stella Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 15:43 Czy ktoś wie, czy na próbną z matmy dadzą nam jakieś wzory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: 212.191.73.* 25.11.04, 20:34 Matematyka krok po kroku Nowa Matura. Jest to bardzo dobry zbiór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurcze? Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 21:10 Jak się nazywa taki zbiór do nowej matury, taki pomarańczowy/czerwony ? Info nie za dokładne, ale może ktoś skojarzy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomm Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:34 nie sluchaj tych ludzi, kielbasa jest lekko mowiac do d... jezeli na maturze bylyby takie zadania jak w tej ksiazce, to co druga osoba miala by 100%. osobiscie polecam zdaj mature (autor - chyba kłaczkow, kurczab) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobosz Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 00:04 Chyba cie pogieło. Jak sie można przygotować z kurczaba jak tam jest kilkanaście przypadkowych zadań z każdego działu. Jest tam sporo np zadań testowych, a takich nie będzie na maturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 10:14 Masz rację dobosz. Zbiór "Zdaj maturę" (autorzy Kurczab i inni) nie nadaje się do powtarzania, sami o tym wprost piszą we wstępie. To jest zbiór dla tych, którzy już powtórzyli materiał. Natomiast zbiór "Matura z matematyki 2005" Kiełbasy, moim zdaniem, idealnie nadaje się to powtarzania (nie wiem skąd taki sąd, że tam są tylko proste zadanie) i dlatego poleciłam go swoim uczniom. Podejrzewam, że tekst ziomma, to jakaś nieudana kryptoreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 22:55 Ziomm, Ty albo jesteś geniuszem, albo nie widziałeś książki Kiełbasy. Jest tam dużo prostych zadań - te dla poziomu podstawowego i zadania wprowadzające, ale z wieloma zadaniami na poziomie rozszerzonym mam problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sold Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.04, 22:09 Masz rację ewe. My też się uczymy z kiełbasy i wg mnie te zadania są trudniejsze niż w informatorzee CKE. Ziom to może widział kiełbasę, ale w sklepie mięsnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarna Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 11:56 Zastanów się człowieku, przygotować się do matury z kłaczkowa i Kurczaba?!? Bardzo śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
droga2 Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY 04.12.04, 19:47 a co? przygotowywałas sie juz z kłaczkowa i kutrzaba i nie zdalas? śmieszna to ty jestes, moim zdaniem i to dobre i to, i sie nie kłóćcie Odpowiedz Link Zgłoś
anglopismak Re: MATEMATYKA - NOWA MATURA - POZIOM ROZSZERZONY 28.11.04, 18:00 pomoc (;D) z MATMY- matura, koła, egzaminy, poprawki (każdy poziom)- zdawalność 100% polecam- TYLKO REGION WROCŁAW- SAMI wybieracie jaką ocenę chcecie dostać. pozdrowienia, czekam na maile anglopismak@gazeta.pl Wszystkie rozwiązania zadań na cito (pełny komentarz). anglopismak@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 18:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś