Gość: duuuuuuduuuuu IP: *.acn.waw.pl 14.12.04, 18:51 Jakiego poloneza tanczycie an studniowce? My oginskiego "pozegnanie ojczyzny" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mootya Re: polonez 20.12.04, 21:02 a my z pana tadeusza Kilara. ostatnio praktycznie tylko jego sie tanczy. szczerze mowiac nie znam zadnego innego, ale ten mi najzupełniej odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: offca Re: polonez IP: *.net.pl 21.12.04, 16:20 My też z Pana Tadzia. Dziś była pierwsza próba. Jest OK. Fajnie bo każda klasa ma inny układ. Nie wiem jak jest u Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: polonez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 20:12 My tez mielismy dzisiaj pierwsza probe,kazdy tanczy inaczej,strasznie nierowno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: polonez IP: *.ssnet.pl 21.12.04, 20:59 My sie męczymy od września, a i tak jeszcze często każdy tańczy inaczej. To dlatego,że uczymy się trzech różnych układów i jeszcze tańczymy 2 rodzaje walca walca. tak jest na każdym w-fie i lekcji wychowawczej. mam już dośc, w koncu to jest LO a nie szkoła baletowa! Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: polonez 21.12.04, 21:51 > tak jest na każdym w-fie i lekcji wychowawczej Na marginesie, czy ktoś zastanawiał się jak uzasadniane jest organizowanie prób poloneza kosztem lekcji WF? /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
karodzaj Re: polonez 22.12.04, 14:45 a wszyscy tańczycie? U nas po sześć par z klasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szauotek Re: polonez IP: *.leon.com.pl 25.12.04, 16:22 u nas tanczą wszyscy, a próby zaczęliśmy jakos na początku grudnia i mysle ze nawet niezle nam to wychodzi... a studniówka juz 8 stycznia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Kimono Re: polonez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 23:02 U mnie studniówka tylko patrzeć - 21 sytcznia. Chyba będą problemy z dobraniem się w pary, u mnie w klasie nikt się z nikim nie lubi - to będzie kolejna klapa!!! W szkole zresztą także!!! Szkoła indywidualistów Odpowiedz Link Zgłoś
vilgevere Re: polonez 26.12.04, 13:22 A ja nie wiem jakiego będziemy tańczyć, kto będzie tańczył i jak, ani nawet nie wiem kiedy dokładnie (bo nie wiem kiedy jest studniówka - jakoś na początku lutego chyba) Prób oczywiście nie mamy, nie wiem kiedy sie zaczną... Grunt to chodzić do szkoły gdzie informowanie ucziów jest najważniejsze :/ Odpowiedz Link Zgłoś