Dodaj do ulubionych

do szefowej MARII MAGDZIARZ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:03
przeczytałam jej wypowiedż dotyczącą przekładania egzaminów , wynika z
niej ,że jak się folia zedrze z przewożonych / opakowanych / arkuszy to można
przełożyć maturę na inny termin , a jak się zachoruje to nie BOŻE -PATRZYSZ
I NIE GRZMISZ - KOLEJNY PRZYKŁAD PRZEDMIOTOWEGO TRAKTOWANIA MATURZYSTÓW -
BARDZO SPRAWIEDLIWY !!!! A SKĄD PIENIĄDZE ???
Obserwuj wątek
    • Gość: b Re: do szefowej MARII MAGDZIARZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:17
      o co ci chodzi? ze jak folia zerwana i przekladaja to chyba dobrze, nie?
      przynajmniej staraja sie zeby przekretow nie bylo
      i trudno sie dziwic, ze nie organizuja dodatkowych egzaminow dla tych co sa
      chorzy- raz ze kasa, dwa, ze - niestety, ale to zroumiale w koncu- przy
      kilkuset tysiacach nie licza sie jednostki
      a egzamin mozesz napisac za pol roku, wiec nie jest az tak zle, nie musisz
      czekac do nastepnego maja
      to chyba mozna zrozumiec?
      • Gość: maranka Re: do szefowej MARII MAGDZIARZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:23
        już napisałam gdzie indziej ,że chyba cię wszyscy bardzo lubią za koleżeńskośc
        i solidarność z maturzystami / a szczególnie twoja klasa /jeszcze raz gratuluję
        pewności siebie i optymizmu
        • Gość: b Re: do szefowej MARII MAGDZIARZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:41
          optymizmu nie ma co gratulowac bo to cecha wrodzona dzieciatko, a nie
          wypracowana, nie bylo zadnym moim wysilkiem zeby tak a nie inaczje spogladac na
          wszystko
          ty to pewnie nie za duzo sie uczysz, co?
          a co do tych chorych, to naprawde mi przykro jak ktos nie przystapi bo nie
          moze, ale co zrobic?? niestety nie da sie wszystkich uszczesliwic, pewnie, ze
          najlepsze byloby podejscie indywidualne do wszystkiego, i do kazdego ucznia,
          ale co mozna na to, ze to niewykonalne? moze kiedys/......ale na pewnoi nie
          predko, i raczej nie w tym stuleciu
          no powiedz sama, jakie wyjscie bys proponowala?? kiedy dodatkowy egzamin, jak
          na poczatku czerwca /lipca trzeba juz skladac papiery na uczelnie?
    • Gość: maranka Re: i miałam rację -będzie dod. termin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 07:07
      poszli po rozum do głowy !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka