Dodaj do ulubionych

Sposób na radzenie sobie ze STRESEM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:04
Jak w temacie- proszę o wasze porady, jak sobie z tym radzicie. pzdr
Obserwuj wątek
    • truskafka86 Re: Sposób na radzenie sobie ze STRESEM 15.04.05, 10:54
      pomocne są (dla mnie):
      * ulubiona muzyka (i taniec przy niej) :)
      * króciutki sen w ciągu dnia
      * nie uczenie się cały dzień, ale nauka, przerwa, nauka, przerwa :) w ten sposób
      nie myśle ciągle o tym i stres nie jest taki duży :)
      * rozmowa z mamą :)

A tak w ogóle to ja się na razie nie boję matury, bo nie taki diabeł straszny :)
      Może moja bezstresowośc komuś pomoże :)
      powodzenia na maturze, ja zaczynam już we wtorek :)
    • Gość: b Re: Sposób na radzenie sobie ze STRESEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:47
      ha, ja bede zestresowana moze za tydzien przed ustna :)
      i moze przed matematyka, nie wiem, na razie tego nie czuje, a dzis jestem
      dodatkowo bardzo bardzo szczesliwa z ukonczenia szkoly:D
      aha, na stres moze jeszcze przyjdzie czas, bo z moimi ocenami nie mam sie co
      wybierac na konkurs swiadectw ;) musze dobrze napisac mature :D
      ale na nerwy zawsze dobrze u mnie dzialala muzyka, i czasem czytanie i czasem
      rozmowy o bzdetach ze znajomymi :) i jeszcze czasem internet :) aha no i przede
      wszystkim - najlepiej uspokaja swiadomosc, ze umiem to czego sie ode mnie
      wymaga :) wiedza czasem daje komfort hehehhe
      • Gość: x Re: Sposób na radzenie sobie ze STRESEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:48
        ja staram sie nie myśleć za wiele o tym że egzaminy są już tuż tuż, ale troche
        słabo mi to wychodzi
      • Gość: ^%$&^ Re: Sposób na radzenie sobie ze STRESEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 12:20
        oj stres to dopiero mnie dopadnie... a na razie staram się nie myśleć, że zdaję
        maturę tylko po prostu przygotowuję wystąpienie. wciąż do mnie nie dociera tak
        na prawdę, że TO JUŻ TO!!! może i lepiej ;) powodzenia!!
    • Gość: hanka_mega_hepi:) Re: Sposób na radzenie sobie ze STRESEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:51
      ja już po i mam wyniki:) nie taki diabel straszny, nie warto sie stresowac
      serio, ale niestety stres jest nieunikniony zwlaszcza pol godz przed egzaminem
      normalnie masakra ale potem takie szczescie ze sie poplakac mozna:) i po
      stresie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka