Gość: K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:04 Jak w temacie- proszę o wasze porady, jak sobie z tym radzicie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskafka86 Re: Sposób na radzenie sobie ze STRESEM 15.04.05, 10:54 pomocne są (dla mnie): * ulubiona muzyka (i taniec przy niej) :) * króciutki sen w ciągu dnia * nie uczenie się cały dzień, ale nauka, przerwa, nauka, przerwa :) w ten sposób nie myśle ciągle o tym i stres nie jest taki duży :) * rozmowa z mamą :) A tak w ogóle to ja się na razie nie boję matury, bo nie taki diabeł straszny :) Może moja bezstresowośc komuś pomoże :) powodzenia na maturze, ja zaczynam już we wtorek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Sposób na radzenie sobie ze STRESEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:47 ha, ja bede zestresowana moze za tydzien przed ustna :) i moze przed matematyka, nie wiem, na razie tego nie czuje, a dzis jestem dodatkowo bardzo bardzo szczesliwa z ukonczenia szkoly:D aha, na stres moze jeszcze przyjdzie czas, bo z moimi ocenami nie mam sie co wybierac na konkurs swiadectw ;) musze dobrze napisac mature :D ale na nerwy zawsze dobrze u mnie dzialala muzyka, i czasem czytanie i czasem rozmowy o bzdetach ze znajomymi :) i jeszcze czasem internet :) aha no i przede wszystkim - najlepiej uspokaja swiadomosc, ze umiem to czego sie ode mnie wymaga :) wiedza czasem daje komfort hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Sposób na radzenie sobie ze STRESEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:48 ja staram sie nie myśleć za wiele o tym że egzaminy są już tuż tuż, ale troche słabo mi to wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^%$&^ Re: Sposób na radzenie sobie ze STRESEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 12:20 oj stres to dopiero mnie dopadnie... a na razie staram się nie myśleć, że zdaję maturę tylko po prostu przygotowuję wystąpienie. wciąż do mnie nie dociera tak na prawdę, że TO JUŻ TO!!! może i lepiej ;) powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka_mega_hepi:) Re: Sposób na radzenie sobie ze STRESEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:51 ja już po i mam wyniki:) nie taki diabel straszny, nie warto sie stresowac serio, ale niestety stres jest nieunikniony zwlaszcza pol godz przed egzaminem normalnie masakra ale potem takie szczescie ze sie poplakac mozna:) i po stresie:) Odpowiedz Link Zgłoś