fruktoza Re: szukalam w necie i...znalazlam 10.05.05, 14:15 to po co rozpowiadasz?:) tak to by wszysycy myśleli,że mądra/mądry jesteś.. :P pozdrawiam naiwnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mantis Fiza HELP !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 00:28 dajcie coś na fize jak macie. Ładnie prosze :) pmml@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
doriiss Re: szukalam w necie i...znalazlam 11.05.05, 11:30 proszę, podeślijcie mi coś co będzie na biologii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.nawojowa.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 20:50 proszę proszę proszę mi wysłać. theonly@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimi Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:01 na biologii bedzie duzo pytan o ssaki, gady, plazy, ptaki oraz wiele z roslin. ale to tylko czesc z tego co ma byc, tyle doczytalem i usuneli link... :( aha, a i fizy troche zlapalem: beda zadania z zasad dynamiki, czesc o gazach i duuuuzo z jadrowej (glownie rysowanie). mam nadzieje ze troche pomoglem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:53 siostra2@buziaczek.pl interesi mnie chemia i biologia plissssssssssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qn Zadania z informatyki? IP: *.tele2.pl 12.05.05, 00:28 No właśnie, ma ktoś z Was zadania z wczorejszej matury z informatyki albo wie, gdzie je znalezc? Pozdrawiam Qn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.tvgawex.pl 12.05.05, 08:30 hahahaha nie żartuj sobie "niestety linik już zablokowany" hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.tvgawex.pl 12.05.05, 08:30 hahahaha nie żartuj sobie "niestety linik już zablokowany" hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potomak@op.pl Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 21:03 Błagam zlituj się nad nieukiem. Pomóż!!! Jak wypali czeka nagroda. potomak@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiech Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:06 www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=220&Itemid=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teka potomak@op.pl IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 21:07 Błagam pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potomak@op.pl Re: POMOCY IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 21:36 Jak macie chemie i fizykę to podeślijcie potomak@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.devs.futuro.pl 12.05.05, 22:43 Błagam wyślij mi fizyke i chemie shakki@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuka Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 13.05.05, 00:40 Ten post jest żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primaver Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.chello.pl 13.05.05, 01:51 yyy.... coś mi sie wierzyć nie chce :D masz może geografie ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwa wyślijcie chemie gulczkwas1@wp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:09 cze pliss, wyślijcie mi z chemii gulczkwas1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nispokojna Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:46 Jeżeli możesz przesłać mi te tematy z chemii i fizyki, to tom jest mój adres: editka63@wp.pl . Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryja idioci!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.05, 09:10 Ty popracuj lepiej a nie pros sie o pytania naiwna idiodko!!!! Tylko to potrafisz?? cwaniakowac?? ale jak sie w glowie nic nie ma to sie nie dziwic. Nie jestem geniuszem, i byc moze sama nie zdam matmy, teraz czeka mnie chemia rozszerzona ale w zyciu nie przyszlo mi na mysl zeby o cos podobnego prosic!!! WSTYD!!!! madra Polka!!! zero honoru!!! zamiast pokazac swoje umiejetnosci to prosza sie ludzie tacy jak ty o gotowce, na dodatek na forum. Widac ze nic w tych glowach nie macie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaa Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 00:56 ja pie.. ludzie wy mnie to juz dobijacie... myslicie ze ktos wam przesle te tematy?? Ja wam powiem ze kutasa do japy a nie :P Nikt normalny jesli ma pytania to ich nie przesle bo po co ?? Co on z tego bedzie mial?? Kasa to rozumiem, ale czy wy jestescie tak naiwni ze ktos wam da gwiazdke z nieba i wysle tego maila:>?? Nie musicie odpowiadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toudias Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: 80.51.90.* 15.05.05, 10:41 jeśli faktycznie masz i mogłabyś się podzelić, to byłbym wdzięczy :) toudias@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE LOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:49 Ale tu bank maili się uzbierał :D Ktoś miły teraz może się pobawić i spam powysyłać , albo coś jeszcze , dla naiwnych wybrańców...hehehhee Aaa jeszcze są programy do wysyłania wielkich ilości wiadomości... Czy ktoś chce przez taką głupotę stracić konto???? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.strzebin.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 13:48 nie wiem czy nie jest już za późno, ale w miarę możliwości proszę o kontakt na gg:2221786. Będę baaaaardzo wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Drodzy forumowicze... IP: *.man.busko.pl 16.05.05, 19:15 mam nadzieje ze pomoglam niektorym z Was i matura okazala sie nie taka straszna. Z kilkoma osobami bede na roku na studiach wiec juz teraz mowie do zobaczenia!! dzieki za wspolprace i terminowe pzrelewy. Jestescie OK Mysle ze cos zostanie na otrzesiny.. TYM SAMYM powyzszy watek zamykam. Dzieki za wspolprace pzry rozwiazywaniu FIZYKI i CHEMII. Gdybyscie zmieniali uczelnie dajcie znac Pozdrowiam KLO, fasiona i INKE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Drodzy forumowicze...!!!!! IP: *.man.busko.pl 16.05.05, 19:16 mam nadzieje ze pomoglam niektorym z Was i matura okazala sie nie taka straszna. Z kilkoma osobami bede na roku na studiach wiec juz teraz mowie do zobaczenia!! dzieki za wspolprace i terminowe pzrelewy. Jestescie OK Mysle ze cos zostanie na otrzesiny.. TYM SAMYM powyzszy watek zamykam. Dzieki za wspolprace pzry rozwiazywaniu FIZYKI i CHEMII. Gdybyscie zmieniali uczelnie dajcie znac Pozdrowiam KLO, fasiona i INKE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potomak@op.pl Re: Drodzy forumowicze...!!!!! POMÓŻ IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.05, 14:02 Bardzo prosimy o arkusze z fizyki i chemii... Odwdzięczymy się... Kwota do uzgodnienia. potomak@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowana CHAMSTWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:20 wy maluchy, rocznik młodszy ,, nowa maturka " wciąz jedno i to samo nowa , a STARA ??? zero Odp. na jakie kolwiek zadania maturalne , a przeciez np. gegra w lubuskim była bardziej trudna, i zawiłą niz na waszej niby ,,trudnej" maturze z gegry wiec nawet nie narzekajcie , ze nie mozecie czegos znaleść mało wam jeszcze >????? powoli mam juz dosyc waszej matury , nonstop to samo (jesli ktos ma zamiar sie czepiac błedów prosze bardzo,lecz chyba nie o to chodzi - mam dyslekcje wiec te błedynie sa z mojej wieny popełniane, pomimo tego ze kontroluje to co pisze ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YUKKA Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:21 A ja znalazlam tematy z geografii i tak sie wykulam ze napewno dostane maxa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_x o swieta ludzka naiwnosci :) 18.05.05, 14:54 ale jesli sa tu az tacy desperaci to ja moge sprzedac wam testy na wszystkie uniwesytety. do prawa i psychologi dziennikarstwo gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Matura z fizyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:19 Matura z fizyki potworniue trudna, nawet majac wczesniej arkusz bylaby`trudna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gajka Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:12 Cześć! Zdaję chemię. Czy możesz zdradzić mi tajemnicę? Napisz na adres: medea5@poczta.onet.pl Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:41 podzielisie sie chemia bo jutro zdaje i nic nie umiem:(((((( misiek.jawor@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurand ze spychowa Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:05 a ja szukalem w necie przepisu na babke drozdzowa z bita smietana... szukalem, szukalem i... znalazlem! niestety link juz zablokowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:02 kiedy będą odpowiedzi z fizy i gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś