Gość: MATURZYSTA IP: *.devs.futuro.pl 24.04.05, 13:19 JAK SIE UCZYLISCIE NA ANGIESLKI USTNY? POWTARZALISCIE SOBIE SŁÓWKA, MOZE PRZYGOTOWYWALISCIE SOBIE JUZ ODPOWIEDZ NA ZESTAWY? MOZE SIE NIE UCZYLISCIE LUB UCZYCIE JAK TO BYŁO/JEST :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hultajka : JAK SIE UCZYLISCIE/UCZYCIE NA ANG? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 24.04.05, 13:28 ja uczyłam się we wt.śr.i czw. We wt, i śr. robiłam takie testy z ksiązki dla nauczycieli na temat matury,tam były takie testy jakie są na maturze ,a w śro.posiągałam zadania z matury i w czw. wszyskie zrobiłam(znaczy czytałam treśc myslałam co bym powiedziała i ewnetualnie notowałam sobie jakieś słówka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: JAK SIE UCZYLISCIE/UCZYCIE NA ANG? IP: *.76.classcom.pl 24.04.05, 13:54 powtarzalam slownictwo, to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: JAK SIE UCZYLISCIE/UCZYCIE NA ANG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 17:52 ja mam jutro egzamin! czytam przedewszstkim na rozne tematy po kilka razy i dodatko staram sie zapamietac jak najwiecej slow:) Odpowiedz Link Zgłoś