Dodaj do ulubionych

NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:41
ZDENERWOWAŁO MNIE DZISIEJSZE ZACHOWANIE W SZKOLE,W MOJEJ SZKOLE.JA WIEM ŻE MAM DZINĄ SZKOŁE ALE TO CO DZIŚ ZOBACZYŁAM TO MNIE CAŁOKOWICIE ZAŁAMAŁO.PO PIERWSZE KOMISJA URZĄDZAŁA SOBIE SPACERKI PO SALI.CZY MOŻNA W TAKIM KLIMACIE SIE SKUPIĆ?NO NIE BARDZO,A Z TEGO CO WIEM TO NIE WOLNO IM CHODZIĆ BO TO ROZPRASZA.PO DRUGIE TO JEST SKANDAL ŻE NAWET WŁASNEJ TOREBKI NIE MOGŁAM SOBIE WZIĄĆ DO SALI.NIE POZWOLILI!A NAJLEPSZE JEST TO ŻE ICH NIE INTERESOWAŁO GDZIE MAMY ZOSTAWIĆ SWOJE RZECZY- POPROSTU MIAŁO ICH NIE BYĆ!A W TOREEBCE MIAŁAM WSZYSTKO PIENIĄDZE ,TELEFON ITD.ICH JEDNAK TO NIE INTERESOWAŁO.BOLI MNIE TO ŻE NIKT SIE JUŻ NA ŚWIECIE NIE LICZY Z CZŁOWIEKIEM.KAŻDY TRAKTUJE INNĄ OSOBE JAK ŚMIECIA I TAK WŁAŚNIE SIE DZISIAJ POCZUŁAM.NIE MOGE SIE Z TYM POGODZIĆ ALE TRUDNO TAKI JUŻ JEST ŚWIAT I LUDZIE.TERAZ LICZĄ SIE ZNAJOMOŚCI I WPŁYWY.JESLI KTOŚ TEGO NIE MA TO JEST NIKIM.A NAJGORSZE JEST TO ŻE WYNOSISZ TAKIE DOŚWIADCZENIA JUŻ Z SAMEJ SZKOŁY! POZDRO!
Obserwuj wątek
    • Gość: dddddddddddd nie powinni chodzic a chodzili-chamstwo IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 17:46
      u mnie tak samo,najpierw polonistka gada ,ze nie można chodzić,bo takie są
      procedury,a jak pezyszło do matury to każdy sopbie popinał na obcasach(no
      oprócz kolesia z w-fu)
      • Gość: rrr Re: nie powinni chodzic a chodzili-chamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:48
        A z tłukącymi obcasami, owszem, skandal. Mój dyrektor zabronił.
      • Gość: aaa Re: nie powinni chodzic a chodzili-chamstwo IP: *.com.pl / *.abp.pl 05.05.05, 17:58
        w takich przypadkach mozna sie w ciagu 2 dni odwolac do kuratorium i skarge
        zlozyc
    • Gość: rrr Re: NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:46
      Mieli cię wpuścić z torebką i telefonem? Żeby Cię potem musieli wywalić skazując
      na oblanie egzaminu za jego _zakazane_ w przepisach posiadanie na sali?

Myślenie jest w życiu bardziej pomocne niż znajomości, chyba że są to znajomości
      z przepisami.

Dlaczego moi uczniowie potrafili wcześniej poprosić wychowawcę i dyrektora o
      zapewnienie im sali do przechowania rzeczy? Bo myślą, zamiast czekać na obsługę.
      • n_nicky Re: NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL 05.05.05, 17:51
        Ja jakieś 15 minut przed końcem rozszerzonego słyszałam tylko burczenie w czyimś
        brzuchu i westchnienia(z nudów)komisji...ale siedzieli na tyłkach cały czas :)
        • Gość: zet Re: NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL IP: opalka.siec* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:58
          a umnie na próbnych maturach koleś jogurt wpierd**ał i siorpał..
        • Gość: Szpilka Re: NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 05.05.05, 18:27
          Tyłek to ty masz, niewyparzona m........o. Traktuj nauczycieli z szacunkiem.
          • n_nicky Re: NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL 05.05.05, 18:33
            Przydałoby się Tobie trochę ironii i poczucia humoru...pewnie Ci nie poszło:/
            A jeśli chcesz z takim szacunkiem traktować nauczycieli,to traktuj też z
            szacunkiem wypowiadające się tu osoby m......o.
          • Gość: Pedro Re: NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:49
            hahahahaha no ty tam jak smiesz mowic ze nauciel ma tylek?!?!? nauczyciel
            siedzi na pupci, miej ty troche szacunku ! ah ta dzisiejsza mlodziez zero
            poszanowania dla dupy!
        • Gość: Szpilka Re: NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 07.05.05, 19:03
          A kogo mam traktować z szacunkiem? Tych co na innych bluzgają?
    • Gość: Dodunia18 Re: NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:41
      Te zasady,które wymyślili ci debile, autorzy reformy,to istna paranoja!!! Żebyz
      abronić ludziom mieć ze sobą jedzenia!?!?! To jest niehumanitarne... A w mojej
      szkole,to w ogóle przegięli! Kilka miesięcy temu płaciliśmy 40zł na to,abyśmy,
      w przerwach między egzaminami, mieli zagwarantowane jedzonko. A tu,proszę-dają
      nam malutki kartonik soczku i "Grześka" z czekoladą!!! Skandal!!! I jak tu
      człowiek ma siedzieć z pustym żołądkiem od 9-tej rano do prawie 16-tej i do
      tego intensywnie myśleć?!? A ci egzaminatorzy mieli szwedzki stół: na paterach
      banany,winogrona,pomarancze,ciasta z kremami,kawe,ciastka,kanapki... A to
      przecież maturzyści potrzebują większej dawki enargii,niż egzaminatorzy,którzy
      sobie siedzą,plotkują(!!!)i gapia się na nas,śmiejąc się. Debile!!! Ta "nowa
      matura", to jedna wielka farsa...
      • Gość: Dodunia18 Re: NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:53
        A tak na marginesie,to nie wzięli kilku istotnych rzeczy pod uwagę przy wyborze
        tego naszego "menu". A mianowicie,że ktoś tak jak ja zresztą, może mieć
        uczulenię na czekoladę("Grzesiek") i na pomarańcze(soczek). Całą rozszerzoną
        przecierpiałam drapiąc się, już nie mówiąc o tym,że jak wróciłam do domu,to
        cała moja twarz i dłonie(!-i jak tu pisać,kiedy dłonie cię swędzą???) były w
        wysypce i całe czerwone,rozdrapane do krwi w niektórych miejscach i kręciło mi
        się w głowie z wycieńczenia oraz głodu(siedż tu sobie do póżnego popołudnia z
        samym batonikem i kilkoma militrami napoju w brzuchu). A egzaminatorzy sobie
        siedzą na sali jedząc!!! SKANDAL!!!!!
        • Gość: symfonia grozy Re: NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:10
          skoro bylas uczulona to po co to jadlas i pilas?
    • Gość: x.X.x Re: NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:23
      To powiem wam ze u mnie widocznie i nauczyciele w komisji i uczniowie
      pomysleli. Jak juz ktos mial ze soba czy telefon czy torebke czy nawet plecak i
      nie zostawil tego w samochodzie kolegi to mogl zawsze odlozyc swoj dobytek czy
      to na parapecie sali czy tez po prostu na podlodze (przy stoliku
      komisji).Zastanawia mnie tylko jedno- dlaczego ci ktorzy narzekaja tak na brak
      jedzenia w przerwie pomiedzy egzaminem na poziomie podstawowym a rozszerzonym
      nie zabrali ze soba chociaz zwyklej bulki.
    • Gość: nauczyciel Re: NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL IP: 212.160.209.* 07.05.05, 20:53
      bredzisz, dziecko! po pierwsze - wiedziałaś, że na salę nie wolno niczego
      wnosić; po drugie - nauczyciele mają prawo chodzić (sam chodziłem); gdyby nie
      chodzili, to ta debilna matura byłaby jeszcze śmieszniejsza niż teraz! w częsci
      pisemnej, gdzie 70% to sprawdzian testowy, trzeba jakoś walczyć z narodowym
      sportem - ściąganiem!
      • Gość: klio Re: NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL IP: 82.160.57.* 07.05.05, 20:56
        Podczas matury nauczyciele mogli chodzić, ale nie wolno było stukać obcasami
        (wiadomo że to rozprasza), zatrzymywać się koło ławek uczniów, nachylać i
        zaglądać im w kartki.
    • Gość: nokia Re: NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL IP: *.brzezno.gda.pl 07.05.05, 21:27
      podczas matury nauczyciele nie maja prawa chodzic po sali,chyba ze sie ktos
      zglosi!!!a co do tego jedzenia w przerwach-to w mojej szkole wogole nie
      pomysleli zeby nam cos zorganizowac!!a rzeczy zostawialismy w salach dla nas
      przygotowanych jako szatnie
      • Gość: JAŚKA ALE JAK SIĘ ŚCIĄGAŁO!!! SUPER IP: 82.160.102.* 08.05.05, 10:15
        NA ANGIELSKIM POKAZUJESZ KOLEDZE NA PALUCHACH KTÓRE PYTANIE
        ON TAK SAMO POKAZYWAŁ NR ODPOWIEDZI (ABCD)

SUPER MATURA- CZYSTA ZACHĘTA DO BEZKARNEGO ŚCIĄGANIA
        A NIECH BELFER SPRÓBUJE RUSZYĆ D... ALBO COŚ POWIEDZIEĆ ABY TEMU ZAPOBIEC
        MA TO ZAKAZANE!!! BUCHACHA!!!- DZIĘKI CI NOWA MATURO
    • titush Re: NOWA MATURA DO BANI!!!!SKANDAL 08.05.05, 10:44
      u mnie było to samo. przyszłam sobie przed egzaminem na maksymalnym luzie... do
      czasu. sprzątaczki odsyłały nas z klasy do klasy, w rezultacie po całej szkole
      ganialiśmy. jedna: "nie, nie, ja dzisiaj nic nie przyjmuje", druga: "nie, nie,
      ja tylko komórki" i tak w kółko, wrrrrrrrrr... a 9 tuż tuż... w końcu okazało
      się, że zaplecze sali, w której pisaliśmy było otwarte i tam mogliśmy zostawić
      rzeczy, a niektórzy skorzystali z uprzejmości pani sekretarki i w sekretariacie
      zostawiło rzeczy. tak się zdenerwowałam, że dopiero po 2 godzinach po mnie
      spłynęło.
      totalna ignorancja!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka