Dodaj do ulubionych

POBUDKA!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:47
Nie rozumiem jak mozna napisac w brudnopisie i nie zauważyć..lUdzie wy
jestescie na tej maturze pijani czy na jakis dragach..jedna zakreslała
krzyzkami, inny podpisal sie imieniem i nazwiskiem..teraz brudnopis..WAM NIE
MOWILI O PROCEDURACH PRZED MATURAMI... Przeciez 100 razu u nas powtarzali, że
jak sie trafi egzaminator to nie musi sprawdzac brudnopisu..nie ma takiego
obowiazku,a jak pisało CKE w arkuszu na jezyku polskim....BRUDNOPIS NIE
BEDZIE
SPRAWDZANY... i tak powinno byc. BRUDNOPIS TO BRUDNOPIS i na starej tez go
nie
sprawdzali!! Obudzcie sie, bo jak tak dalej pojdzie to polowa nie zda, bo nie
umie przestrzegac regul, ktore ta "gra" ma, a nie dlatego, że nie ma
wiedzy!!!!

POZDRAWIAM i moze nastepnym razem wypijcie cos na pobudzenie, moze jakas
mocna
kawa...
Obserwuj wątek
    • Gość: llus Re: POBUDKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:54
      Ale co do polskiego pisemnego to CKE nawaliło. Bo o zakreślaniu czy podkreślaniu
      tematu nic nie było. Wybrać?? Wybrałem bo na dwa tematy nie pisałem.Trochę dużo
      tych reguł.Dowalili tych reguł i mamy o wszystkim pamiętać... a kiedy mam
      opanować materiał??? Skończyłem szkołę 15 a 18 kwietnia już się matury zaczynały...

• Gość: DzidziBoo Re: POBUDKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:59
        Podkreślenie to rozumie, bo nie bylo napisane, ale zamalowywanie kwadratow...to
        na probnej juz bylo, a tez na gimnazjalnym!!! XYZ rowniez bylo na probnym...
        Ja tez zaczelam matury 18 kwietnia, skonczylam szkole tak samo jak TY, ale
        procedur to sie uczyłam przez cale trzy lata, bo pokolei cos wprowadzali, nam
        odrazu to mowiono... wiec nie mowmy, ze nie bylo kiedy sie tego dowiedziec...
        Brudnopis...CZy kiedy kolwiek oddaliscie np. wypracoanie w brudnopisie??
        • Gość: nokia Re: POBUDKA!!!!! IP: *.brzezno.gda.pl 07.05.05, 23:07
          całkowicie się z Tobą zgadzam!Przeciez tam było jak wół napisane BRUDNOPIS i
          CZYSTOPIS,jak można tego nie zauważy???a o zamalowaniu kratek było napisane na
          pierwszej stronie!!!ale jak ktos nie czyta to pózniej niech nie płacze że nie
          zdał...
          • Gość: Qwer Ja napisałem wszystko w brudnopisie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 11:21
            Co wy gadacie. Ja napisałem na podstawowym angielskim w brudnopisie bo wyszłem z założenia że jest tak samo jak na polskim ( a potem sie okazało że było na odwrót)Nie patrzyłem na to gdzie jest brudnopis a gdzie czystopis bo wydawało sie to dla mnie oczywiste że pierwszy jest czystopis tak jak było na polskim.Poza tym nerwy robią swoje, czasu też wiele nie miałem... Wy nigdy pod wpływem emocji nie pomyliliście sobie niczego? Tacy jesteście prze...?
    • Gość: YesOFcourse Re: POBUDKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:50
      Ja też napisałam w brudnopisie... ale wałek. Nie jestem roztrzepana ani nic z tych rzeczy. Nie wiem jak to sie stało ale napisałam nie tam gdzie trzeba. A co do starej matury to sie mylisz bo brudnopis sprawdzali zawsze przynajmniej w mojej szkole i nawet jak ktoś na czysto czegoś nie miał ale na brudnopisie miał to mu podciągali ocenę.. Ale to była stara matura było sie pod ochronnym parasolem nauczycieli....a teraz?
      • Gość: DzidziBoo Re: POBUDKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 18:24
        u nas nie sprawdzali brudnopisu, ale wiem tyle, że na naszej probnej tez
        najpierw byl brudnopis, a potem czystopis, wiec mnie to nie dziwilo i zawsze
        wole spojrzec gdzie pisze... Nie zwalajcie, ze mieliscie malo czasu, bo wszyscy
        mieli tyle samo...za roztrzepanie sie placi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka