Dodaj do ulubionych

DO EGZAMINATORÓW JĘZYKA ANGIELSKIEGO

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:15
Chciałabym się dowiedzieć czy prace z niezaznaczonym tematem z języka
angielskiego na poziomie rozszerzonym będą sprawdzane w normalny sposób? Bo
bardzo ta sprawa mnie dręczy już od 3 dni. Egzaminator - anglista po
przeczytaniu pracy chyba powinien wiedzieć na jaki temat pisała dana
osoba :D. Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: 1986 Re: DO EGZAMINATORÓW JĘZYKA ANGIELSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:13
      ja też mam pytanko!Jeśli odp zaznaczyłam tylko w karty odp tzn jeśli pod
      zadaniem nie pozaznaczłam a,b,c czy c to nie uznają mi pracy?Czy wystarcza odp
      w karcie???BO jeśli np pod zadaniem miałam zaznaczone A a pózniej zmieniłam na
      B (ale zmieniałm w karcie a nie pod zadaniem)??Dopiero teraz zorientowałam sie
      ze mogą mi tego nie uznać:(:(:( mam nadzieje ze wystarcza odp w karcie.Jeśli
      ktoś coś wie na ten temat to napiszcie coś!PROSZE!!Pozdro!
      • Gość: Egzaminator Re: DO EGZAMINATORÓW JĘZYKA ANGIELSKIEGO IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 08.05.05, 14:34
        Sądzę, że praca będzie sprawdzona, nawet jeśli nie zaznaczyłaś/eś tematu. Co do
        drugiego postu, to napisany jest mętnie. Raz piszesz, ze nie zaznaczyłaś/eś
        wcale odpowiedzi w arkuszu, a następnie, że zaznaczyłaś/eś, tylko, że
        skreśliłaś i zmienioną wersję naniosłaś/eś na kartę odpowiedzi. Napisz
        precyzyjnie co się stało, wtedy może odpowiem.
        • Gość: 1986 Re: DO EGZAMINATORÓW JĘZYKA ANGIELSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:41
          Tzn jeśli nie mam pozaznaczanych wszystkich odp pod zadaniem, ale mam w karcie
          odpowiedzi? Chaiąłabyms wiedzieć czy egzaminator sprawdza odp w karcie czy w
          arkuszu pod zadaniem????Prosze o odp!z góry dziękuje!!
          • Gość: rozowy k. Re: DO EGZAMINATORÓW JĘZYKA ANGIELSKIEGO IP: 80.54.200.* 08.05.05, 15:36
            oczywiście, ze sprawdzana jest karta, a nie arkusz :P Po to ona w końcu była :P
            w arkuszu nikt ci nawet nie kazał zaznaczać, arkusz był dla ciebie ;)
          • joanna9612 Re: DO EGZAMINATORÓW JĘZYKA ANGIELSKIEGO 08.05.05, 15:52
            Sprawdzana jest karta i to przez komputer. Egzaminator sprawdza tylko arkusze 1
            i 3 (wypracowania i zadania otwarte).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka