Dodaj do ulubionych

STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA AE !!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:36
Kto sie wybiera na ten kierunek i co zdaje na maturze?? ja się wybieram na AE
w Poznaniu. Ktoś może także??:> pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: nokia Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA AE !!!! IP: *.brzezno.gda.pl 08.05.05, 14:05
      ja sie wybieram ale do torunia i do warszawy skladam.zdaje
      Polak,francuski,historie,angielski i wos
      • motylek_86 Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA AE !!!! 08.05.05, 14:08
        Ja sie wybieram do Krakowa i zdaje polski, niemiecki, geografie i matematyke
        • Gość: misia Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA AE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:11
          Ja - warszawa i lodz prawdopodobnie
          • Gość: Mia Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA AE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:15
            A ja się wybieram do Poznania na stosunki międzynarodowe na AE!!! Ciekawe jaka
            będzie konkurencja... :-)
            • Gość: Mia Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA AE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:17
              aha i zdaję: angielski, historię (a także inne, ale tych nie będą tu brać pod
              uwagę)
              • Gość: misia Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA AE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:18
                Na uw biora pod uwage wos, historie i jezyk. Mam nadzieje ze mi jakos pojdzie.
              • Gość: radostek Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA AE !!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.05.05, 14:39
                A ile jestes w stanie uzyskac z matury rozszerzonej z historii? Bo mnie
                interesowalo zawsze ktory z przedmiotow do wyboru branych przez AE przez uwage
                jest najbardziej przyjazny.

----

Kanapa Kastrata
    • Gość: kate7 Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA AE !!!! IP: 80.50.17.* 08.05.05, 18:59
      Ojejj...ja tez wybieram sie na AE do Poznania (ewentualnie Krakow) tylko ze na marketing i zarzadzanie...z tego co widze to tu wszyscy zdaja po wiecej przedmiotow.Ja tez zdaje 1 dodatkowy ale jest nim jezyk..tak wiec razem jest ich 4 :matematyka, angielki , niemiecki, polski(jako jedyny podstawowy)
      ps.a jak wam poszedl nagielski? jak myslicie jak bedzie pozim wsrod kandydatow na AE?:>
      • Gość: panna-amelka Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA AE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:19
        ja tez na AE i na UMK na stosunki zdaje hipe wos polak angol wszystko rozszerz
        tylko polak podstwka porazkowo mi poszedl
    • Gość: laluni_a Re: STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA AE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:47
      Hmm ja zdaje wszystko też na rozszerz. ale widzę,ze przy was moje szanse sa
      mizerne....w ogole ich nie ma:/ ja nie zdaje nic dodatkowego :// o boshe czy ja
      sie w ogóle gdzieś dostane;/ wiem ,ze na stosunki jest duża konkurencja na pewno
      na UAM-ie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka