Dodaj do ulubionych

HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna

IP: 81.15.246.* 12.05.05, 14:37
Ja zdawałem matmę, ale teraz sobie przeglądam wasze arkusze z historii
poziomu podstawowego - przecież to było prościutkie, wszystko dało radę
odczytac albo z rysunków albo z oglądania Discovery. Ludzie - co wy nie
wiecie w którym roku była Jałta, albo nie wiecie jak wyglądał ubiór z lat
trzydziestych - to wszystko było na umiejętnosci - tak jak zakłada nowa
matura - to było banalne - lepiej pooglądajcie se arkusze z matmy - one
dopiero były trudne. No ale cóż matma musiał byc trudniejsza bo większośc
osób idzie na kierunki związane z matmą czego o historii powiedziec się nie
da - po niej mozna iśc na studia i byc potem nauczycielem albo bezrobotnym.
25 osób na 1 miejsce jak na informatyce UW też na kierunkach związanych z
historią nie ma - to pewnie daltego takie łatwe wam dali
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.05.05, 14:40
      Nie, jest "tylko" 18 na miejsce na socjologii, 15 na stostunki międzynarodowe,
      20 na psychologię...;) Tam się wszędzie zdawało historię. A z resztą wypowiedzi
      się zgadzam.
    • Gość: no Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: 81.15.246.* 12.05.05, 14:45
      NO
    • pawelek86 Ty masz chyba downa 12.05.05, 14:45
      matura z matmy to pikuś nie mów mi że zadanie o bankach albo na
      prawdobodobieństwo było trudne> Zresztą nie o to chodzi żeby sie licytować
      który przedmiot był trudniejszy chodzi o to że matura z historii nie sprawdzała
      żadnej wiedzy takich zagadnień nie nzjadziesz w żadnym podręczniku w żadnym
      teście próbnym i tu jest problem. ten test przypominał bardziej test z wiedzy o
      kulturze a nie z historii. Żadnej wiedzy konkretnej same ogólniki> nie wiekm
      kto odpowiada za tak niedopracowany test PARANOJA
      • Gość: matematyk haha Re: Ty masz chyba downa IP: 195.205.97.* 12.05.05, 14:47
        hista to banał był żałuje ze nie zdawałem miałbym na pewno z 80% ..nie to co
        matma
      • Gość: buahahah Re: Ty masz chyba downa IP: 81.15.246.* 12.05.05, 14:50
        A przepraszam kto ci powiedział, że nowa matura ma sprawdzac wiedze - bo mi
        wszyscy mówili, że ma sprawdzac UMIEJĘTNOŚCI. I nie gadaj, ze matura z matmy
        była prościutka skoro uczniowie nawet z klas o profilu matematycznym mieli
        problemy z częścią podstawową, poza tym większośc osób która skarży się z
        powodu nowej matury to ci którzy zdawali matmę, mimo że nowa matura z matmy
        była już jakiś czas temu. A ty jak zdawałeś historię to powinieneś oglądac
        Discovery i inne programy historyczne to byś zrobił to z łatwością i
        przyjemnoscią jak ja teraz przed kompem - mimo że jestem z klasy matematycznej
        a z historii nauczyciela ciągle nie było!!!!!
        • Gość: wons Re: Ty masz chyba downa IP: *.chello.pl 12.05.05, 15:02
          Pozatym czlowieku zachwujesz sie jak dziecko, no ale coz - taki prymitywizm polski - jak jestes taki dobry z historii to powinnes wiedziec, ze gleboko zakorzenione w Polakach jest cwianiakowanie bez pokrycia dokladnie takie jakie Ty prezentujesz swoja postawa. Wiec skoncz wasc wstydu oszczedz i idz sobie zwalic konika przy swoim discovery. Idac Twoim tokiem rozumowania, piszac matematyke to kazdy powinien robic sobie zadanka na sniadanie, obiad i kolacje, a zarczam, ze z matura problemow by nie mial.
        • Gość: XXX Re: Ty masz chyba downa IP: *.rybnet.pl 12.05.05, 15:06
          KOleś Tobie chyba do konca odwaliło stuknij sie w głupi łeb. bo to co piszesz
          jest nielogoczne taki wielki z ciebie Maniak dicovery?? to ja sie pytam od
          czego jest wiedza od czego są książki?? równie dobrze moge siedzieć przed
          telewizorem zamiast chodzić do szkoły i nie mów że historia była łatwa bo
          jakbyś ją miał pisac inaczej byś gadał a matma nie powiem nie była łatwa......
      • Gość: mloda Re: Ty masz chyba downa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:59
        dokladnie..o to chodzi....matura ma sprawdzac umiejetnosci i wiedze a nie
        umiejetnosc jania wody i wymyslania....
      • Gość: mloda Re: Ty masz chyba downa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:00
        aha..i no oczywiscie to nie byla historia powszechna tlyko historia transportu
        chybq
    • Gość: wons Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.chello.pl 12.05.05, 14:48
      ahah frajerze - ja jak przegladam arkusze z matmy to tez sobie mysle "jakie to banalne". Wymieniles najlatwiejsz pytanie Jalta i ubior lat 30 i myslisz ze kozak jestes - lol. A losiu moze doliczysz stres, uplywajacy czas itd. Robiles caly arkusz, czy tylko przegladneles? Ja przegladajac tez mowie banalne. Poprostu sprawdza sie przyslowie "latwo powiedziec, trudniej zrobic"... Wiec przestan chrzanic czlowieku!
      • Gość: dobijam cie Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: 195.205.97.* 12.05.05, 14:50
        to ty ciemny jestes jak tego nie zdasz <hahaha>
        • Gość: wons Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.chello.pl 12.05.05, 14:58
          oj lolu, wogole mnie nie dobijasz z prostego powodu - ja nie histeryzuje jak 90% spoleczenstwa, ze tego nie zdam;D :P Nie wspominajac, ze wielki mi inteligent, odpowiesz siedzac przed kompem w fotelu i bedziesz kozaczyc - dramat z Toba! A nie miales nie raz takiego uczucia po waznym egzaminie ze wychodzac z sali nagle wiedizales cos czego nie mogles skumac przez te dwie godziny siedzenia w stresie? Ja tez teraz wiele rzeczy wiem a na sali sie z nimi meczylem - wez to pod uwage.
      • Gość: buahahah Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: 81.15.246.* 12.05.05, 14:52
        dobra to dawaj pytania które sprawiły ci największą trudnośc - z histy nigdzie
        nie ma odpowiedzi to i tak nie sprawdzę - zobaczymy czy dam radę zrobi - no
        czekam?
        • Gość: aga Gdzie moge znalezc arkusz z historii ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:55
          gdzie moge znalez arkusz z historii
        • Gość: do buhahaha Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.ptvk.pl / 80.51.227.* 12.05.05, 14:56
          Jak jest taka prościutka to dlaczego jej nie pisałeś?CWANIAKU!!!
      • Gość: somebody someone Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: 81.15.212.* 12.05.05, 14:55
        Tak się składa, że pisałem maturę i z matmy (potrzebna mi na studia) i z
        historii (zdawałem dla własnej satyskfakcji). Z obu tych przedmiotów nie miałem
        większych problemów, ale jak widzę takie komentarze to mój żołądek zaczyna
        wytwarzać większe ilości kwasu... Po co takie idiotyzmy anonimowe wpisujecie?!
        Podałeś przykłady dwóch pytań, chyba najprostszych z tego zestawu. Mogłeś podać
        zadanie z opisami konstytucji... domyślam się, że jednak nie masz pojęcia o
        konstytucji np. kwietniowej więc wolałeś się zanadto nie wychylić. Skończcie z
        tą mało inteligentą kampanią bo jest to totalnie bezsensu. Dla niektórych była
        ta matura trudna dla niektórych nie, w zależności od predyspozycji.
        • Gość: buahahah Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: 81.15.246.* 12.05.05, 14:57
          no to dawajcie mi jakieś trudne pytanie z tego zestawu - zobaczymy czy se
          poradze - no - czekam ? nie ma odważnych ?
          • Gość: Gall anonim Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:19
            jak widze jak ktos pisz ,,se" lub ,,no" to az mnie trafia.Tak na prawde gowno
            wiesz o historii,podales najlatwiejsze pytania a teraz kozakujesz.Do historii
            uczylam sie dlugomam nadzieje ze zdam nie rozwiazalam 2 zadan a matma wcale nie
            byla taka trudna..trzeba sie tylko systematycznie uczyc..
        • Gość: _______ Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:01
          zazwyczaj nie wpisuje takich komentarzy, w tym momencie zrobie wyjatek :)
          absolutnie zgadzam sie z przedmowca. naprawde nie wiadomo, dokad Wasze ataki
          maja prowadzic... a na odstresowanie proponuje ciekawsze rozrywki.
    • Gość: gość Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 12.05.05, 14:58
      tak? a grok chętnych na psychologię, stosunki międzynarodowe, dziennikarstwo,
      to co? historia wszędzie potrzebna. Jestem po klasie matematycznej a zdawałam
      historie, uwazam ze matura z matmy podstawowa, wcale taka zla ni byla, i grubo
      przesadzacie, a co do historii, to trzeba bylo pisac, stres robi swoje. Aha i
      nie twierdze ze to było trudne, ale nie kazyd by z tego dostal 100% (ty na
      pewno nie :P)
    • Gość: mloda Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:58
      yhm..ciekawe i co jeszcze...mapki byly takie ze ciezko cos odczytac...a jak sie
      patrzy z boku to kazdy tak stwierdzic moze...moja qmpela z matma np zadnych
      problemow nie miala..
      • Gość: buahahah Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: 81.15.246.* 12.05.05, 15:00
        dacie mi w końcu jakieś trudne pytanie z tej matury z histy ?????
        • Gość: M*** Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.ptvk.pl / 80.51.227.* 12.05.05, 15:35
          Debilu zobacz w internecie!!!
    • Gość: studentka DO pana buehhe IP: *.radiostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:00
      po histori rownie dobrze można iśc na studia poliologiczne , stosunki
      narodowe,historie, socjologie, i mnostwo innych kierunków!!!! i wcale nie
      trzeba być nauczycielem!! i wcale sie nie zgadzam z tym ze wiecej chetnych
      jest na matme nizx na tego typu kierunki, zobacz statyski na stosunki
      miedzynarodowe!!! dziennikarstwo!!!!! i socjologie!!!!!!!!! i wypchaj sie z tą
      Twoją matmą !!
      • Gość: Add Re: DO pana buehhe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:32
        A co twoim zdaniem można robić po politologii, socjologii czy stosunkach
        międzynarodowych? Ludzie po takich studiach pracują najczęściej w hipermarketach
        albo na stacjach benzynowych, bo niestety nikt politologów czy socjologów nie
        poszukuje.
    • Gość: yyyy?? Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.pl / *.crowley.pl 12.05.05, 15:02
      hahah chyba ci sie cos dziekco pomylilo wez sie zajmij matma bo sa male szanze
      ze ja zdasz a nie zajmuj sie historia a co do testu to byl trudny i mi nie mow
      ze nie ...bo sie uczylam przez cale 3 lata do niego ale nauka nic nie da skoro
      w zadanaicha masz fotografie tramwaji
      • Gość: ja Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.such.nat.hnet.pl 12.05.05, 18:35
        skoro dla WAS wszytkich historia byla TAKA prosta a matma TAKA trudna to trzeba
        bylo wziasc historie a nie matme..proste i logiczne sami sobie
        zaszkodziliscie.. a ja pisalam historie ktora mam w malym paluszku od dawien
        dawna i jakos sprawila mi niekeidy problemy..bo tramwaji albo lini kolejowych w
        zadnej ksiazce nie widzialam mimo ze przegladnelam ich sporo..
    • Gość: Kristy Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:03
      Panie mądralo - nie pisał pan, to proszę się nie wypowiadać! Wyobraź sobie, ze
      zdawalam histe i matma! Przyznaje ci racje, ze matma była trudna. Ale nie na
      tyle zeby ją oblać! Załoze się ze gdybys pisal mature z histy, to tez bys
      marudził! A to ze podales najprostsze zadania, to nie znaczy ze cala byla taka
      latwa! Za zadania elementarne, do ktorych nie trzeba bylo wykazac sie wiedzą
      ksiazkowa mozna bylo zdobyc ok 10 pkt! Wiec jesli zrobilbys se ta maturke, i
      mialbys te zadania co sa proste to i tak byś oblal! Wiec sie nie mądrz! Sa
      inni, ktorzy pisali mature z obu przedmiotow (jak ja) i to oni maja wieksze
      rozeznanie w poziomie trudnosci obu tych matur:P niz taki laik jak ty!
      • Gość: buahahah Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: 81.15.246.* 12.05.05, 15:06
        CZEGO SIĘ BOICIE - JUŻ OD 30 MINUT CZEKAM AŻ MI POKAŻECIE KTÓRE TO BYŁO TAKIE
        TRUDNE ZADANIE NA MATURZE Z HISTORII - ALE JAK WIDAC NIE MA TAKIEGO BO NIKT NIE
        CHCE MI GO PODAC
        • Gość: wons Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.chello.pl 12.05.05, 15:11
          JAKBYS MIAL IQ troszke wyzsze od ameby to zoorietowalbys sie juz dawno, ze wszyscy maja gleboko w du.. Ciebie i twoje farmazony, a jak chcesz udowadniac swoja wiedze siedzac w domu przed kompem to zajebisty z ciebie cwaniak. Zrob sobie wszystki zadania hop od teraz (15.10) o 17 czekamy na wyniki Twoich zmagan w ktorych zaloze sie ze i tak skorzystasz z netu itp. :P
        • Gość: Kristy Zadanie z maturki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:11
          OK! Podaj 4 polityczne powody które przyczyniły się do rozpowszechnienia
          kultury łacińskiej na północ (okolice Polski) w XIII wieku! I nie oszukuj!
    • Gość: xxxxx Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.rybnet.pl 12.05.05, 15:06
      KOleś Tobie chyba do konca odwaliło stuknij sie w głupi łeb. bo to co piszesz
      jest nielogoczne taki wielki z ciebie Maniak dicovery?? to ja sie pytam od
      czego jest wiedza od czego są książki?? równie dobrze moge siedzieć przed
      telewizorem zamiast chodzić do szkoły i nie mów że historia była łatwa bo
      jakbyś ją miał pisac inaczej byś gadał a matma nie powiem nie była łatwa......
      • Gość: buahahah Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: 81.15.246.* 12.05.05, 15:10
        40 minut już czekam na jakieś trudne pytanie z waszej matury z histy - chyba
        zaraz se idę - potwierdza to tylko że nie była ta matura trudna jak nie chcecie
        mi podac żadnego pytanie - czekam od 40 minut i powtarzam swoją prośbę już
        chyba 4 raz .........
    • Gość: gtfsa Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:08
      a moim zdaniem to matma byla banalnijesza ja zdaje na sgh i z matmy mam jeden
      malutki blad wynikajacy ze zlego przyblizenia a hst byla tak samo zje..a ja
      twoj ryj..bylo sie uczyc...a od ludzi nie zadowolonych trzymaj sie z
      dala...mama cie nie kocha na smetnik buraku
    • Gość: m Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:08
      Autorze oryginalnego posta, prosisz o podanie zadania wiec daj odpowiedzi na
      pyt. 5 i 20. Tak przykladowo. Przegladajac teraz arkusz przypomnialo mi sie ze
      mialam troche watpliwosci w zwiazku z nimi, a przyznac sie nie wstydze, bo
      orlem z histy na pewno nie jestem ;))
      • Gość: m Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:10
        O, albo 21- jeszcze lepsze :))
    • Gość: df Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.lublin.mm.pl 12.05.05, 15:09
      chyba Cie pojebalo,kolego byla trudna jak cholera
      • Gość: buahahah Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: 81.15.246.* 12.05.05, 15:12
        TO PODAJCIE TE PYTANIA - BO MI PRZEGLĄDAŁEM ARKUSZ 40 MINUT TEMU, A JAK TERAZ
        PRÓBUJĘ OTWORZYC TO SIE NIE OTWIERA - PODAJCIE PYTANIA Z ŁASKI SWOJEJ
        • Gość: wons Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.chello.pl 12.05.05, 15:13
          ahaha ty cw..u, nawet zes tych pytan nie widzal, a kozaczysz. Prowokacja smierdzielu Ci sie nie udala.
          • Gość: buahahah Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: 81.15.246.* 12.05.05, 15:15
            widziałem te pytania - ale wiesz jakoś nie uczyłem ich sie 40 minut temu na
            pamięc - a to że teraz mi się strona nie chce otworzyc to nie moja wina -
            zresztą jakbym kłamał to bym nie czekał już od 40 minut na wasze pytania
            • Gość: dex Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.rybnet.pl 12.05.05, 15:17
              koleś jestes jakimś jedynakiem cfaniakiem kujonem i pajacem nie cierpie
              takich .....wrrrrrr
            • Gość: wons Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.chello.pl 12.05.05, 15:17
              daj se siana, przegladneles pobierznie pytania i wielki kozak. Tyle szkoda mi slow dla Ciebie...
              • Gość: m Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:20
                lorenz.rubikon.pl/matura/matura05/historia/historia_a1.pdf
                Ej no, jestem ciekawa Twoich odpowiedzi... Powaznie. Zreszta jestem ciekawa
                jakichkolwiek odpowiedzi :)
        • Gość: dex Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.rybnet.pl 12.05.05, 15:14
          Koleś jakbym mieszkał blisko Ciebie to masz w pie..bo taka głupia
          cfaniakowata gadka mnie wpienia siadź ku.. w ławce i napisz to w 2 h nasrałbyś
          w gacie każdy przed kompem jest mądry..... a ty najbardziej huju jeden
        • Gość: m Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:14
          Jak mam Ci podac te pytania? Mapke narysowac? Czy tramwaj?
          Cos widze sciemniasz kolego :))
          • Gość: dex Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.rybnet.pl 12.05.05, 15:15
            ściema jstes taki wielki?? to chodź na bitwe historyczną zobaczymy wymiękasz??
    • Gość: ania Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.aster.pl 12.05.05, 15:24
      PISAŁAM DZIS Z HISTOIRI - TRUDNA.

A MATMA ?
      BANAŁ. GDYBY DO KAZDEGO ZADANIA DOŁOŻYLI WAM PIERWIASTEK W MIANOWNIKU,ALBO
      WARTOŚC BEZWZGLĘDNĄ to mozna BYŁO BY powiedzieć że " z deka trudne"

• Gość: buahahah Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: 81.15.246.* 12.05.05, 15:33
        nie chce mi się już czekac na te wasze pytania idę - nara. Każdy piszący ze
        matura z matmy była prosta to debil zważywszy na to że maturę z matmywybrało
        najwięcej osób (oprócz anglika) i teraz mimo upływu kilku dni wciąż na forach
        najczęściej słychac narzekania na matmę - poza tym współczuję wam że bedziecie
        w przyszłości bezrobotnymi i nie gadac mi że niby tele osób na jedno miejsce na
        kierunki związane z histą, najbardziej obleganym kierunkiem jest informatyka:
        25 osób na miejsce na UW i 33 osoby na miejsce na SGGW. No moze tylko osby po
        politologii nie będą bezrobotnymi - ale z drugiej strony po politologii
        wychodzą tylko złodzieje, prawie każdy polityk po politologii jest złodziejem.
        Z kolei najuczciwsi są ci, którzy skończyli inne kierunki studiów i polityka
        nie jest dla nich jedynym źródłem utrzymania. NARA
        • Gość: M*** Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.ptvk.pl / 80.51.227.* 12.05.05, 15:40
          Laki/a ty jestes idiotyczny/a!Zajmij sie swoją matmą i nie zawracaj dupy!
        • Gość: m Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:40
          No coz...Szkoda, podalam numery pytan ktore wydaly mi sie trudne- nie
          odpisales, najlepszy dowod, ze to byly tylko przechwalki...
        • Gość: dzemka Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:51
          Historia otwiera drzwi przede wszystkim na prawo (20 osób na jedno miejsce), a
          tym, którzy nie zdają bioli lub matmy, na psychologię (25 osób na jedno
          miejsce).

Chyba pan czytać nie umie. Pytań zadano kilka... :P
    • Gość: Marta Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: 195.117.119.* 12.05.05, 15:29
      Wiesz, cwaniaczyć bez pokrycia to potrafi każdy. Jak taki dobry z historii
      jestes to było ją pisać, a nie teraz szpanować nie wiadomo czym... Taki z
      Ciebie geniusz historii, jak ze mnie Skłodowska. jaki ma cel Twoje dobijanie
      ludzi (którzy pisali historię), w momencie kiedy wielu jest zdołowanych, Twoją
      bezsensowną pyszałkowatością? taki chyba tylko, żeby pokazać jak wyładować
      dwoje frustracje po nieudanej maturze (matematyka) na innych. Bywaj zdrów,
      szkoda słow!
    • Gość: ??TO JA Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.icpnet.pl 12.05.05, 15:41
      CZY TY CHORY JESTES???
      • ratyzbona Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna 12.05.05, 15:44
        Nie matura nie była łatwa - była głupia. To nie dokąłdnie to samo - bo jak cos
        jest łatwe to oczy się przeciera myskli trzy godziny i podaje prawidłowa
        odpowiedź. jak matura jest głupia to patrzysz na zadaznie iw ybuchasz smiechem.
        A potem zastanaiwsz się po co ci to. A potem zaczynasz atpić w sens uczenia się
        historii przez trzy lata. A potem mówisz sobie - a na co mi tam matura . I
        zaznaczasz odpowiedź
    • Gość: b Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: 195.117.82.* 12.05.05, 15:47
      ja pisalem i matmy i z historii i porownania nie ma: historie to chyba kazdy by
      zdal, zgadzam sie ze banal, a matma to porazka: przed wszystkim za malo czasu
    • milenqa Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna 12.05.05, 16:07
      ja wczoraj zernęłam na matę i była banalna bez problemu każdy tłumok z mojego
      wiejskiego liceum by zdał ale hista była tragiczna...a odnośnie studiów to
      spróbuj się dostać na prawo dzienne na UW a na infie nie ma egzaminow a na
      prawo są to chyba tez cos znaczy....
      • Gość: igus Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.wlan.pl 12.05.05, 18:00
        mileq- chyba cie dziewczyno ostro pojeb*** ??
        wlasnei jest taka roznica,ze ty ,,zerknelas" na matme a ja ja robilam]
        i tez jak na maturze zerknelam to wydawala mis ei prosta\
        nie gadaj jak nie wiesz :/
        • milenqa Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna 12.05.05, 18:39
          wyobraz sobie ze ja zrobilam matme w domku i nie mialam problemow a poza tym co
          bylo latwiejsze to jest pojecie wzgledne. widocznie sie nie nauczylas ;p
    • Gość: ariana Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.tvgawex.pl 12.05.05, 16:17
      wiesz co? Ty moze sam SE poprzegladaj arkusze jak taki madrala jestes
      wiesz....czemu nie pisales historii skoro to taki banal? nie rozumiem...teraz
      to sobie wszyscy gadaja..buhahaha jakie proste o jeju! to czemu? skoro to takie
      proste tak malo ludzi pisze tylko jeden przedmiot albo tylko poziom podstawowy?
      powiesz mi madtralo?
    • londi3 Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna 12.05.05, 16:20
      lepiej patrz na swoją matme przecież ona byŁa taka prościutka!!pisaŁam historie
      ale przeglądam zadania i taakie prościutkie byŁy..
    • Gość: beacia Re: DO BUAHAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:22
      sluchaj kretynie !! wez mnie nie denerwuj madralo nie pisales nie wiesz wiec
      zamknij dziub!! Sam pewnie jestes tepa pokraka a twoj stary jest bezrobotny i
      na dodatek ma dziecko zje..e ale pech :)
      • Gość: Beacia Re: DO BUAHAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:26
        zapomnialam dodac ze ty z ta swoja matma sie nadajesz do PGR-u bykom jaja
        bujac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: maturex TO CI SIĘ TYLKO TAK WYDAJE :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:32
      Ja, gdy popatrzyłem na matme tez wydawalo mi się, że była łatwa np. zadanie z
      serwetką do wzotu tylko podstawić z tablic.
      nIE MOŻE MATURY OCENIAĆ OSOBA KTÓRA JEJ NIE PISAŁA Z DANEGO PRZEDMIOTU
    • Gość: mawerick Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:41
      czlowieku jestes je..ym wiesniakiem i debilem typowym kozakiem frajerem. Idz
      sobie to kumli ku.. pod remize wypalcie sobie jakiegos Meskiego i juz przestan
      pie..c. Bo jak sie czyta to co piszesz to naprawde mozna zwariowac!!! Kim ty
      w ogole jestes zeby tak kozaczyc. pewnie jakims pedalem ktory w necie zyskuje
      sile i moze do woli kozaczyc - zakompleksiony burak. Uwazalem siebie za
      czlowieka dobrze znajacego Historie ale jak zobaczylem te pytania to
      oszalalem... To nie bylo bardzo trudne ale bylo niesamowicie glupie i wlasciwie
      nic nie sprawdzalo. Rozszerzona byla lightowna przynajmniej mnie podeszly
      tematy. A ty gosciu spie..j na drzewo!!!!!
      pozdrawiam madrych ludzi....;)))
    • Gość: Anima Villis Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:03
      Historia była prościutka? Haha, to mnie rozśmieszyłeś. Tak jak mówili ludzie
      przede mną - łatwo Ci cwaniakować, bo przejżałeś raptem parę pytań z testu i
      stwierdziłeś, że znasz odpowiedzi aż na dwa pytania. Gratuluję wiedzy o Jałcie,
      pewnie nawet datę tej konferencji znasz, ale co z tego? Ciekawe czy takie łatwe
      wydałoby Ci sie zadanie o tramwajach. A może dowiedziałeś się tego z Discovery?
      <lol>
      A jeśli chodzi o kierunki studiów...
      Popatrz lepiej na wymogi na Uniwersytecie Wrocławskim. Nie dość, że trzeba
      zdawać cztery przedmioty na poziomie rozszezronym, to do tego na prawo jest
      średnio ponad 20 osób na jedno miejsce, a na innych kierunkach jeszcze więcej.
      Ale najłatwiej jeździć po kimś, a z siebie robic ofiarę.
      • Gość: pzresadzacie Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:13
        pisalam dzis hist i jesli ktos mowi ze byla trudna to albo jest debilem albo
        nie zjarzal do ksiazki!!!rozserzona to juz w ogole banal
      • Gość: Lol Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.chello.pl 12.05.05, 17:14
        Zdawałem dzisiaj historie i musze powiedzieć że była łatwiejsza od matmy. Ciesze
        się ze zdecydowałem sie na zdawanie historii również. Bo z majca będzie b. ciężko.
        • Gość: aneczka Re: HISTA BYŁA PROŚCIUTKA - banalna IP: *.retsat1.com.pl 12.05.05, 17:44
          no w porownaiu z matma to historia rzeczywiscie prosta; zdawalam oba dla
          unikniecia komentarzy;
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka