Dodaj do ulubionych

Aż się boje matury z WOS-u

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:19
Ehhh. Szkoda słów... Wybrałam wos- przedmiot z którego jak mi sie wydawało
czuje się najmocniejsza.
A teraz co?
Obawiam się ze nie zdam! ! !
Sama nie wiem czego mam sie uczyć skoro pytania biorą z kosmosu chyba!
Wrrrrr! Tragedia!
Obserwuj wątek
    • Gość: lil Re: Aż się boje matury z WOS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:23
      Nieźle nam daja w d*** tą maturą!
      Zdobycie tych marnych 30% będzie graniczyło z cudem chyba. Albo będzie kwestią
      szczęścia...
    • Gość: ariana Re: Aż się boje matury z WOS-u IP: *.tvgawex.pl 12.05.05, 16:47
      to mozemy potrzasc sie razem przed WOS-em:( ja dzis pisalam historie..za
      tydzien WOS i szczerze mowiac jestem lekko przerazona tym co oni nam
      tam "zaproponuja"..tragedia jedna wielka:(
      • Gość: majkel Re: Aż się boje matury z WOS-u IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 12.05.05, 17:34
        Ja tez wybralem Wos, bo lubilem ten przedmiot w szkole. Niestety jak sie
        okazuje szkolny wos a maturalny wos to dwie rozne dziedziny nauki. Moj
        nauczyciel od wosu powiedzial mi ze nie chce mnie pocieszac, ale powinni zrobic
        latwiejszy ten wos niz na probnej i zebym sie nie przejmowal. Jak patrze na
        wszystkie dotychczasowe matury to czuje przerazenie. Wszystkie (oprocz
        polskiego) sa o niebo trudniejsze niz na probnych :( Az sie boje pomyslec co
        bedzie na wosie, tym bardziej ze to jest moj trzeci przedmiot i musze go zdac..
        • kaja86 Re: Aż się boje matury z WOS-u 12.05.05, 17:49
          ja się tez boje, po tej historii mam dziwne odczucia...
          • Gość: buuuuuuuuuuuu Re: Aż się boje matury z WOS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:53
            Buuuuuuuuuuuuuu
    • Gość: northewindus dziwna matura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 00:01
      W tym roku byłem w finale centralnym Olimpiady mimo iz sie mało uczyłem, w
      szkole to zerowy poziom tego przedmiotu przez rok 2h (a raczej 1 bo wchodziła
      baba z hista) referatów czytanych z kartek itd., a wos lubie i narazie zero
      stresu. Wos mi wchodzi dobrze i oby tak dalej :) . Byle nie zrobili 2histy :(
      Pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka