Gość: pola IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.05, 18:46 na sgh biorą tylko wynik rozszerzonej?czy sumują z pdst?aaaa własnie.gdzie mozna kupic testy z przedsiebiorczosci???plis pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Re: ssgghh IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.05, 19:08 serio mi nikt nie pomoże??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:14 oczywiscie ze odpowie:) testy mozna kupic wylacznie na SGH.... kosztuja 18 zl bodajze a co tez sie wybierasz? jak maturka poszla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Odpowiedz IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.05, 19:20 no własnie beznadziejnie matma 80 60 niemiec we wtorek.hista słabo ale roz lepiej.angol bym zdawała u nich.ilemozna za ten test zdobyc?i czy punktuja rozsz tylko czy sumują?a tobie jak poszło??ja zawaliłam....ale mam jeszcze olimpiade i jakies indeksy.tylko na umk ale zawsze cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:29 oo to ladnie skoro masz index ale z jakiego przedmiotu za angielski o ile jest przedmiotem tzw drugim jezykim mozesz dostac 33,(3)pkt;) a mi jak poszly hmm? wiesz angol jakos poszedl,matma tez historia rowniez ale nie moge ci powiedziec ile procent licze poniewaz nie sprawdzalam,glupie nie? ale mam stracha ze jak lukne to sie zdenerwuje i nici beda z przygotowan do egzaminow:) narazie zyjemy w blogiej nieswiadomosci hehe no ale gratulacje indexow ciesz sie ze je masz....mnie matura strasznie wymeczyla na rozszerzonych czesciach z matmy i historii padalam z wyczerpania kregoslup mnie bolal ale jakos dobrnelam wiesz teraz nie mamy pewnosci co do punktacji bo nie wiemy czy nam bedzie sprawdzal jakis komunista czy nie , nieprawdaz??:)pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:33 a jest jakiś dobry podrecznik do przegsiebiorczości?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:37 osobiscie uwazam ze wszystkie sa dobre:) moze rowniez pomoc internet w ktorym rozne zagadnienia sie odnajdzie tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Odpowiedz IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.05, 20:03 a kidy jest ten test ze juz sie uczycie?mi chodziło o to jaka czesc z całosci stanowi punktacja z testu?bo sie nie orientuje.i czy punktuja tylko rozszerzone? prosze napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:08 droga polu wszystko jest napisane na stronie sgh w regulaminie przyjec na stronie www.sgh.pl w info dla kandydatow luknij tam naprawde wszystko jest napisane P.S dopiero ludzie sie zaczynaja uczyc ale nie wszyscy jak sadze jeszcze nie napisalas z jakiego przedmiotu masz olimpiade pytam z czystej ciekawosci pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Odpowiedz IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.05, 20:15 prawa człowieka.ale te indeksy to lipne sa .stosunki i politologii w toruniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenny_a Re: Odpowiedz IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 14.05.05, 21:17 Test z przedsiębiorczości jest 11 lipca. A jeśli chodzi o punktację to w informatorze pisze : " Wyniki procentowe egzaminów maturalnych przeliczanę będą na tzw. punkty kwalifikacyjne, według zasad 1) matematyka - 1%=1p, 2) historia lub geografia: 1%=1p 3) pierwszy język obcy : 1%=1p 4) drugi język obcy : 1% = 1/3 p" a jesli chodzi o podstawy przedsiębiorczości to : "Ocena z dodatkowego sprawdzianu kwalifikacyjnego przeprowadzona przez SGH wyrażona będzie w procentach w przedziale od 0 do 100%. Następnie ocena procentowa będzie przeliczana na punkty kwalifikacyjne, zgodnie z zasadą, że każde 1% uzyskany na sprawdzianie kandydat otrzyuma 2/3 punktu kwalifikacyjnego. TO oznacza, ze z dodatkowego sprawdzianu kwalifikacyjnego będzie można otrzymać od 0 do 66 i 2/3 p" punktacja możliwa do uzyskania pzrez kandydata : matma - od 0 do 100p, historia lub geografia od 0 do 100p, pierwszy język - od 0 do 100, drugi język od o do 33i1/3p, dprawdzian kwalifikacyjny - od o do 66 i 2/3 p " To tyle jesli chdozi o punktację. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:44 no to pieknie naprawde gratuluje jak to lipne grunt ze sa, prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Odpowiedz IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.05, 21:00 no niby tak.ale wierz mi jestem serio zdołowana maturą.probne mi o wiele lepiej poszły.mam doła jak stad na ksiezyc.na sgh i ae nie mam szans....nie wiem co teraz robic Odpowiedz Link Zgłoś