IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.05, 22:11
kto zdaje na viadrine?
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: viadrina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:25
      myslalam nad ta uczelnia ale na stronie nic nie ma wspomnianego o ewentualnych
      egzaminach i czy nowa matura jest brana pod uwage...
      • Gość: pola Re: viadrina IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.05, 22:32
        ponoc trzeba u nich zdac dsh tam u nich zdac.ale szukam kogos ktos sie
        orientuje bo ja nie bardzo....jak u ciebie z niemieckim?
        • Gość: ja Re: viadrina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:36
          a ja myśłałem ,ze to jakiś narkotyk i nie mam o nim pojęcia <hahaha> - osioł :P
          co to jest ?? naprawde nie mogę tego z niczym skojarzyć :) ( poza paroma
          głupotami ;P )
          • e-meg Re: viadrina 14.05.05, 22:38
            uniwerek niby brzmi zachecajaco, wyborcza o nim slicznie napisala, ale sami
            wykladowcy przyznali,ze co do poziomu to hmm... jak moga wybierac to woleliby
            swoje dzieci na humbolta wyslac ;)
            • Gość: *** Re: viadrina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:41
              ciekawa opinia;)
        • Gość: *** Re: viadrina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:38
          hmm bo ja wiem nie mam zadnych certyfikatow na sgh zdaje niemiecki jako 2jezyk
          ogolnie uwielbiam uczyc sie jezykow no ale nie wiem czy az tak dobrze go umiem
          chcetnie bym sie podszkolila ...
          • Gość: pola Re: viadrina IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.05, 22:45
            ja na sgh angol zdaje.ale nie wiem czy warto bo zawaliłam reszte.a u ciebie?
            • Gość: *** Re: viadrina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:58
              szczerze nie wiem zobaczymy jak ocenia prace np angielskiego no i historii tak
              to w miare jestem zadowolona ale nie wiem czy to starczy na sgh...
            • Gość: *** Re: viadrina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:02
              pola uwazam ze jesli czujesz sie na silach to probuj jak masz sie dostac to sie
              dostaniesz a na razie musimy czekac na wyniki z oke co jest,zdaje sobie z tego
              sprawe, niezla nerwowka bo kazdy w sumie chcialby to wiedziec jak
              najwczesniej...no dobrze to ja mykam i glowa do gory przemysl decyzje podejscia
              do egzaminow chociaz powinnas wiedziec ze nic nie stracisz a raczej zyskasz:)
              jak to mowil pascal w swoim zakladzie:P (sorki na maturze mialam co prawda do
              religii sie odnosi ale mozna przeniesc i w inna dziedzine:P)paps
              • Gość: pola Re: viadrina IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.05, 23:13
                ja chcesz moje gg.moze pogadamy.co?1488812
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka