Gość: pola IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.05, 22:11 kto zdaje na viadrine? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: viadrina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:25 myslalam nad ta uczelnia ale na stronie nic nie ma wspomnianego o ewentualnych egzaminach i czy nowa matura jest brana pod uwage... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: viadrina IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.05, 22:32 ponoc trzeba u nich zdac dsh tam u nich zdac.ale szukam kogos ktos sie orientuje bo ja nie bardzo....jak u ciebie z niemieckim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: viadrina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:36 a ja myśłałem ,ze to jakiś narkotyk i nie mam o nim pojęcia <hahaha> - osioł :P co to jest ?? naprawde nie mogę tego z niczym skojarzyć :) ( poza paroma głupotami ;P ) Odpowiedz Link Zgłoś
e-meg Re: viadrina 14.05.05, 22:38 uniwerek niby brzmi zachecajaco, wyborcza o nim slicznie napisala, ale sami wykladowcy przyznali,ze co do poziomu to hmm... jak moga wybierac to woleliby swoje dzieci na humbolta wyslac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: viadrina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:41 ciekawa opinia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: viadrina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:38 hmm bo ja wiem nie mam zadnych certyfikatow na sgh zdaje niemiecki jako 2jezyk ogolnie uwielbiam uczyc sie jezykow no ale nie wiem czy az tak dobrze go umiem chcetnie bym sie podszkolila ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: viadrina IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.05, 22:45 ja na sgh angol zdaje.ale nie wiem czy warto bo zawaliłam reszte.a u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: viadrina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:58 szczerze nie wiem zobaczymy jak ocenia prace np angielskiego no i historii tak to w miare jestem zadowolona ale nie wiem czy to starczy na sgh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: viadrina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:02 pola uwazam ze jesli czujesz sie na silach to probuj jak masz sie dostac to sie dostaniesz a na razie musimy czekac na wyniki z oke co jest,zdaje sobie z tego sprawe, niezla nerwowka bo kazdy w sumie chcialby to wiedziec jak najwczesniej...no dobrze to ja mykam i glowa do gory przemysl decyzje podejscia do egzaminow chociaz powinnas wiedziec ze nic nie stracisz a raczej zyskasz:) jak to mowil pascal w swoim zakladzie:P (sorki na maturze mialam co prawda do religii sie odnosi ale mozna przeniesc i w inna dziedzine:P)paps Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: viadrina IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.05, 23:13 ja chcesz moje gg.moze pogadamy.co?1488812 Odpowiedz Link Zgłoś