Gość: zonk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:26 chodzi o rasy biała zółta czy europaidalna itd????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: zadanie o rasach z gegry?!! IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 16.05.05, 14:36 ja pisałam biała żółta :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Re: zadanie o rasach z gegry?!! IP: *.devs.futuro.pl 16.05.05, 14:39 a ja: europejska + afrykanska eurpejska + amerykanska europejska + afrykanska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AC Re: zadanie o rasach z gegry?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:41 w australii afrykańska?:) Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: zadanie o rasach z gegry?!! 16.05.05, 14:43 Aborygeni to rasa negroidalna, więc "afrykańska" może być, choć nazwa niekoniecznie prawidłowa z tego właśnie względu. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: zadanie o rasach z gegry?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:42 amerykanska????hehehe sam masz taka rase..otworz ksiazke i zrewiduj swoja wiedze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. do heh IP: *.devs.futuro.pl 16.05.05, 14:49 chłopcze lub dziewczynko rasa amerykańska to indianie :| jak coś napisze to pomyśl, nawet jak to cie boli ps. pomylilem sie w ostatnim nie afrykanska a australijska ale widze ze mam inaczej niż inni europeidalna biała itd. hmmm zaliczą mi to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Re: do heh x2 IP: *.devs.futuro.pl 16.05.05, 14:51 ameryknska- wywodzi sie od mieszkanców syberi przypyłych podczas ostatniego zlodowacenia . charakteryzuje sie ona brunatnożółtą barwa skóry z czerwonym odcieniem, ciemnymi prostymi włosami oraz wydatnym nosem. Obecnie zamieszkuja Amazonie, polnocne Andy oraz polnocna Kande :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: zadanie o rasach z gegry?!! IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 16.05.05, 14:42 a ja: europeidalna + negroidalna europeidalna + mongoloidalna (odmiana amerykańska) europeidalna + negroidalna (odmiana australijska) teraz sobie myślę, że trochę za naukowo to napisałem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: zadanie o rasach z gegry?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:48 ja napisałam.. obie europeidalna (biała) - negroidalna (czarna) europeidalna (biała) - mongoloidalna (żółta) europeidalna (biała)- negroidalna (czarna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella19 Re: zadanie o rasach z gegry?!! IP: *.interpc.pl / 85.198.192.* 16.05.05, 14:53 A mozna bylo pisac tylko biala czarna itd??? Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: zadanie o rasach z gegry?!! 16.05.05, 15:02 Nie znamy klucza, ale spodziewam się, że tak, choć dla bezpieczeństwa użyłem nazw -idalnych. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś