Gość: JUSTI^^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:29 Hej chce sprawdzić ile osób ma poczucie humoru jeśli wszedłeś tutaj wpisz się . Pozdrawiam a przy okazji gdzie na studia się wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lala Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 16.05.05, 17:32 heheh na piwo sie zwsze ma czas przynajmniej powinno ;PP na studia to socjol/polit..a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTI^^^ Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:33 dzinnikarstwo na UW już chyba ci to mówiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIŚNIA Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.tauzen.net 16.05.05, 18:11 NA PIWO ZAWSZE I WSZĘDZIE :p ;) WYBIERAM SIĘ NA OCHRONĘ ŚRODOWISKA NA UŚ. POZDRAWIAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadek Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.chello.pl 16.05.05, 17:33 Politechnika Gdańska - mam nadzieję ;D. A na piwo czemu nie? Trzeba przeciez sie odprezyc! =0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:35 no ja na politechnikę warszawską ale wątpie piwko pije nawet teraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:36 Temat powinien brzmieć 'Kto idzie na piwo i jakie macie wyniki?' ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTI*** Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:37 wreszcie ktoś odpisuje na mój link hehe więc jak ze studiami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:40 No ale co z piwem?;> Wrocław/Poznan jak się uda, a kierunek wybiorę po ogłoszeniu wyników:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: male Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.05, 17:37 ja chce isc na piwo!! mam dosc chemii i wogole tego wszystkiego!! gdzie?? wroclaw lub lodz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.tvteletronik.pl 16.05.05, 17:39 Ja oczywiście, że idę- nawet dzisiaj po takim stresującym tygodniu- juz jestem po wszystkim!!!Wybieram się na administrację na UG.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chodziarka Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.compower.pl 16.05.05, 18:54 nio ja ide na piwo....hiehie...ale dopiero po chemi w piatek...oj bedzie sie lało....:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jakaa Re: KTO IDZIE NA PIWO???? 16.05.05, 17:43 ja wybieram sie na AJD w Czestochowie na pedagogike... musze wreszcie zaczac czytac ksiazke, z ktorej mam egzamin :-/ A na piwo tez sie pisze ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnik 3 rzeszy Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.systemy / *.systemy-informatyczne.com 16.05.05, 17:46 ja szukam roboty a potem podłącze sie pod butle z piwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edusek Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:47 Medycyna - AM w Warszawie. To kiedy idziemy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzema Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:52 anglistyka albo iberystyka. piwo jak najbardziej i zawsze :) dober piwo nie jest zle, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: 213.199.242.* 16.05.05, 17:52 ja ide!!! ide i juz!! mam tego syskiego serdecznie dosc!! poeksperymentowali sobie na nas i juz!! probne byly latwe a to kosmosy ! mam dosc i chce wakacje!! cmok dla wszystkich, ktorzy wyloozowali :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.. Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.kazimierz-biskupi.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 17:54 Dobre Monie :) ia sie podpisuje pos tymm.. tesh kce wakacje.. juz od czwartku :)) hihi buzka kochani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.. Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.kazimierz-biskupi.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 17:52 Pifo to chyba najlepsze wyjscie ;)) Torun albo kalisz.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTI Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:55 Kurcze piszą do mnie ludzie z całej Polski szukam Warszawy bo idę tam na studia czy ludzie z Wawy nie mają poczucia humoru ? Hmm czyżby się uczyli hehe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:58 ja ide na warke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:02 no no i co już po piwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTI@@@ Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:05 ach tam już po zabawie ... chyba wszyscy z poczuciem humoru już sobie poszli :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTI@@@ Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:15 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justi Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:30 teraz to już tu same kujony siedzą czy co ? Piwa nie lubicie ??Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadek Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.chello.pl 16.05.05, 18:45 juz tyle piwa wypili, ze nie sa w stanie pisac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lnka Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.resetnet.pl 16.05.05, 18:49 weźmiecie mnie ze sobą. Historia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka_19 Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:51 :) piwko moze byc. ae Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thesis Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:04 no dobra, własnie byłem na trzech piwkach... i teraz chyba trzeba zacząc się uczyć fizyki. a co do studiów to po fizyce sie pomysli. No to ide zakuwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thesis Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:08 ps. Justi, ja jestem z wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha_F Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:05 ja dzis ide :P , wybieram sie do raciborza na pedagogike resocjalizacyjna :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubeł Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:06 piwko z chęcią , ja idę na informatykę do łazarskiego powodzonka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:19 ooo pifko , a moze na flaszeczkę.. własnie na flaszkę . juz mi sie chce pic, to wszystko przez ciebie JUSTI ;) musisz teraz pojsc ze mna :), bo samemu nie wolno pic (wtedy to jest alkoholizm:) .. a studia teraz napisze polibuda krakowska, a po flaszce to pewnie bedzie UJ :D pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justy$$$ Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:04 no więc dziś znowu zaczynam humor poprawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiorek Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:53 ja na maturę szłam na żywca i po maturze byłam na żywcu:) infa na agh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.ssnet.pl 31.05.05, 11:59 A to zeby iśc na piwo trzeba miec poczucie humory? ;) ja tam zawsze moge iśc ;) a na studia to na UŚ, fajnie byłoby na socjologię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:01 heh ja zawsze do usluga na na studia chcialbym sie dostac na polibude do wrocka albo poznania POZDRAWAIM :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolabor Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.torun.mm.pl 31.05.05, 14:39 dobre piwo nigdy nie jest złe ja się piszę :) UMK - administracja, jak nie pójdzie to socjologia, jak nie pójdzie to skaczę :P pozdrawiam wszystkich co to, według kryterium, poczucie humoru mają, a nastawienie do życia złocistym napojem sobie poprawiają (wiem, szału nie ma :P ) Odpowiedz Link Zgłoś