Dodaj do ulubionych

KTO IDZIE NA PIWO????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:29
Hej chce sprawdzić ile osób ma poczucie humoru jeśli wszedłeś tutaj wpisz
się . Pozdrawiam a przy okazji gdzie na studia się wybierasz?
Obserwuj wątek
    • Gość: lala Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 16.05.05, 17:32
      heheh na piwo sie zwsze ma czas przynajmniej powinno ;PP na studia to
      socjol/polit..a Ty?
      • Gość: JUSTI^^^ Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:33
        dzinnikarstwo na UW już chyba ci to mówiłam :)
      • Gość: WIŚNIA Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.tauzen.net 16.05.05, 18:11
        NA PIWO ZAWSZE I WSZĘDZIE :p ;) WYBIERAM SIĘ NA OCHRONĘ ŚRODOWISKA NA UŚ.
        POZDRAWIAM!!
    • Gość: sadek Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.chello.pl 16.05.05, 17:33
      Politechnika Gdańska - mam nadzieję ;D. A na piwo czemu nie? Trzeba przeciez
      sie odprezyc! =0)
    • Gość: jaro Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:35
      no ja na politechnikę warszawską ale wątpie piwko pije nawet teraz:)
    • Gość: kz Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:36
      Temat powinien brzmieć 'Kto idzie na piwo i jakie macie wyniki?' ;>
      • Gość: JUSTI*** Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:37
        wreszcie ktoś odpisuje na mój link hehe więc jak ze studiami ?
        • Gość: kz Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:40
          No ale co z piwem?;>

Wrocław/Poznan jak się uda, a kierunek wybiorę po ogłoszeniu wyników:P
    • Gość: male Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.05, 17:37
      ja chce isc na piwo!! mam dosc chemii i wogole tego wszystkiego!! gdzie??
      wroclaw lub lodz
    • Gość: Madzia Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.tvteletronik.pl 16.05.05, 17:39
      Ja oczywiście, że idę- nawet dzisiaj po takim stresującym tygodniu- juz jestem
      po wszystkim!!!Wybieram się na administrację na UG.:-)))
      • Gość: chodziarka Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.compower.pl 16.05.05, 18:54
        nio ja ide na piwo....hiehie...ale dopiero po chemi w piatek...oj bedzie sie
        lało....:D:D
    • agniecha_k Re: KTO IDZIE NA PIWO???? 16.05.05, 17:39
      na piwo zawsze ;)
    • jakaa Re: KTO IDZIE NA PIWO???? 16.05.05, 17:43
      ja wybieram sie na AJD w Czestochowie na pedagogike... musze wreszcie zaczac
      czytac ksiazke, z ktorej mam egzamin :-/ A na piwo tez sie pisze ;-)))))))))))
    • Gość: Robotnik 3 rzeszy Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.systemy / *.systemy-informatyczne.com 16.05.05, 17:46
      ja szukam roboty a potem podłącze sie pod butle z piwem
    • Gość: edusek Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:47
      Medycyna - AM w Warszawie.
      To kiedy idziemy? :D
      • Gość: Krzema Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:52
        anglistyka albo iberystyka. piwo jak najbardziej i zawsze :) dober piwo nie
        jest zle, pozdrawiam
    • Gość: Monia Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: 213.199.242.* 16.05.05, 17:52
      ja ide!!! ide i juz!! mam tego syskiego serdecznie dosc!! poeksperymentowali
      sobie na nas i juz!! probne byly latwe a to kosmosy ! mam dosc i chce wakacje!!
      cmok dla wszystkich, ktorzy wyloozowali :D
      • Gość: K.. Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.kazimierz-biskupi.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 17:54
        Dobre Monie :) ia sie podpisuje pos tymm.. tesh kce wakacje.. juz od
        czwartku :)) hihi

buzka kochani
    • Gość: K.. Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.kazimierz-biskupi.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 17:52
      Pifo to chyba najlepsze wyjscie ;)) Torun albo kalisz.. :)
      • Gość: JUSTI Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:55
        Kurcze piszą do mnie ludzie z całej Polski szukam Warszawy bo idę tam na studia
        czy ludzie z Wawy nie mają poczucia humoru ? Hmm czyżby się uczyli hehe??
    • Gość: heniek Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:58
      ja ide na warke
    • Gość: jaa Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:02
      no no i co już po piwie :)
    • Gość: JUSTI@@@ Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:05
      ach tam już po zabawie ... chyba wszyscy z poczuciem humoru już sobie poszli :(
    • Gość: JUSTI@@@ Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:15
      :(
    • Gość: Justi Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:30
      teraz to już tu same kujony siedzą czy co ? Piwa nie lubicie ??Hehe
      • Gość: sadek Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.chello.pl 16.05.05, 18:45
        juz tyle piwa wypili, ze nie sa w stanie pisac :P
    • Gość: lnka Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.resetnet.pl 16.05.05, 18:49
      weźmiecie mnie ze sobą. Historia
      • Gość: anka_19 Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:51
        :) piwko moze byc. ae
    • Gość: Thesis Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:04
      no dobra, własnie byłem na trzech piwkach... i teraz chyba trzeba zacząc się
      uczyć fizyki. a co do studiów to po fizyce sie pomysli. No to ide zakuwac
      • Gość: Thesis Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:08
        ps. Justi, ja jestem z wawy
    • Gość: agniecha_F Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:05
      ja dzis ide :P , wybieram sie do raciborza na pedagogike resocjalizacyjna :)
      pozdrawiam
    • Gość: kubeł Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:06
      piwko z chęcią , ja idę na informatykę do łazarskiego powodzonka:)
    • Gość: jam Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:19
      ooo pifko , a moze na flaszeczkę.. własnie na flaszkę . juz mi sie chce pic, to
      wszystko przez ciebie JUSTI ;) musisz teraz pojsc ze mna :), bo samemu nie
      wolno pic (wtedy to jest alkoholizm:) .. a studia teraz napisze polibuda
      krakowska, a po flaszce to pewnie bedzie UJ :D

pa
    • Gość: Justy$$$ Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:04
      no więc dziś znowu zaczynam humor poprawiać :)
      • Gość: kasiorek Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:53
        ja na maturę szłam na żywca i po maturze byłam na żywcu:) infa na agh
    • Gość: Kaja Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.ssnet.pl 31.05.05, 11:59
      A to zeby iśc na piwo trzeba miec poczucie humory? ;) ja tam zawsze moge iśc ;)
      a na studia to na UŚ, fajnie byłoby na socjologię ;)
      • Gość: andrzej Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:01
        heh ja zawsze do usluga na na studia chcialbym sie dostac na polibude do wrocka
        albo poznania
        POZDRAWAIM :D
        • Gość: kolabor Re: KTO IDZIE NA PIWO???? IP: *.torun.mm.pl 31.05.05, 14:39
          dobre piwo nigdy nie jest złe
          ja się piszę :)
          UMK - administracja, jak nie pójdzie to socjologia, jak nie pójdzie to skaczę :P
          pozdrawiam wszystkich co to, według kryterium, poczucie humoru mają,
          a nastawienie do życia złocistym napojem sobie poprawiają
          (wiem, szału nie ma :P )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka