Dodaj do ulubionych

BIOTECHNOLOGIA NA UŚ... WAŻNE!!!!!!!!!!!

IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:14
Powiedzcie mi, bo sie juz gubie, jak to jest z przyjeciem na Biotechnologie na
UŚ..tam jest taki wzor, biora jedna ocene ze swiadectwa maturalnego (wykaz
ocen).. a co z przedmiotem? jego wynik z podst. sie liczy czy z rozsz.?? bo
tego nigdzie nie napisali!! jesli ktos wie, prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: dżizas Re: BIOTECHNOLOGIA NA UŚ... WAŻNE!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:11
      hahaha ja sama sie gubie w tym wzorze:) nie weim o co w nim biega wiem ze liczy
      sie i ocena ze świadectwa i matura
    • Gość: yennn Re: BIOTECHNOLOGIA NA UŚ... WAŻNE!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:30
      z tego co pamiętam (bo też się interesowałam, ale jako wyjściem awaryjnym), to
      biorą jeden przedmiot ze świadectwa ukończenia szkoły, drugi z matury. Zdawany
      na maturze ma większą wagę niż ten ze świadectwa (dokładnie już nie pamiętam
      ile). Fakt, nie pisze nic o poziomie, ale... na logikę... skoro już jedną ocenę
      biorą ze świadectwa, to na 99% będą wymagali poziomu rozszerzonego- w końcu
      muszą dać jakieś wymagania.. :)
    • Gość: natka Re: BIOTECHNOLOGIA NA UŚ... WAŻNE!!!!!!!!!!! IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 23:03
      kiedys pisalo o tym ze za rozszerz. mnoza wynik razy 2.. teraz nic takiego nie
      pisze.
      • Gość: natusia Re: BIOTECHNOLOGIA NA UŚ... WAŻNE!!!!!!!!!!! IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:24
        help!
    • Gość: natusia Re: BIOTECHNOLOGIA NA UŚ... WAŻNE!!!!!!!!!!! IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 10:31
      pomozcie!
      • Gość: maturzystka 2005 Re: BIOTECHNOLOGIA NA UŚ... WAŻNE!!!!!!!!!!! IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 17:45
        Tez byc moze sie tam wybieram zobaczymy jak gdzie indziej sie nie dostane.Tez mi sie wydaje ze trzeba miec jeden przedmiot na poziomie rozszerzonym z tych co sa tam do wyboru, a drugie to ocena na swiadectwie ukonczenia szkoly sredniej z tego drugiego przedmiotu.
        • Gość: natusia Re: BIOTECHNOLOGIA NA UŚ... WAŻNE!!!!!!!!!!! IP: *.bater.net.pl / 83.238.20.* 24.05.05, 16:46
          aaaa help
          • Gość: natusia Re: BIOTECHNOLOGIA NA UŚ... WAŻNE!!!!!!!!!!! IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:45
            ;(
    • Gość: natusia Re: BIOTECHNOLOGIA NA UŚ... WAŻNE!!!!!!!!!!! IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 09:30
      mature rozsz. biora razy 2 ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka