Dodaj do ulubionych

Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:18
Ja jestem laureatką Olimpiady Wiedzy O Prawach Człowieka i ide na Prawo UJ a
wy? czekam na odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: an Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 17.05.05, 20:26
      finalistka olimpiady wiedzy o unii europejskiej. prawo UWarszwaski
      • Gość: jok Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: 80.51.250.* 18.05.05, 21:04
        wiedza o Unii eupropejskiej - dwa tyt. finalisty - SGH
    • Gość: historyk Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.udn.pl 17.05.05, 20:28
      Laureat Historycznej - Historia na UW i mój kolega niezinternetyzowany też
      laureat tej samej Archeologia na UW trzeci laureat z naszej grupy Prawo na UJ
      • Gość: lola Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.lsk.gda.pl / *.devs.futuro.pl 17.05.05, 20:34
        olipijka wiedzy o jezyku polskim - Oxford lub Kembridż zresztą never mind
        • Gość: miesiek Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:42
          finalista historycznej --> prawo UW
          • Gość: laura Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:56
            finalistka olimpiady historycznej-sgh
    • Gość: Mon Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:01
      To świetnie ze na tym forum znalazły się jakieś pozytywne momenty w morzu
      biadolenia i niepewności.
    • mootya Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! 17.05.05, 21:03
      rosyjski- finalistka- turystyka or geografia
      • Gość: hhh Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:17
        chemia laureat:) i sobie pojde na am bez egzaminow:]
        • n_nicky Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! 17.05.05, 22:37
          Ja zajęłam 2 miejsce w finale ogólnopolskim olimpiady/konkursu turystycznego w
          Poznaniu,ale nie wybieram się na turystykę:)Za to z powodu nauczyciela nie
          startowałam w Olimpiadzie wiedzy o konstytucjach RP.Zapomniał mi powiedzieć o
          terminie wysłania zgłoszenia:P
    • Gość: wiecznie spiaca Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.udn.pl 17.05.05, 22:38
      ale wam zazdroszcze ;)
      i gratuluje :)
      pzdr
      • Gość: a Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:44
        finalista geograficznej - SGH
    • Gość: wow bleble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:51
      finalista wiedzy o sexie => ide do dziewczyny ;)

pozdro
      • Gość: kik Re: bleble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 23:00
        laureat chemicznej - na medycyne jesli sie uda,jesli nie biotechnologia UW bez postepowania rakrutacyjnego :))))
        • Gość: hhh Re: bleble IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 23:14
          jak masz laureata z chemii to masz wstep na AM bez egzaminow przynajmniej w
          warszawie
          pozdr i do zobaczenia w sobote;)
          • Gość: kik Re: bleble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 23:18
            Serio?? Cieżko mi w to uwierzyć, jeśli tak to nawet sie nie zastanawiam i tam składam:))) Dzieki za info i do soboty!!
            • Gość: hhh Re: bleble IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:42
              a nie boisz sie iść na AM? tam jest strasznie dużo kucia i mało myślenia...
        • Gość: jok Re: bleble IP: 80.51.250.* 18.05.05, 21:02
          wiedza o Unii europejskiej - SGH
    • Gość: pifpaf :D IP: 80.51.233.* 17.05.05, 23:18
      Finalistka polonistycznej. Na polonistykę się jednak nie wybieram ;)
      • Gość: zizu Re: :D IP: 213.199.214.* 18.05.05, 10:11
        finalistka polonistycznej specjalizacja teatrologiczna. idę na aktorstwo, a
        jeśli nie, to na teatrologię:)

musiałyśmy się spotkać w konstancinie:) skąd jesteś?
        • Gość: pifpaf :) IP: 80.51.233.* 18.05.05, 10:53
          Z Opola. A Ty? Wcale nie musiałyśmy się spotkać - jakoś mało integracji podczas
          tego konkursu było. No, ale wiadomo z jakich względów. Gdzie chcesz studiować?
          Ja prawo na UJ. Chyba pomyliłam olimpiady ;). Pozrawiam
          • Gość: zizu Re: :) IP: 213.199.214.* 18.05.05, 11:14
            Bydgoszcz:) to się chybanie spotkałyśmy:) choć może siedziałyśmy gdzieś
            niedaleko:P Taaaa... zdecydowanie za mało integracji:) jakoś tak drętwo... u
            mnie rozkręciło się w piątek wieczorem:) a byłaś u sióstr czy palotynów??
            aaa... jeszcze jedno: ale to nie Ty wpadłaś do źródełka;)?

Chcę studiowac aktorstwo, ale w tym roku raczej spróbuję, zeby wiedzieć o co
            chodzi, bo patrząć na moje przygotowania, które są zerowe, nie mam wielkich
            szans;)))) a jesli nie, to teatrologia na Akademii Tetralnej w W-wie:)

rzeczywiście, OLIJP z prawem to tak średnio pokrewne są, ale zawsze polski na
            egzaminie masz z głowy i maxa z matury:) zawsze coś:)
            • Gość: pifpaf :) IP: 80.51.233.* 18.05.05, 11:34
              Net mi dzisiaj wariuje ;). Więc może się powtórzę, bo pierwsza wiadomość jak na
              razie nie dotarła.
              Chyba się nie spotkałyśmy. Mieszkałam u palotynów. A tych sióstr w ogóle nie
              mogliśmy znaleźć. Do źródełka nie wpadłam, hehe...
              Zwolnienie z matury z polskiego jest największym plusem olimpiady - chociaż
              jeśli nie dostanę się na prawo, będę zdawać na indianistykę :).
              Powodzenia na wstępnych :)
              • Gość: zizu Re: :) IP: 213.199.214.* 18.05.05, 14:32
                ja też u palotynów i sióstr też nie mogłam znaleźć.. tylko gdzieś mi się
                obijało o uszy, ze czesc grupy jest u sióstr;)

na pewno pojdzie Ci na egzaminie z prawa bardzo dobrze i bede trzymała
                kciuki;)))
                • Gość: pifpaf :) IP: 80.51.233.* 18.05.05, 14:44
                  Podobno ludzie z Krakowa byli u sióstr za karę za zeszłoroczne ekscesy ;).
                  Natomiast reszta Małopolski - u palotynów. Tak mi powiedziała Kasia (chyba tak
                  miała na imię ;)) z Zakopanego.

Oby egzamin na prawo poszedł dobrze. Nie dziękuję za trzymanie kciuków, bo
                  przesądna jestem :P, mogę się natomiast zrewanżować tym samym :)
                  • Gość: abigail Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:02
                    Jestem laureatką OLIJP, ale też idę na prawo UJ.
                    • Gość: pifpaf :) IP: 80.51.233.* 18.05.05, 15:07
                      A jak się przygotowujesz do wstępnych? I skąd jesteś? Pozdrawiam :)
                  • Gość: zizu Re: :) IP: 213.199.214.* 18.05.05, 15:27
                    noo.. krakow byl u sióstr. U nas taki jeden z poznania w kręconych wlosach (
                    straszny pozer) powiedział: "u siostr są ludzie z krakowa, mam z nimi o czym
                    rozmawiać, nie tak jak tutaj.... dno..." . moze go kojarzysz:afro na głowie i
                    szalik... hehehehe.. tragiczny był ten chłopak..cóż:)

i ja nie dziękuję:)
                    • Gość: pifpaf :) IP: 80.51.233.* 18.05.05, 19:57
                      Hmmm... świta mi ktoś taki... :] Swoją drogą - w tym Konstancinie było dość dużo
                      facetów i większość niczego sobie :P, jednk miłe wrażenie pryskało, gdy
                      otwierali usta - pozerów to tam było mnóstwo ;)
                      • Gość: abigail Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 21:38
                        Na razie jeszcze się nie przygotowuję bardzo, ale myślę, że warto zapoznać się
                        z ważniejszymi sentencjami prawniczymi, zapoznać się z samym językiem
                        prawniczym, wprawić się w rozwiązywaniu zagadek logicznych. Myślę, że będzie
                        się liczyła ogólna erudycja i logiczne wnioskowanie, więc może nie będzie tak
                        źle...Zobaczymy.
                        • Gość: pifpaf Hmm... IP: 80.51.233.* 18.05.05, 21:57
                          Chyba masz rację. Mam na razie jeden przykładowy test i wygląda podobnie do
                          tego, co opisujesz. W sumie rzeczywiście nie jest taki zły. Wolę to niż maturę z
                          wosu, którą jutro muszę napisać ;). Pozdrawiam
                          • Gość: zizu Re: Hmm... IP: 213.199.214.* 18.05.05, 22:39
                            taaaa... nawet ich sposób chodzenia sugerował, ze chcą powiedzieć: "Czytamy
                            książki z górnych półek, pijemy dobre wina i używamy wysublimowanego
                            słownictwa" - nie daj Boże takiego chłopa;)))
                            • Gość: pifpaf Hehe... IP: 80.51.233.* 18.05.05, 22:46
                              Dokładnie :D. Już podczas pierwszej kolacji się przeraziłam, gdy usłyszałam
                              przeintelektualizowaną rozmowę na temat Rodziewiczówny - słownictwo i modulacja
                              głosu zupełnie nieadekwatne do sytuacji, czyli do wcinania sałatki warzywnej po
                              męczącej podróży... :]A wyglądali tak sympatycznie... ;P
    • radostek Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! 17.05.05, 23:44
      Finalista Olimpiady Chemicznej - a ide na Akademie Ekonomiczna w Poznaniu...
      • Gość: :O) Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:30
        filozoficzna:) mam wsep wolny na UMK w toruniu na politologie:) ale niestety z
        powodu biurokracji tej uczelni NIE SKŁADAM TAM DOKUMENTÓW!chca zebym przyjecha
        osobiscie co jest niemozliwew tym terminie. Inni moga przesłac domumenty poczta
        tylko ci co maja wstep wolny musza osobiscie. Fajnie nie?to ma byc uławtienie
        dla zdolnych ucznów?
    • Gość: asia Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 10:47
      Finalistka Olimpiady Wiedzy o UE (WSH Pułtusk) - europeistyka na UW bez
      egzaminów. Zdaję też na MISH i dziennikarstwo, wszystko na UW.
    • kawa_malinowa Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! 18.05.05, 10:49

finalistka artystycznej - sekcja plastyka
      • Gość: barteksanok Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:19
        czesc ja mam tytuł laureata Olimpiady wiedzy o UE ze Szczecina i finalisty z
        Pułtuska i jestm na 100 % przekonany ze ide na stosunki na warszawski, no moze
        ewentualnei europeistyka, pozdro wszystkim pzryszłym studentom stodunkow na
        UW :) !!
      • Gość: mówiłam Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: 195.205.97.* 18.05.05, 11:19
        mówiłam że tu same kujony są
      • Gość: dddddddddd Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: 195.205.97.* 18.05.05, 11:20
        a ja jestem normalna:)
    • Gość: Lukasz Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:56
      Nie kujony tylko ludzie z pasją to tak na marginesie u mnie laureat Olimpiady
      wiedzy o prawach czlowieka i ide na stosunki miedzynarodowe do poznania
      • moniqq Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! 18.05.05, 13:08
        nom faaajnie wam:)
    • Gość: E-e Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.05.05, 13:44
      Tchórz, tchórz, tchórz! Wolisz wiedzę i umiejętności, od durnego interpretowania
      tabelek? :D
    • Gość: Scobin Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: 80.53.250.* 18.05.05, 13:46
      Bardzo gorąco gratuluję wszystkim olimpijczykom. Wbrew temu, co mogą mówić niektórzy forumowicze, dobre wyniki w olimpiadach naprawdę wymagają nie tylko wiedzy, ale i myślenia. Wiem z autopsji, jak trudne bywają te konkursy, dlatego jeszcze raz gratuluję. :-)

Serdecznie pozdrawiam
      Stanisław Krawczyk
      • mootya spasiba 18.05.05, 13:59
        dziękujemy za gratulacje
        • Gość: zizu Re: spasiba IP: 213.199.214.* 18.05.05, 14:34
          spasiba too:D (ale się europejsko zrobiło;))
    • Gość: Mazakie Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:48
      Laureat Olimpiady Tematycznej 'Losy Polaków na Wschodzie', rocznik 87, więc
      maturka i stosunki międzynarodowe w Toruniu albo historia na Warszawskim.
      • Gość: forrestka Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 15:03
        finalistka UE z Pultuska - ide na SGH, a jak sie nie dostane na stosunki
        miedzynarodowe albo europeistke na UW, pozdrawiam wszyskich olimpijczykow!
    • Gość: Skeli Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:58
      finalista matematycznej - Jednoczesne Studia Mat-Inf na UW
      :)
      • Gość: zbych Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:28
        ja tez matematyczna ;) ale matura dopiero za dwa lata :>
    • Gość: Kiciunia Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:06
      laureatka historycznej-prawo na uniwerku warszawskim.
    • piotreqqq Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! 18.05.05, 20:03
      laureat Wiedzy o Chorobach Umysłowych Autorów Arkusza 2. Fizyki - ide na wódke
      • Gość: lolxpincet Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:17
        na wstepnie gratulacje ale tak naprawde teraz zobaczymy co wy Olimpijczycy
        zrobicie dla ogolu i kto osiagnie sukces w zyciu bo cos mi sie zdaje ze wygrana
        olimpiady o jakis prawach czlowieka czy inna tym podobna nie wiele wam daje w
        zyciu no ale luz skoro nie macie nic lepszego do roboty to luz ja tam wole
        pobawic sie bitami i liczbami daje mi to o wiele wieksza satysfakcje - i niech
        tak zostanie to scisle umysly decyduja o rozwoju naszej cywilizacji nrq wam
        • Gość: miesiek Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 21:48
          Nie do konca tylko scisle umysly decyduja o rozwoju cywilizacji. Gdyby ie
          humanisci, bojownicy o wolnosc, rowosc i braterstwo. o prawa czlowieka, to moze
          ludzkosc odlrylaby wiele wynalazkow takich jak komputer, energia atomowa,
          genetyka. Tylko wyobraz sobie Moj Drogi Umysle Scisly jak by te osiagniecia
          zostaly wyko9rzystane. Spojrz na III RZesze i ZSRR, pomnoz te zbrodnie i
          okropienstwa okolo 100razy.Czy to piekna wizja wg. Ciebie? Tak wygladalby swiat
          tylko z umyslami scislymi bez humanistow. Zadna galaz wiedzy nie jest gorsz,
          zadna lepsza. One po prostu sie uzupelniaja i wtedy i tylko wtedy mozliwe jest
          ludzkie szczescie.
        • Gość: hhh Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:05
          hmm no fakt najlepiej nic nie robic:> a ja lubie chemie i ta olimpiada juz duzo
          mi dala... a w zyciu to ty za wiele nie osiagniesz z tak waskim spojrzeniem na
          swiat, bo bardzo rozne rzeczy moga byc ciekawe i wazne
    • Gość: Monika Miesek masz całkowita rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:34
      Często i umysły ścisle działaja w organizacjach broniących praw człowieka np.
      Andrji Sacharow fizyk jądrowy
      • Gość: pytająca ;) A ilu jest tych olimpijczyków? IP: 82.177.65.* 19.05.05, 00:13
        Myślałam, że olimpiady tematyczne sa jedne na całą Polske (ogólnopolskie) i
        laureatów tylko dwóch (bo nierzadko bez postępowania przyjmuje się tylko 2
        pierwsze miejsce) hmmm więc jak to jest?
    • Gość: Karolinek Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 18.05.05, 22:50
      Olimpiada tematyczn - Losy Polaków na Wschodzie :)) - -fimoznawstwo na UJ-ocie
      bez postepowania kfalifikacyjnego :)))
    • Gość: ASIA Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:15
      biologia - finalistka AM :)
    • Gość: laura Re: Olimpijczycy wpisujcie się!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:45
      finalistka z historii sztuki -> mish uj, komparatystyka uj, mish uś... a wstep
      bez egzaminu mam tylko na kulturoznawstwo na uś

l.
    • Gość: jok wiedza o UE!!! IP: 80.51.250.* 28.06.05, 21:51

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka