Dodaj do ulubionych

fizka bez linijki????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:37
Gratuluje CKE! Byc moze Madrzy Ludzie stamtad sa w stanie narysowac wykres
(linia prosta) czy tez przeprowadzic konstrukcje obrazu dla soczewki
dwuwkleslej bez pomocy linijki. Ja nie potrafie i zastanawiam sie co mialo na
celu zabronienie uczniom korzystania z linijki na maturze z fizyki?? A jednak
glupota nie ma granic...
Obserwuj wątek
    • Gość: Blender Re: fizka bez linijki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:40
      A od czego masz dowód osobisty? :D
      • Gość: d. Re: fizka bez linijki???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:41
        No niby tak, tez w sumie na to wpadlam, ale nie uwazasz ze z linijka byloby
        duzo wygodniej, zdrowiej i w ogole?? Np moje zaznaczanie ogniskowej soczewki to
        bylo prawie na oko... ech...
        • Gość: vont Re: fizka bez linijki???? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 18.05.05, 14:45
          Karta wzorów - i masz liniję jak stąd do Krakowa ;] Trzeba sobie radzić
        • Gość: Agatka Re: fizka bez linijki???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:45
          A ja odmierzyłam od któej do której literki na dowodzie jest długość ogniskowej
          i zaznaczyłam dokładnie :P
          • Gość: jupi86 Re: fizka bez linijki???? IP: 80.50.49.* 18.05.05, 14:48
            k...... dobra ale po co zakazywac tym CKEmom sie w dupach przewraca bo głów nie
            maja.....
            • Gość: dsds Re: fizka bez linijki???? IP: 80.50.49.* 18.05.05, 14:59
              nio jak widac......
    • Gość: ehh ej a moze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:36
      ej a moze to byla dwuwypukla? :P
      • Gość: pstryk Re: ej a moze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:07
        a ne można było mieć linijki??
        no to fajnie;p
        ja miałam
        ;D;D;D;D;;D;D;D;
        • Gość: hehe Re: ej a moze.. IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 18.05.05, 17:38
          ja miałam linijke, kątomierz, cyrkiel, ołówek, koleżanka dużą temperówke w
          kształcie zwierzątka :)
          • Gość: pstryk Re: ej a moze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:54
            no i zgadza sie!!!!!
            tak właśnie powinno wyglądać prawdzie pełne wyposażenie maturzysty
            przygotowanego na wszelkie wybryki aury i cke;p;p;p;;p;
    • Gość: m19 Re: fizka bez linijki???? IP: *.mikolow.net 18.05.05, 18:10
      no właśnie CKE należą się gratulacje...
      mój dowód wygląda jakby miał już z 5 lat :/
      poklejony od przecinania głupich różnokolorowych naklejek, a teraz doszły czarne paseczki na obrzeżach i kreseczki od odmierzania odległości :/
    • Gość: ola Re: fizka bez linijki???? IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 18.05.05, 18:15
      a na co Ci linijka??? mogłaś równie dobrze odrysować kreske od dowodu lub
      bardzo ślicznie zalaminowanej karty wzorów <lol> ..a tak pozatym, to po co Ci
      była potrzebna linijka na tej maturze...??? bo chyba tą samą pisałyśmy...:)
    • ankaone ej no co wy teraz linijki robią ze wzorami... 18.05.05, 19:48
      ...CKE musiało jakoś sie uchronic przed tym że bedziecie mieć gotowy wzór na
      pole kwadratu, trójkata, a koła (na kątomierzu) to już by była prawdziwa zbrodnia!
      • Gość: Tjall a ja wszystko mialem IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 19:53
        A ja mialem linijke, ekierke, cyrkiel i kątomierz nawet dziś :DD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka