Dodaj do ulubionych

******Pedagogika TAK czy NIE??********

IP: *.krasnystaw.net 18.05.05, 23:00
mam pytanko:uwazacie ze pedagogika juz nie jest modnym kierunkiem i ze malo
osob sie na to wybiera?jest ktos chetny na AP w Krakowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: plama Re: ******Pedagogika TAK czy NIE??******** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 23:04
      oooj pedagogika jest już wybitnie passe. lepiej wybierz jakiś lanserski
      kierunek: seksuologia czy reklama. nie możesz przecież studiować takich niesi
      rzeczy!
    • Gość: zefirek Re: ******Pedagogika TAK czy NIE??******** IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 23:06
      tak,ja jestem chetna:) na szczescie nie biorą tam pod uwage historii:):):)
      • Gość: Sara Re: ******Pedagogika TAK czy NIE??******** IP: *.krasnystaw.net 18.05.05, 23:08
        a przygotowujesz sie do egzaminu?z czego korzystasz?
        • Gość: zefirek Re: ******Pedagogika TAK czy NIE??******** IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 08:17
          musze napisac maila do nich,zeby sie mniej wiecej dowiedziec czego oni chcą ode
          mnie na tym egzaminie:) bo na stronce nie znalazłam.chyba ,ze ktos z was wie to
          niech napisze jakie są wymagania:) a sluchajcie,jak myslicie?czy jesli ja bede
          miala takie same wyniki z egzaminu i z polskiego jak np jakis koles z Poznania
          to mają prawo podeprzec sie wtedy historią? czy bardziej wezmą pod uwage poslki
          rozszerzony?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka