Gość: Sara IP: *.krasnystaw.net 18.05.05, 23:00 mam pytanko:uwazacie ze pedagogika juz nie jest modnym kierunkiem i ze malo osob sie na to wybiera?jest ktos chetny na AP w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plama Re: ******Pedagogika TAK czy NIE??******** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 23:04 oooj pedagogika jest już wybitnie passe. lepiej wybierz jakiś lanserski kierunek: seksuologia czy reklama. nie możesz przecież studiować takich niesi rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zefirek Re: ******Pedagogika TAK czy NIE??******** IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 23:06 tak,ja jestem chetna:) na szczescie nie biorą tam pod uwage historii:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: ******Pedagogika TAK czy NIE??******** IP: *.krasnystaw.net 18.05.05, 23:08 a przygotowujesz sie do egzaminu?z czego korzystasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zefirek Re: ******Pedagogika TAK czy NIE??******** IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 08:17 musze napisac maila do nich,zeby sie mniej wiecej dowiedziec czego oni chcą ode mnie na tym egzaminie:) bo na stronce nie znalazłam.chyba ,ze ktos z was wie to niech napisze jakie są wymagania:) a sluchajcie,jak myslicie?czy jesli ja bede miala takie same wyniki z egzaminu i z polskiego jak np jakis koles z Poznania to mają prawo podeprzec sie wtedy historią? czy bardziej wezmą pod uwage poslki rozszerzony? Odpowiedz Link Zgłoś