Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:27 Jakiej muzyki słuchacie? Znacie cos fajnego rockowego?Albo jakies smęty itp? napisze bede wielce wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nb Re: ??????????? IP: 80.51.205.* 22.05.05, 14:33 Wlasnie slucham Nirvana - Glycerine ale wykonawca jest oczywiscie zespol The Bush Bardzo fajny kawalek a z czegos ostrego to polecam Marylin Manson Astonishing Panorama Of The Endtimes ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:34 nirvana jest spox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nb Re: ??????????? IP: 80.51.205.* 22.05.05, 14:46 spox to malo powiedzile to moja ulubiona kapela Szkoda ze Kurt zamordowoano: EEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: ???????????- slaby tytul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:33 good charlotte, blink182, green day, gwen stefani, nelly, 50 cent, ciara, black eyed peas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ???????????- slaby tytul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:37 no a z takich bardziej offowych mniej znanych Jakies propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajzer Re: ???????????- zdecydowanie slaby tytul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:42 a ja ostanio slucham sobie reggae :) naprawde polecam - pozytywne wibracje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nb Re: ???????????- zdecydowanie slaby tytul IP: 80.51.205.* 22.05.05, 14:45 Noir Desir Disturbed Stained Static-X The Beatles :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzastyczny :) IP: *.szczecin.mm.pl 22.05.05, 16:48 Tak czytam te liste, a z racji tego ze nie ma przecinkow, myslalem, ze to jest jeden utwor :P:P:P:P echhh... :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freda Re: ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:11 a propos tematu to ja punka se suchom i hc troche;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: ??????????? IP: .251:* / 80.51.236.* 22.05.05, 19:14 chyba pomyliliscie forum.. poza tym to co tu jest napisane to .... co za gó..... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: ??????????? IP: *.olsztyn.mm.pl 22.05.05, 19:19 Na tego typu tematy są inne działy na forum- radzę przenieść się tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freda Re: ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:19 co sie czepiasz forum to forum:P A że tam wyzej wymieniali totalne gówna to sie zgadzam:) Ale i tak lepsze to niż Mandaryna i Britnejka:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena Re: ??????????? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:38 gershwin - Rhapsody in blue erykah badu, india.arie, selena.... Odpowiedz Link Zgłoś
ssylvia1 Re: ??????????? 22.05.05, 19:41 jazz no i klasyczny rock: proponuje Dire Straits Your Latest Trick Jeżeli zechcesz wiecej tytułów nie ma sprawy mogę cos jeszcze napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on ha! IP: *.localdomain / 195.116.246.* 22.05.05, 19:44 a ja słucham black metalu, industrialu, nsbm, ambientu, R.A.C.,folk metalu, pagan metalu i pokrewnych, progresywnego rocka, czasem jazzu bądź muzyki klasycznej i różnych ciekawych ambitnych eksperymentów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freda Re: ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:51 a nic:] po prostu jakby to ująć... nsbm nie trawie tego całego przesłania:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: ha! IP: *.localdomain / 195.116.246.* 22.05.05, 19:58 ...każdy ma inne poglądy. a zmuszać cie tez nikt nie bedzie do zaakceptowania tych często przez tą muzykę niesionych... wystarczy nie słuchać i dać słuchającym spokój;) hehe wlasciwie juz sie spodziewalem "konstruktywnej" i "kulturalnej" krytyki... ;) miły zawód. ale wiesz... bardziej chyba R.A.C. sie powinienes w moim poście uczepic:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freda Re: ha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:28 powinnaś jak juz, jam kobieta Nie krytykuje tylko wyrażam swoj pogląd Bo mam skrajnie inny:) mam nadzieje, ze pozytywnie zaskoczony:P:P:P no to R.A.C. też sie czepiam nooo ale nsbm tak mnie w twoim poscie w oko pokłuło:) Odpowiedz Link Zgłoś
ankaone ja słucham... 22.05.05, 20:13 ja słucham różnej muzyki, z polskiej głównie farben lehre, piżame, fisza, pogodno, leniwca, kawałek kulki, i takie tam. Zza granicy boba marleya, red hotów, rage aganistów the mashinów, blinka 182, transplantsa, boxcara racera, the cura, jamiroquaia, basementa jaxxa, hot hot hita, planet smashersów, ramonów i innych rzeczy które przypadkiem wynajdę. (kolejność wyliczania przypadkowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nb Jaka muza was stymuluje ???? IP: 80.51.205.* 22.05.05, 20:37 Jaka muzyka pobudza was do myslenia (stymuluje intelektualnie:D) to tak zeby do matury pasiło :D Odpowiedz Link Zgłoś
ankaone wszystko co wymieniłam wyżej 22.05.05, 20:45 dobry pomysł z tym nawiązaniem to tematu przewodniego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Re: wszystko co wymieniłam wyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:56 "sanctus" Leszka Możdżera Odpowiedz Link Zgłoś
dajing Re: Jaka muza was stymuluje ???? 06.07.05, 13:11 hyhy.. przed matura z ang sluchalam tori amos na zmiane z missy higgins ;) a normalnie to raczej takie ciezsze brzmienia.. ;P braajdzi, saturnus, novembers doom, anathema.. ogolnie to metal ;] zwlaaaszcza doom :] baaardzo stymuluje intelektualnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owieczka Re: ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:07 Polecam Good Charlotte, niektóre kawałki naprawdę potrafią podnieść na duchu :) czy wyciągnąć z dołka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rojew84 Re: ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:27 ja ostatnio słucham Programu 2. PR.Koi nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate <a href="http://shoutcast.com/" target="_blank">shoutcast.com/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:52 ^^^^^^^^^^^^^^^^ |||||||||||||||| Gorąco polecam. Każdy znajdzie tam coś dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: ??????????? 06.07.05, 11:56 Jestem wyznawczynia Janis Joplin Mmusicalu "Hair" rowniez. Poza tym Scorpions, Black Sabbath, The Rolling Stones - baaardzo roznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikara Re: ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:16 Sting... Pink Floyd... Peter Gabriel... REM... i duuuzo duuuzo innych "staroci" kochanych...:) Odpowiedz Link Zgłoś